English Version
This Site Is Available In English

نباید مسئولیت کارهای خود را به گردن دیگران بیندازیم

نباید مسئولیت کارهای خود را به گردن دیگران بیندازیم

جلسه نهم دوره سی‌ و سوم کارگاه‌های آموزشی، خصوصی مسافران کنگره ۶۰ نمایندگی سهروردی اصفهان به استادی مسافر بهرام، نگهبانی مسافر رضا و دبیری مسافر منوچهر با دستور جلسه «وادی چهارم و تاثیر آن روی من» سه‌شنبه 2 تیر ماه ۱۴۰۵ ساعت ۱۷ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

سلام دوستان بهرام هستم یک مسافر، مسئولیت دادن به خداوند، یعنی سلب مسئولیت از خویشتن. من از اینجا شروع می‌کنم که خداوند وقتی انسان را خلق کرد، او را بر سر یک دوراهی قرار داد و به او اختیار بخشید. از طرفی، شیطان که طرد شده بود، قسم خورد که انسان را گمراه کند. به این ترتیب، ما وارد نفس اماره شدیم و سال‌های زیادی خودمان، زندگی‌مان و اطرافیان‌مان را در رنج و زجر قرار دادیم.
پس از گذشت سال‌ها، جرقه‌ای در ما زده شد و وارد کنگره شدیم. وقتی وارد کنگره شدیم، راهنماهایی سر راه ما قرار گرفتند که این مسیر را قبلاً طی کرده بودند، سختی‌هایش را به جان خریده و به رهایی رسیده بودند. با ورود به وادی اول، تفکر کردن را آموختیم و از آن پس، قدم‌به‌قدم با وادی‌ها پیش رفتیم تا به وادی چهارم رسیدیم. در این وادی فهمیدیم که نباید مسئولیت کارهای خود را به گردن دیگران بیندازیم، بلکه باید مسئولیت اعمال خود را بپذیریم.
راهنما فقط راه را نشان می‌دهد؛ می‌گوید سرِ وقت بیا و دارو را در اندازه مشخص مصرف کن. اما راهنما یا هیچ فرد دیگری نمی‌تواند این کارها را به جای ما انجام دهد. پس از رسیدن به رهایی، باید به تعادل برسیم. زمانی که وارد سفر دوم می‌شویم، لازم است قدردان تمام زحماتی باشیم که برای ما کشیده شده است؛ چه از طرف کنگره و چه از سوی افرادی که در این مسیر به ما کمک کردند. زکات رهایی ما این است که خدمت کنیم. اگر در کنگره خدمت نکنیم، به آن تعادل واقعی نخواهیم رسید.

دیتاشو و ضبط صدا: مسافر مهدی ل1، مسافر فرزاد ل2
تایپ: مسافر فرزاد ل2
تنظیم و ارسال: راهنما مسافر ایمان

مسافران نمایندگی سهروردی اصفهان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .