English Version
This Site Is Available In English

جسم انسان جهان اکبر است

جسم انسان جهان اکبر است

جلسه اول از دوره اول سری کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ روزهای سه‌شنبه نمایندگی بجنورد به استادی راهنمای محترم تازه واردین مسافر ابراهیم، نگهبانی راهنمای محترم مسافر مجید و دبیری مسافر رضا با دستور جلسه "تحقیقات کنگره ۶۰، مقالات و کنفرانس ها" در تاریخ  5 اسفند ماه 1404 ساعت 15:30 آغاز به کار نمود.

خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان ابراهیم هستم یک مسافر. ابتدا از ایجنت محترم، گروه مرزبانی و راهنمای عزیزم سپاسگزاری می‌کنم که به بنده اعتماد کرده و این جایگاه را به من سپردند تا بتوانم به نوبه خود خدمت کرده و از شما عزیزان آموزش بگیرم.

در رابطه با دستور جلسه، اگر از نگاه خودم بگویم، شاید در ابتدا موضوع دشواری به نظر برسد؛ چون موضوعی «فنی» محسوب می‌شود، زیرا در آن درباره شربت تریاک (OT)، سیستم ایکس ، روش Dst و مقالات وتحقیقات جناب مهندس دژاکام صحبت شده ؛ مقالاتی که در سطح بین‌المللی و در کشورهای دیگر نیز مطرح شده‌اند. به دلیل فنی بودنش بایستی اساتید در این باره سخن بگویند؛ اما وقتی از دیدگاه یک «راهنمای تازه‌واردین» به کتاب «۱۴ مقاله» نگاه می‌کنم، می‌بینم که همان مقاله اول به زیبایی ابعاد موضوع را برای کسی که تازه با کنگره آشنا شده، بازگو کرده است. این مقالات و روش DST جزو کشفیات برتر است، زیرا درباره شربت تریاک و روش شفابخش «دی‌اس‌تی» (DST) ،سیستم ایکس،سدخونی مغز وغیره توضیح می‌دهند.

منِ ابراهیم که امروز اینجا نشسته‌ام، مدیون این روش شفابخش هستم. پیش از این، شاید مسیر زندگی‌ام به‌گونه‌ای دیگر بود، اما اکنون به کارهای شخصی ام می‌رسم و با حال خوب در جلسات کنگره حاضر می‌شوم و از آن بهره می‌برم.

جناب مهندس دیدگاه ارزشمندی دارند که شاید بیشتر جنبه جهان‌بینی داشته باشد. در دنیای بیرون، کهکشان‌ها را «جهان اکبر» و جسم انسان را «جهان اصغر» می‌نامند؛ اما از نگاه ایشان، این جسم انسان است که «جهان اکبر» محسوب می‌شود، زیرا ما هنوز این جسم و شگفتی‌هایش را به‌درستی نشناخته‌ایم. اگر ما جسم خود و آفریدگار آن را بشناسیم، نگاهمان تغییر می‌کند. برای مثال، به تلاش بی‌وقفه یک مورچه نگاه کنید که بدون استراحت و تعطیلی برای آینده‌اش دانه انبار می‌کند به سیستم خلقت در جایگاه خودش کمک و در نهایت عمرش به پایان می‌رسد. حالا اگر این نگاه را به ابعاد وسیع‌تر، یعنی کهکشان راه شیری با میلیاردها کراتی که درونش میباشد، نگاه کنیم متوجه می‌شویم که جایگاه من در هستی کجاست.

من پیش از این وقبل از ورود به کنگره،  جایگاه اجتماعی ام را هم نمیدانستم  و خود را گم کرده بودم ،چه برسد به جایگاهم در هستی!

در کنگره، مسئله اعتیاد سال‌هاست که حل شده و اکنون مقالات علمی بر روی درمان بیماری‌های سختی نظیر انواع سرطان‌ها (سرطان خون، سرطان پستان و...) متمرکز است وکلی مقالات علمی و واقعی.

ارسال: مسافر محمد

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .