English Version
This Site Is Available In English

لژیون‌های ویلیام (درمان نیکوتین)

لژیون‌های ویلیام (درمان نیکوتین)

گزارش تصویری از لژیون‌های ویلیام (درمان سیگار) به روایت تصویر

خلاصه سخنان راهنمای درمان نیکوتین مسافر جمشید:

سلام دوستان، جمشید هستم مسافر نیکوتین؛

دستور جلسه امروز «کمک کنگره به من و کمک من به کنگره» می‌باشد. ما باید حواسمان باشد که میزان کمکی که از کنگره دریافت می‌کنیم چقدر است، این میزان کمک کنگره به من چه اندازه است و آن کمکی که من به کنگره می‌کنم در چه حد و اندازه‌ای قرار دارد. من قبلاً هم در یک جلسه گفته‌ام که به نظرم باید واژه‌هایمان را کمی تغییر دهیم تا بار معنایی دقیق‌تری القا شود؛ زیرا وقتی صحبت از کمک عضو کنگره به سیستم کنگره می‌شود، در واقع همان عمل نیز کمک سیستم کنگره به شخص است. وقتی من به کنگره کمک می‌کنم، در اصل دارم به خودم کمک می‌کنم.  

کمک همیشه قوی‌تر را به ضعیف‌تر می‌رساند و کنگره در مقام ضعف نیست. سیستم کنگره ۶۰ بسیار قوی است و در اصل این من هستم که از کنگره کمک می‌گیرم. اما چرا گفته می‌شود «کمک من به کنگره»؟ به این دلیل که هر کسی بیاید و بیان کند چه کارهایی در کنگره انجام داده و در واقع برای دیگر اعضا توضیح دهد که چه کرده است. به قول آقای مهندس: «نگویید حکومت برای من چه کرده، یا ایران کشورمان برای ما چه کرده؛ با خود بگویید من برای ایران چه کرده‌ام و برای جامعه چه کرده‌ام.» در قبال اینکه کنگره برای من چه کارهایی کرده، باید با خود بگویم واقعاً من برای کنگره چه کرده‌ام؟ کنگره ۶۰ راه خودش را می‌رود و بدون شک در مسیر خود با سرعت و ثابت‌قدم حرکت می‌کند. اما مهم این است که من به عنوان عضوی از این سیستم چه کاری انجام داده‌ام.

کمک من به کنگره به عنوان یک فرد سفر اولی: یک شخص در سفر اول چه کمکی می‌تواند به کنگره بکند؟ وقتی شخص کاملاً درست حرکت کند و سفر کند، وقتی اصول کنگره را رعایت کند، حضور و غیاب را درست انجام دهد، به موقع در جلسات حاضر شود، سی‌دی‌ها را مرتب مکتوب کند، به فرامین راهنما و کنگره عمل کند و به حرمت‌ها احترام بگذارد، در واقع به حفظ و بقای کنگره کمک کرده است. وقتی از نشریات کنگره استفاده کند، به کنگره کمک کرده است. کمک کردن به کنگره یعنی استفاده از نشریات، رعایت حرمت‌ها، پرهیز از رفاقت‌های خارج از چارچوب، نداشتن روابط مالی و کاری؛ این‌ها کمک من به کنگره هستند و حفظ حرمت کنگره باعث حفظ بنیان آن می‌شود. درمان مشکل جسمی ناشی از مصرف سیگار و درمان نیکوتین نیز به معنی کمک من به عنوان یک سفر اولی به کنگره است. وقتی سیگارم را درمان کنم، در سیستم کنگره باقی خواهم ماند و اگر باقی بمانم، به کنگره خدمت می‌کنم. اما اگر سیگارم را درمان نکنم، از منابع کنگره استفاده کرده‌ام و آن‌ها را از بین برده‌ام؛ درست نکردن سیگار باعث بازگشت دوباره شخص به تاریکی می‌شود. بزرگ‌ترین لطفی که به خودم کردم این بود که مشکل سیگارم را درمان کردم و اکنون جزئی از سیستم کنگره ۶۰ هستم و خدمت می‌کنم. طبق محاسبات انجام‌شده، هزینه‌ی درمان هر شخص سفر اولی نزدیک به ۶۰ میلیون تومان است. این هزینه را چه کسانی پرداخت کرده‌اند؟ خود اعضای کنگره در خدمات مالی و لژیون سردار.  

کمک در سفر دوم: در سفر دوم، نوع خدمت کردن مسافر باید تغییر کند. یادمان باشد در سفر اول برای ما هزینه کردند، کنگره دست ما را گرفت و برای ما هزینه کرد و ما سفر کردیم. پس باید همیشه حواسمان به مسائل مالی کنگره باشد؛ این نیز یکی از کمک‌های مسافر به کنگره است. کمک به کنگره فقط شرکت در خدمات مالی نیست؛ استاد جلسه، نگهبانی، خدمت در OT، خدمت در آبدارخانه، خدمت در مرزبانی، ایجنتی، راهنمایی، خدمت در سایت و… همه جزو خدماتی هستند که یک سفر دومی می‌تواند در کنگره انجام دهد و به کنگره کمک کند. آقای مهندس می‌فرمایند: «اگر از من بپرسند برای کنگره چه کرده‌ای و کنگره برای تو چه کرده است، می‌گویم من به کنگره بدهکار هستم.» بدترین چیز این است که بگوییم «من کاری از دستم برنمی‌آید و نمی‌توانم جز دعا برای کنگره کاری انجام دهم.» ما باید حرکت کنیم و در کنگره خدمت انجام دهیم؛ حتی حفظ حرمت کنگره نیز جزو کمک‌هایی است که یک مسافر می‌تواند انجام دهد. این جملات که «من در برابر کنگره ناتوانم و کاری از دستم برنمی‌آید» یا «کنگره آن‌قدر قوی و بزرگ است که من کمکی نمی‌توانم بکنم» فقط رفع تکلیف و فرار از مسئولیت‌هاست.  

اگر نگاهی به گذشته‌ی خود بیندازیم و تغییراتی را که نسبت به قبل از ورودمان به کنگره داشته‌ایم ببینیم، متوجه می‌شویم این تغییر نتیجه‌ی کمک کنگره به ما بوده است. و اگر تغییری در ما به وجود نیامده، مشکل از ما بوده است که نتوانسته‌ایم درست سفر کنیم و به منابع کنگره آسیب رسانده‌ایم. این نکته باید همیشه یادمان باشد و با انصاف به آن نگاه کنیم.

نگارنده: مسافر سعید لژیون ۶ 

عکاس: مسافر افشین لژیون ۳

تنظیم: مسافر مهدی لژیون ۶

ارسال: مرزبان خبری مسافر وحید

نمایندگی جهانبین شهرکرد/مسافران

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .