English Version
This Site Is Available In English

روش DST یک نوع روزه گرفتن است

روش DST یک نوع روزه گرفتن است

شروع کنگره۶۰ از ماه مبارک رمضان بود؛ آقای مهندس با الهام از ماه رمضان روش درمان تدریجی را ابداع کردند؛ روش درمان تدریجی در ماه رمضان اتفاقی نبود و دلایل محکمی برای این قضیه می‌باشد. آقای مهندس با الهام از ماه رمضان تصمیم گرفتند مقدار مواد مورد نیاز خود را در ساعت مشخصی استفاده کنند و نظم بخشیدن به مصرف مواد مخدر باعث حرکت بسیار بزرگی در درمان اعتیاد شد و بشریت را از آتش اعتیاد نجات داد. آقای مهندس می‌فرمایند درسی که از ماه رمضان گرفتم این بود که حداقل توانستم مصرف و مقدار مواد را مرتب نمایم و از وضع خود آگاهی یابم.

روشDST یک نوع روزه گرفتن است. روزه گرفتن فقط مختص خوردن و آشامیدن نیست، بعضی روزه سکوت می‌گیرند، بعضی روزه خوابیدن می‌گیرند، بعضی روزه مواد می‌گیرند. کسی که وارد سفرDST می‌شود روزه مواد می‌گیرد که طبق نظم و انضباط خاصی انجام می‌شود؛ مسافران از همان لحظه ورود به کنگره نظم را یاد می‌گیرند؛ این نظم در ماه مبارک رمضان به وضوح دیده می‌شود. شباهت‌های زیادی بین قوانین کنگره۶۰ و ماه مبارک رمضان وجود دارد؛ در ماه رمضان در ساعات مشخص اجازه خوردن و آشامیدن داریم، در کنگره هم مسافر موظف است در زمان‌های مشخص و به مقدار معینی از دارو استفاده کند.

در ماه رمضان یک‌سری از کارها را باید انجام دهیم و یک‌سری از کارها را نباید انجام دهیم؛ در کنگره هم این قانون حکم‌فرما است و از خیلی از ضد ارزش‌ها باید دوری کنیم. ماه رمضان برای تمام اعضاء کنگره۶۰ از اهمیت خاصی برخوردار است. از برکات ماه مبارک آثار تربیتی و آموزشی این ماه است؛ به ما می‌آموزد با دوری از ضد ارزش‌ها از نبرد درون و بیرون پیروزمندانه بیرون بیاییم و در برابر نیازهای نفس اماره سر تسلیم فرود نیاوریم و با فرصتی که در این ماه در اختیار داریم قلب خود را تطهیر کنیم و ببخشیم تا بخشیده شویم.

یکی دیگر از برکات ماه مبارک باعث ارتباطات عاطفی می‌شود، افراد بیشتر هم‌دیگر را می‌بینند، بر سر یک سفره می‌نشینند و این نشست و برخاست‌ها بر سلامت جسم، روح، روان و دیدگاه انسان اثر می‌گذارد. ماه رمضان ماهِ بالا بردن نقطه‌ تحمل می‌باشد و سفری به درون برای پالایش جسم و روان است. لزوم ماه رمضان و روزه گرفتن در کنگره۶۰ نه عبادی و نه سیاسی است؛ بلکه صرفاََ مسئله آموزشی و تزکیه و پالایش در جهت سازندگی در سه ضلع جسم، روان و جهان‌بینی است که در درمان اعتیاد هم به این سه ضلع تأکید شده است. آقای مهندس می‌فرمایند اندرون از طعام خالی دار، تا در آن نور معرفت بینی. ان‌شاءالله که بتوانیم از فضائل و برکات ماه مبارک رمضان در جهت پالایش و تزکیه روح و روان خود استفاده کنیم.

منابع: سی‌دی‌ها رمضان، رمضان و DST، کتاب عبور از منطقه ۶۰ درجه زیر صفر
نویسنده: همسفر نجمه رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون اول)
رابط خبری: همسفر ریحانه رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون اول)
ویرایش و ارسال: همسفر راضیه رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون پنجم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی ارگ کرمان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .