English Version
This Site Is Available In English

کمک من به کنگره۶۰، تضمین کننده ماندن در این مسیر است

کمک من به کنگره۶۰، تضمین کننده ماندن در این مسیر است

کمک کنگره۶۰ به من و کمک من به، کنگره۶۰ تنها یک جمعیت درمان اعتیاد نیست؛ بلکه مکتبی برای آموزش، تغییر نگرش و بازسازی انسان در تمام ابعاد جسم، روان و جهان بینی می‌باشد. ورود من به کنگره۶۰ آغاز مسیری بود که از بند تاريکی‌ها که تمام وجود من را گرفته بود رها کرد.

معنای واقعی زندگی، مسولیت‌پذیری و خدمت را به من آموخت، کنگره۶۰ علمی را به ما آموزش می‌دهد که هیچ کجا دنیا وجود ندارد، علمی که سال‌های سال برای بدست آوردن آن توسط بنیان کنگره۶۰ تلاش و تحقیق بسیاری صورت گرفته؛ اکنون به راحتي این علم را به ما می‌آموزد، پیش از ورود به کنگره۶۰، زندگی من دچار آشفتگی فراوانی بود. از نظر روانی، روابط خانوادگی، اعتماد به نفس و امید به آینده و همه مهم‌تر ایمان من را از دست داده بودم.

کنگره۶۰ به من آموخت که برای رسیدن به حال‌خوش و خروج از تاريکی‌ها نیاز به زمان، آموزش و حرکت تدریجی است. برای اولین بار فهمیدم که جسم و روان من نياز به بازسازی دارد، این باز سازی باید اصولی و مرحله به مرحله انجام شود، به آرامی من را به تعادل می‌رساند. مهم‌ترین کمکی که کنگره به من کرد، تغییر جهان‌بینی بود، آموزش‌های کنگره باعث شد نگاه من به خود، دیگران و زندگی تغییر کند. یاد گرفتم که مسولیت مشکلات خود را بپذیرم، بهانه جویی نکنم و به جای فرار از سختی‌ها با آن‌ها روبرو شوم.

در سایه این آموزش‌ها روابط خانوادگی من ترميم شد، احترام از دست رفته  بازگشت و توانستم دوباره نقش مفیدی در جامعه داشته باشم. امروز من انسانی هستم امیدوار، هدف دار که می داند برای رشد باید آموزش ببیند و خدمت کند، کمک من به کنگره، پس‌ از دریافت این همه نعمت وآموزش، به این درک رسیدم که ماندن در مسیر درمان بدون خدمت امکان پذیر نیست.

کنگره۶۰ به من آموخت که بقا ورشد این ساختار، وابسته به مشارکت و مسولیت پذیری اعضا است، کمک من به کنگره۶۰ از خود سازی شروع می‌شود، رعایت حرمت‌ها، حضور منظم در جلسات، گوش دادن با دقت به آموزش‌ها وعمل کردن به آنها، اولین ومهم‌ترین خدمتی است که میتوانم انجام  دهم؛ زیرا یک عضو سالم ومتعادل، خود بهترین تبليغ برای کنگره است.


در مرحله بعد، با خدمت در جایگاه هایی مانند راهنما، مرزبان، نظم دهنده یا حتی یک عضو ساده که به تازه واردین امید می‌دهد سعی می کنم گوشه‌ای از زحمات کنگره۶۰ را جبران‌ کنم، همچنین سعی می کنم آموزش‌های کنگره۶۰ را در زندگی شخصی واجتماعی خود پیاده کنم؛زیرا کنگره۶۰ فقط  برای ترک مصرف نیست، بلکه برای ساختن انسان سالم است. هر رفتاری که نشان دهنده تعادل، احترام و مسؤلیت پذیری باشد،در واقع خدمتی به کنگره محسوب می‌شود.

کنگره۶۰ به من زندگی دوباره بخشید زندگی همراه با آگاهی، آرامش‌ وهدف. در مقابل،من نیز وظيفه دارم با خدمت، آموزش پذیری و درست زندگی  کردن، سهم خود را در حفظ وگسترش این مسیر الهی ادا کنم، امروز با اطمینان می‌گویم: کمک کنگره به من، من را به انسانی بهتر تبدیل  کرد و کمک من به کنگره، تضمین کننده ماندن من در این مسیر  است.

نویسنده: همسفر زهرا (ا) رهجوی راهنما همسفر سمانه (لژیون یکم)

عکس: همسفر زهره رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون یازدهم)
ویرایش و ارسال: همسفر آرزو رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون یازدهم)
نمایندگی همسفران سلمان‌فارسی

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .