English Version
This Site Is Available In English

قهرمانان زندگی همسفران کنگره۶۰

قهرمانان زندگی همسفران کنگره۶۰

سلام دوستان منا هستم همسفر

هفته همسفر برای من فرصتی ارزشمند است تا نگاهی دوباره به مسیری بیندازم که به‌عنوان یک همسفر در آن قدم گذاشته‌ام؛ مسیری همراه با آموزش، آگاهی و شناخت خویشتن.
همسفر بودن برای من تنها همراهی یک مسافر نیست، بلکه سفری درونی برای شناخت خودم و اصلاح نگرش‌ها و رفتارهایم است. در این مسیر آموختم که تغییر واقعی از خود من آغاز می‌شود و زمانی که من آرام‌تر و آگاه‌تر می‌شوم، فضای خانواده نیز به تعادل نزدیک‌تر خواهد شد.
یاد گرفتم به‌جای کنترل شرایط و افراد، مسئولیت افکار، احساسات و واکنش‌های خودم را بپذیرم. کنگره۶۰ به من آموخت که عشق بدون دانایی کافی نیست و صبر بدون آموزش، به فرسودگی می‌انجامد.
در جایگاه همسفر فهمیدم که نقش من، نقش ناظری آگاه و همراهی مسئول است؛ نه ناجی و نه قربانی. حضور مستمر در جلسات، مشارکت‌ها و گوش سپردن به تجربه دیگران، چراغ راه من در لحظات سخت بود.
کم‌کم آموختم چگونه درست گوش بدهم، درست صحبت کنم و واکنش‌هایم را مدیریت کنم. امروز، همسفر بودن برای من یعنی حرکت در مسیر تعادل، پذیرش واقعیت‌ها و اعتماد به مسیر درمان.
هفته همسفر را به همه همسفران صبور، پرتلاش و آگاه تبریک می‌گویم و از خداوند می‌خواهم توفیق استمرار آموزش، آرامش درونی و رشد روزافزون را نصیب همه ما فرماید.
هفته همسفر گرامی باد

نویسنده: همسفر منا رهجو راهنما همسفر شقایق(لژیون دوم)
ویراستاری و ارسال: همسفر مهشید نگهبان سایت

همسفران دانیال اهواز

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .