English Version
This Site Is Available In English

گروه خانواده - همسفر واژه‌ی زیبای است

گروه خانواده - همسفر واژه‌ی زیبای است

هفته همسفر را در اول به همسفران گران قدر آقای مهندس و تمامی همسفران صبور به خصوص راهنمای عزیزم خانم فاطمه تبریک می‌گویم.  از خداوند بابت تمام الطافی که به زندگی‌ام داشته سپاسگزاری می‌کنم.

همسفر واژه ی زیبایی است برای تو  که از اول راه تا آخر پای مسافرت می‌مانی،  به تو تبریک می‌گویم. عشق در تمام وجودت موج می‌زند، عاشقانه به راهت ادامه می‌دهی، همسفر شکرگزار جایگاه قشنگت باش که به واسطه شکرگزاری، بهترین‌ها نصیبت گردد. همسفر این سفر که هم سخت است و هم سهل، نیاز به یک بال پروازی چون تو دارد. امروز می‌خواهم بگویم؛ با تمام سختی‌هایی که در دوران تاریکی‌ها کشیدم، افتخار می‌کنم که به سبب اعتیاد همسرم با مکان مقدس کنگره آشنا شدم.

از زمانی که وارد کنگره شدم و واژه همسفر را گرفتم، پایان نا امیدی‌ ها و آغاز یک پیروزی شیرین برایم بود. چقدر زیباست این واژه همسفر، از روز اول ورود به کنگره، به ما می‌گویند بال پرواز مسافرت باش؛ پشت این کلام معنای سنگینی نهفته است؛ یعنی صبور باش، استقامت داشته باش، یعنی بار مسافر ت را سبک کن، نه اینکه باری باش بر دوش او.

یک پرنده هرچه بال‌های قوی‌تری داشته باشد، یشتر صعود می‌کند، مثل عقاب، عقاب در کنگره یک مدل و تمثیل است که ما باید الگو برداری کنیم. باید بال‌های قوی برای مسافرمان باشیم تا هر دو با هم صعود کنیم، قله‌ها را یکی پس از دیگری ببینیم و لذت ببریم و لازم  قوی شدن آموزش‌های ناب کنگره می‌باشد. در آخر به خودم می‌بالم و افتخار می‌کنم که همسفر هستم.

نویسنده: همسفر فهیمه لژیون اول
منبع: دلنوشته جشن همسفر
ویرایش: همسفر خدیجه رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون اول)
ارسال: راهنما همسفر سهیلا (لژیون دوم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی فیروزآباد

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .