English Version
This Site Is Available In English

همسفر؛ زندگی‌بخش مسیری سخت اما زیبا

همسفر؛ زندگی‌بخش مسیری سخت اما زیبا


واژه همسفر برای من، قبل از ورود به کنگره این‌گونه تعریف شده بود: همسفر کسی یا کسانی بودند که همراه آن‌ها به مسافرت می‌رفتیم؛ در یک بازه زمانی محدود و کوتاه. همیشه انتظار داشتم همسفر خوبی با ما باشد تا به‌اصطلاح، مسافرتی به‌ یادماندنی داشته باشیم. بعد از ورودم به کنگره متوجه شدم نقش همسفران در کنگره، فراتر از آن چیزی است که تصور می‌کردم. در کنگره، همسفر همراه مسافری می‌شود که می‌خواهد سفر خود را از قعر تاریکی‌ها آغاز کند و به نور و روشنایی برسد.

همسفران مسافران سفر اول، همیشه در مشارکت‌های خود از سختی‌های بسیار زیاد مسیر صحبت می‌کنند؛ از اینکه چگونه در اوج ناباوری به باور و یقین رسیده‌اند. اگر بخواهم از تجربه خودم بگویم، برای من و مسافرم هم همین‌گونه بود. مسافرم در این مسیر دو همسفر همراه خود داشت؛ یکی مادرم و دیگری من؛ یعنی دخترش. مسافر من با تخریب طولانی‌مدت به جسم و روان خود، تصمیم گرفت سفر سلامتی را شروع کند. می‌دانستیم که این مسیر اصلاً آسان نخواهد بود؛ اما زمانی که تصمیم به شروع گرفت، با تمام توان همراه و هم‌مسیر او شدیم. البته می‌دانم که مادرم سختی‌های بیشتری را تجربه کرد.

در این راه، فراز و نشیب‌های زیادی را پشت سر گذاشتیم. بدنی که سال‌ها توسط آنتی‌ایکس‌ها ویران شده بود، حالا در حال ترمیم خود بود؛ ترمیمی که درد داشت؛ اما بسیار زیبا بود. من هم که در این مسیر، انواع و اقسام افکار و اندیشه‌های منفی را وارد ذهن خود کرده بودم و آسیب‌های زیادی به روح و روانم زده بودم، با ورود به کنگره آماده دریافت آموزش شدم. در همین مسیر بود که تازه به نقش پررنگ همسفر پی بردم. وقتی همسفران دیگر را دیدم که چگونه از تجربیات خود سخن می‌گویند؛ از سختی‌های مسیر و از شیرینی رهایی، خوشحال بودم که در این راه تنها نیستم. راهنمای گران‌قدر من، تجربیات خود را از نقش همسفر برای ما بازگو می‌کرد و به ما آموخت چگونه جایگاه خود را به‌درستی بشناسیم؛ چگونه عاشق باشیم و چگونه عاشقانه، با محبتی بی‌حد و اندازه، در این مسیر همراهی کنیم.

همسفر در کنگره ۶۰؛ یعنی فردی که سابقه مصرف مواد ندارد؛ اما با آموزش‌هایی که دریافت می‌کند، متوجه می‌شود، مسافر فردی است که همه حس‌های او بر اثر مصرف مداوم مواد بسته شده است. با این وجود، همسفر باید با صبر و بردباری، تمام تلاش خود را به کار بگیرد تا این حس‌ها دوباره زنده شوند و جان بگیرند. همسفر بسیار قوی است، زیرا عبور از این مسیر یخبندان، کار هر کسی نیست؛ انسانی بسیار عاشق، می‌خواهد تا بماند و زندگی ببخشد. این هفته زیبا را خدمت تمام همسفران کنگره ۶۰ که بی‌دریغ عشق می‌ورزند و تمام سختی‌های سفر را تحمل می‌کنند تا خود و مسافرشان سالم به مقصد برسند، تبریک می‌گویم. این دستور جلسه و این جشن باشکوه، هوشمندانه به ما یادآوری می‌کند که باید قدردان و سپاسگزار باشیم؛ قدردان کسانی که در هیچ شرایطی دست از حمایت برنداشتند و در تمام طول سفر، چراغ‌دار امید بودند.

خجسته باد جشن همسفر و برازنده باد این تاج زیبای همسفری. هفته همسفر بر همگی مبارک.

نویسنده: همسفر فاطمه.خ رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون ششم)
رابط خبری: همسفر فاطمه.م رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون ششم)
ارسال: همسفر فائزه رهجوی راهنما همسفر فهیمه (لژیون اول) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی یحیی زارع میبدیزد

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .