English Version
This Site Is Available In English

سختی‌ها مسیر ساخت و کشف چراغ درون

سختی‌ها مسیر ساخت و کشف چراغ درون

شناخت، مسئله خیلی مهمی است که باید به آن توجه کرد، ما در شناخت انسان‌ها خیلی موفق نبودیم. جهان‌بینی یعنی درست زندگی کردن، آموزش جهان‌بینی در کنگره‌۶۰ باعث می‌شود که ما هنر درست زندگی کردن را بیاموزیم.

این افکار و اندیشه من است که روی جسم تاثیر می‌گذارد باید هنر زندگی کردن را یاد بگیرم. باید جهان پس از مرگ را قبول داشته باشم و باید انتخاب کنم که راه جنت را پیش بگیرم یا راه دوزخ را.

تنها شرط انتخاب، پرهیزکاری است و باید از ضد ارزش‌ها دوری کنم و از قوانین الهی پیروی کنم و قوانین الهی مثل غیبت کردن، تهمت زدن، مسخره کردن، دروغ گفتن و... که باید از آنها دوری کرد، اگر انسان توانست از این‌ها دوری کند یعنی در صراط مستقیم حرکت می‌کند.

یک انسان زمانی می‌تواند به موفقیت‌ها دست بیابد که بتواند سختی‌ها را تحمل کند. اگر من به بیداری برسم می‌توانم به گذشته خود نیم نگاهی داشته باشم. انسان در سختی‌ها ساخته می‌شود، در سختی‌ها راه را پیدا می‌کند و من نباید بگویم چرا همه سختی‌ها برای من است، انسان با سختی‌ها بزرگ می‌شود و کلید و چراغ را در سختی‌ها ‌پیدا می‌کند.

ما در زندگیمان حلقه‌های متعددی داریم که کودکی و نوجوانی و مهم‌ترین حلقه، حلقه سوم است که همان مرحله پختگی می‌باشد. باید به این مرحله ارزش بگذاریم، مهم‌ترین بخش زندگی ما همین مرحله می‌باشد. من در حلقه سوم به تزکیه و پالایش خودم پی می‌برم و باید بتوانم روی خودم کار کنم و خود را برای بعد بعدی آماده کنم.

باید از نیروی درون خودم استفاده کنم، اگر من باور کنم در درون خودم مریض هستم یعنی حتماً مریض هستم و این نیروی نهفته درون من است که به من انرژی می‌دهد، پس من این انرژی‌ها را در درون خودم دارم و فقط باید آنها را بشناسم و آنها را باور کنم.

نکته بعدی این است که نباید هر چیزی را که با چشم دیدم باور کنم، چشم را عین الیقین بدانم به عبارتی نباید ظاهر زندگی دیگران را با باطن زندگی خودم مقایسه کنم.

منابع: سی دی سختی‌ها
نویسنده: همسفر فرنوش رهجوی راهنما همسفر مهین (لژیون ششم)
ویرایش و ارسال: همسفر فرشته رهجوی راهنما همسفر مهین (لژیون ششم) دبیر سایت
همسفران نمایندگی حکیم هیدجی

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .