English Version
This Site Is Available In English

هم سفریعنی عشق ومحبت

هم سفریعنی عشق ومحبت

جلسه دهم از دور هفتم کارگاه‌های آموزشی خصوصی مسافران نمایندگی معدن فیروزه با استادی مسافر رضا و نگهبانی مسافر مصطفی و دبیری موقت مسافر موسی با دستور جلسه: هفته همسفر، نقش هم‌سفران خانم و آقا در درمان اعتیاد مسافران یکشنبه تاریخ 1404/10/7 ساعت ۱۶ آغاز به کار نمود.

خلاصه سخنان استاد
سلام دوستان رضا هستم یک مسافر
از نگهبان جلسه آقای مصطفی سپاسگزارم که استادی جلسه را به من واگذار نمودند تا خدمت کنم.
دستور جلسه هفته همسفر: در ابتدا لازم می‌دانم این هفته زیبا را خدمت تمامی هم‌سفران کنگره ۶۰ به‌ویژه اولین همسفر کنگره ۶۰ خانم آنی تبریک عرض کنم، امیدوارم این هفته جشن خوبی در کنار همدیگر داشته‌باشیم.
همسفر کسی است که در دوران تاریکی اعتیاد هیچ گاه خاموش نشد و همیشه به من مصرف‌کننده امید می‌داد، در سفر مصرف مواد مخدر هیچ موقع پشت من را خالی نکرد، به‌نوعی به من امید می‌داد که یک روزی حتماً به روشنایی خواهیم رسید؛ به‌طورکلی در هر سفری باید سفر کنندگان از هر نظر چه از نظر مالی و چه از نظر فکری باید در یک سطح باشند و اگر غیرازاین باشد آن سفر به بطلان کشیده خواهد شد، در سفر زندگی نیز اگر می‌خواهیم همسر انتخاب کنیم باید از هر نظر چه از نظر عقلانی، دینی، سطح تحصیلات بایستی سعی کنیم در یک سطح باشیم.

به‌عنوان مثال من رضا اگر خواسته باشم با یک فردی که از نظر مالی در سطح بالایی است ازدواج کنم همیشه توسری‌خور آن خواهم شد و عاقبت آن زندگی روبه تباهی خواهد بود چون در این ازدواج یک اختلاف طبقاتی وجود دارد و بال پرواز در این زندگی مساوی نیست بایستی هر دو بال به یک اندازه باشد به‌عنوان مثال اگر دو نفر که از سطح تحصیلات دکتری برخوردار هستند با هم ازدواج کنند ولی از نظر دینی با هم اختلاف داشته‌باشند قطعاً در زندگی به مشکل بر می‌خورند چه‌بسا من رضا از این جور افراد در بستگان خود دارم و از نزدیک مشاهده کردم؛ من در دوران تحصیل یک معلمی داشتم همیشه به ما می‌گفت اگر می‌خواهید همسری در آینده انتخاب کنید باید از هر لحاظ مساوی باشید یعنی این که پس‌وپیش نباشیم، حالا من مسافر همه این موارد را رعایت کردم و با فردی ایده‌آل خودم ازدواج کردم ولی متأسفانه با مصرف مواد تخریب‌های زیادی به خانواده وارد کردم اما اکنون وقت آن رسیده است که با آموزش‌های کنگره بتوانم جبران کنم یعنی این که همسفر خود را در این سفر(درمان اعتیاد) همراه خود داشته‌باشم چراکه همسفر الان دوست دارد مسافری داشته باشد که همیشه در کنارش باشد و جبران خسارت کند من مسافر در زمان مصرف موادم همیشه کسی بودم که آخرین نفر به مراسمات عروسی و عزا می‌رفتم و نمی‌توانستم همیشه همراه هم‌سفرم باشم و همیشه در اختلاف بودیم ُچرا که همیشه فکر و ذکرم مواد بود و هیچ موقع به فکر استحکام خانواده نبودم و به فکر عاقبت این کار نبودم اما با مشاهده کردن اشک‌های پدرم به خود آمدم و در مسیر کنگره قرار گرفتم و تصمیم گرفتم هر دو بال پروازم را درست کنم در زمان مصرف مواد همسفر من همیشه توسری‌خور مردم بود و برچسب معتاد بودن به پیشانی من رضا بود و این درد بزرگی برای هم‌سفرم بود ولی من رضا با این تفاسیر به مسیر برگشتم و الان جایز نیست که هم‌سفرم از این آموزش‌های ناب کنگره محروم باشد اما من خیلی خوشحالم که هم‌سفرم در این مسیر مرا یاری کرده و همیشه در کنارم بوده و به خوب شدن حال من کمک کرده است و امیدوارم که این هفته به نحو مطلوب از ایشان تقدیر و تشکر کنم.
ممنون از این که سکوت کردید و به حرف‌های من نیز گوش دادید
عکاس و تایپ: مسافر ابوالفضل لژیون اول
ویراستاری، نگارش متن و ارسال خبر: مسافر حسین لژیون دوم
مرزبان کشیک: مسافر اسماعیل
لژیون خدمتگزار: لژیون چهارم به راهنمایی راهنمای محترم مسافر حسن

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .