English Version
This Site Is Available In English

این کار چندان سخت نیست؛

این کار چندان سخت نیست؛

هشتمین جلسه از دوره ششم سری کارگاه‌های آموزشی عمومی کنگره ۶۰، ویژه مسافران و همسفران نمایندگی محمدی پور قم، به استادی مسافر محمد، نگهبانی موقت مسافر سینا و دبیری مسافر هاشم با دستور جلسه "وادی یازدهم و تاثیر آن روی من: چشمه های جوشان و رود های خروشان در آخر همه به بحر و اقیانوس می رسند."  روز پنج‌شنبه چهارم آذرماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کار نمود.

خلاصه سخنان استاد:

ابتدا خدا را شاکر و سپاسگزارم که امروز فرصت خدمت را به من داد تا زنده باشم و بر روی این صندلی بنشینم و آموزش بگیرم. از ایجنت محترم گروه مرزبانی و همه خدمتگزاران که در شعبه زحمت می‌کشند، تشکر می‌کنم تا ما در این مکان حضور داشته باشیم و آموزش بگیریم.

موضوع دستور جلسه امروز «چشمه‌های جوشان و رودهای خروشان» است. این دستور جلسه بسیار عالی است، زیرا پس از گذشت ۱۰ وادی به سراغ این موضوع می‌آییم. این موضوع انگیزشی است و برای من، به عنوان یک مسافر که وارد این مجموعه می‌شوم، اهمیت زیادی دارد. اگر بتوانم به درستی در مسیر حرکت کنم و طبق قوانین کنگره ۶۰ قدم بردارم، به وضوح می‌توانم روز به روز حال بهتری داشته باشم و مانند چشمه جوشان باشم. وقتی که این چشمه جوشان باشم، به تدریج به رود خروشان تبدیل می‌شوم.

این کار چندان سخت نیست؛ کافی است به عنوان یک سفر اولی، به راهنمای خود گوش دهم و به طور مرتب در جلسات حضور داشته باشم. باید پس از دو ماه، لژیون ویلیام و سفر سیگار را شروع کنم. این‌ها همه قوانین حساب شده‌ای است که آقای مهندس برای ما تعیین کرده‌اند. تمامی این موارد زنجیره‌وار به هم مرتبط هستند و باید کنار هم قرار بگیرند تا من بتوانم سفر خوبی داشته باشم.

رعایت این قوانین نه تنها به بهبود حال من کمک می‌کند، بلکه سود و منفعتش به خودم برمی‌گردد. به تدریج می‌توانم به آن رود خروشان تبدیل شوم. زمانی که این رود خروشان در وجودم به جریان بیفتد، نیروهای درونی من که سال‌ها تحت تأثیر مصرف مواد مخدر پنهان شده بودند، فعال می‌شوند و این پتانسیل‌ها به من کمک می‌کنند تا بهتر زندگی کنم و با اطرافیانم، چه خانواده و چه همکاران، روابط مؤثرتری داشته باشم.

در نهایت، هدف ما به عنوان سفر اولی‌ها رسیدن به رهایی، آرامش و تعادل است. اگر سفر خوبی داشته باشیم، به حال خوش و به هدف‌های‌مان خواهیم رسید. با استفاده از روش DST، تمام این مراحل باید مانند یک پازل در کنار هم چیده شوند تا به نتیجه مطلوب برسیم.

پس از رسیدن به رهایی، قدم به سفر دوم می‌گذاریم و در این مرحله است که آرامش و تعادل واقعی به زندگی‌مان بازمی‌گردد. من زمانی که در سفر ویلیام (درمان سیگار) بودم، راهنمایم آقا هادی به من گفتند که وقتی سفر ویلیام را کامل می‌کنید، تازه می‌فهمید مزه غذا و حتی مزه آب را حس می‌کنید و حواس‌تان باز می‌شود. در آن زمان این صحبت‌ها برای من قابل درک نبود، اما بعدها متوجه شدم که این تجربیات به واقعیت نزدیک است.

راهنماها تجربیات خود را با ما به اشتراک می‌گذارند تا ما از چاله‌ها و موانع پیش‌رو آگاه شویم. من خودم همیشه می‌گویم که بی‌انصافی است اگر من در این مکان بدون هزینه و رایگان از تجربیات راهنماها بهره‌مند نشوم.

در پایان، امیدوارم که همیشه بتوانم فرد مفیدی در این مجموعه و در کنگره ۶۰ باشم و خدا عنایت کند که خدمتگزار خوبی بمانم و بتوانم لبخندی بر لب یک مصرف‌کننده بیاورم و به او کمک کنم. سپاسگزارم.

گروه خبری نمایندگی محمدی پور قم

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .