English Version
This Site Is Available In English

ترس دلیل اصلی تخریب سیستم ایکس است

ترس دلیل اصلی تخریب سیستم ایکس است

چهارمین جلسه از دوره چهل و هشتم کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ ویژه مسافران نمایندگی ستارخان؛ با استادی راهنمای محترم مسافر آرمین، نگهبانی مسافر حسین و دبیری مسافر مهدی با دستور جلسه "وادی یازدهم:چشمه های جوشان ورود های خروشان همه به بحر واقیانوس می‌‌رسند" روز دوشنبه 1 دی ماه ۱۴۰۴ رأس ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کار نمود.
خلاصه سخنان استاد:

سلام دوستان آرمین هستم یک مسافر، از ایجنت محترم و گروه مرزبانی که به بنده اجازه دادند در این جایگاه خدمت کنم سپاسگزارم. دستور جلسه وادی یازدهم، چشمه‌های جوشان و رودهای خروشان همه به بحر و اقیانوس می‌رسند می‌باشد. در آغاز وادی مطالب بسیار جذاب و هیجانی است که نیروهای منفی به سمت انسان در حال خروش هستند. زمانی که روح و نفس به جسم ما ورود می‌کند زندگی آغاز می‌گردد.

وجود نیروی‌های منفی کاربردی نداشتند و به‌مرور که جوامع شکل گرفت و انسان‌ها گرایش پیدا کردند به مال اندوزی در جهت منافعشان و خواسته‌هایشان جنبه خواسته‌های نفسانی پیدا کرد و نیرو‌های منفی با الهام و القا، وسوسه علیه اختیار انسان وارد عمل شدند. این باعث به چالش کشیدن انسان‌ها شده است و نیروهای مکمل لازمه‌ی حیات می‌باشد تا مارا به چالش بکشد تا بتوانیم با سعی و تلاشی که می‌کنیم آموزش بگیریم تا ظرف وجودیمان که به‌صورت چشمه می‌باشد را بتوانیم پرکنیم و آگاهی‌هایی به‌واسطه‌ی شکست‌ها و موفقیت‌هایی که کسب می‌کنیم برایمان تبدیل به پشتوانه‌ای می‌شود و ظرفیت چشمه‌ی ما را بیشتر می‌کند و باعث افزایش دانایی می‌گردد.

در این میان اتفاقات دیگری هم‌ روی می‌دهد که ما باید حس‌هایمان را پالایش کنیم و خواسته‌هایمان را سبک و سنگین کنیم. دلیل بسیاری از ضد ارزشی‌ها که در موردش صحبت می‌شود، می‌توان ترس باشد. ترس دلیل اصلی تخریب سیستم ایکس است. به‌واسطه‌ی ترس، از ترشح هورمون‌هایی که از خانواده کورتیزول هست و باعث اختلال در خمر می‌شود و باعث می‌گردد در مسیر نیروهای منفی باشیم. ما باید مثل رود خروشان باشیم زیرا در وادی قبل قرار بوده صفت گذشته را تغیر دهیم و برای اینکه صفت تغییر کند و یک آرمین جدید بوجود بیاید باید تمام خصوصیات ذاتی خود را در معرض ظهور بگذارم. در ما سکون جایز نیست، باید تحرک داشته باشیم و در جایگاه‌هایی مانند موسیقی، ورزش و خدمت‌های مختلف باید فعال باشیم و تحرک داشته باشیم زیرا بیکاری باعث فساد است و باعث پس رفت می‌شود. باید انرژی از نوع مثبت را کسب کنیم و در کنگره هم این انرژی جمع‌کردن‌ها با خدمت در جایگاه‌های مختلف به خلق به دست می‌آید، اگر از خدمت انرژی منفی تولید شود و حال دیگران را خراب کنیم همان انشعابات رودخروشان است که خرج امور منفی می‌شود.

انرژی خدمت باید حال خوب را به دیگران القا کند و زلال و در جریان باشد. همه‌ی این اتفاقات برای این می‌باشد که حسمان را سالم کنیم و اگر حس قوی باشد عقل سلامت کار می‌کند و می‌توان تصمیمات درستی بگیریم که درنهایت به ایمان سالم و بحر اقیانوس برسیم. از اینکه که به صحبت‌های بنده گوش دادید سپاسگزارم.

درادامه جلسه از نفر برتر امتحانات مسافر مهدی لژیون هفتم تقدیر شد. 

تایپ: مسافر حامد
عکس و بارگزاری: مسافر رضا 

مرزبان کشیک: مسافر ماهان

با احترام سایت نمایندگی ستارخان

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .