English Version
This Site Is Available In English

قدر دانی یعنی دیدن ارزش ها

قدر دانی یعنی دیدن ارزش ها

جلسه چهاردهم از دوره پنچم کارگاه های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ نمایندگی قشم با استادی مسافر سجاد، نگهبانی مسافر فرشید و دبیری مرزبان محترم مسافر علی رضا با دستور جلسه ( در کنگره ۶۰چگونه قدر دانی می کنیم؟) سه شنبه ۲۵ آذرماه ۱۴۰۴ در محل دانشگاه خوارزمی قشم آغاز به کار کرد . 

خلاصه سخنان استاد ؛ 

جناب آقای مهندس می‌فرمایند: قدرشناسی یعنی تشکر، 

در ابتدا تشکر از قدرت مطلق یعنی رب و پروردگارمان و در کنگره تشکر از رب، مربی و راهنمایان کنگره که در رأس آن بنیان کنگره قرار دارند. پس از آن دیده‌بانان، اساتید و تک‌تک اعضایی که در کنگره زحمت می‌کشند تا یک مسافر به رهایی برسد و به من کمک می‌کنند تا بتوانم از تاریکی‌ها بیرون بیایم.

من وظیفه دارم نخست از خدای خود سپاسگزاری کنم که این مسیر را پیشِ روی من قرار داد و در مرحله دوم از تمام کسانی تشکر کنم که در این چند ماه، زحمات و آموزش‌های زیادی برای منِ سجاد متحمل شدند تا بتوانم وارد سفر دوم شوم و پشت سر راهنمایان و اساتید کنگره مسیرم را ادامه دهم.

هیچ موفقیتی به‌تنهایی حاصل نمی‌شود و پشت هر دستاوردی تلاش‌های صادقانه، همدلی و فداکاری‌های بسیاری نهفته است که تمامی این مصداق‌ها را می‌توان به‌روشنی در راهنمایان کنگره دید برداشت من این است که با سپاسگزاری و قدردانی می‌توانم ذره‌ای از این محبت‌ها را جبران کنم حداقل به راهنمایم، خدمتگزاران و بنیان کنگره بگویم که من این زحمات را دیده‌ام.

چنین دستورجلساتی فرصتی هستند تا فرهنگ سپاسگزاری و قدردانی را به من بیاموزند که نتیجه آن همدلی بیشتر، مسئولیت‌پذیری بالاتر و پیشرفت خواهد بود. قدردانی به‌نوعی پیوند دل‌ها را محکم‌تر می‌کند و انگیزه‌ای برای ادامه مسیر، هم برای من و هم برای دیگران به وجود می‌آورد.

قدردانی یعنی دیدن ارزش‌ها؛ دیدن تمام زحماتی که شاید عادی به نظر برسند اما در واقع بسیار مهم‌اند. جایی آقای مهندس بیان می‌کنند که اعتیاد تاریک‌ترین تاریکی‌هاست و خمر بر روی تمام نعمت‌هایی که خداوند در اختیار انسان قرار داده پرده حجاب می‌کشد نه اینکه آن نعمت‌ها را بگیرد بلکه آن‌ها را بایگانی می‌کند به این معنا که قدرت دیدنشان را از انسان می‌گیرد.

حال کنگره چه چیزهایی را به من بازگرداند زمانی که وارد کنگره شدم و آموزش‌ها را دریافت کردم متوجه شدم که همین دستورجلسات کلیدهایی بودند که قفل‌های بسته زندگی مرا باز کردند این را از روی واقعیت می‌گویم پس از آنکه در کنگره سفر کردم بسیاری از رفتارها و حرکت‌های من تغییر کرد اینجاست که متوجه می‌شوم آقای مهندس دژاکام چگونه این دستورجلسات را برنامه‌ریزی کرده‌اند و چطور قدم‌به‌قدم به من آموزش می‌دهند اینجا فهمیدم که قدردانی می‌تواند حال دل انسان‌ها را خوب کند، فضای اطراف ما را پرانرژی و مثبت سازد و روابط را عمیق‌تر کند. گاهی گفتن یک ممنونم یا خیلی زحمت کشیدید باعث می‌شود طرف مقابل احساس ارزشمندی کند و گاهی یک صحبت نابجا می‌تواند ندانسته زندگی فرد دیگری را تحت تأثیر منفی قرار دهد.

من در کنگره با این دستورجلسات فهمیدم که کلمات چقدر بار دارند و تا چه اندازه می‌توانند تأثیرگذار باشند؛ و همین روحیه قدردانی است که کنگره را تا این اندازه شکوفا و رو به رشد کرده است.

 

ویرایش و تایپ : مسافر سجاد 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .