سلام دوستان محمدرضا هستم یک مسافر، با بیش از سی سال تخریب وارد کنگره شدم، آخرین آنتیایکس مصرفی روزی پنج گرم شیره خوراکی و کشیدنی، مدت سفر ۳۵ روز، روش درمان DST، داروی درمان شربت OT، راهنما مسافر اسماعیل، لژیون هشتم نمایندگی شفا، ورزش در کنگره شنا، TDS در حال مصرف هر وعده ۵/۵ سیسی
«صدها فرشته بوسه بر آن دست میزنند که از کار خلق یک گره بسته بازکند.»
هفته بنیان بهترین فرصت برای تشکر، سپاس و قدردانی از دلاورمردی است که برای خدمت به مخلوق و کمک به باز کردن گرههایی که به واسطه اعتیاد در زندگیام ایجاد شده بود، در تلاش بود؛ زمانی که با غولی سیاه و خانمانسوز روبهرو بودم و نه راه پیش داشتم و نه راه پس.
خداوند بستر و راهی برایم فراهم کرد به نام کنگره60، که بنیانگذار آن هیچ امامزاده، مزاری، زیارتگاهی یا عبادتگاهی نبود، جز فرشتهای به نام مهندس حسین دژاکام. یاد شعری افتادم: «گردست فتادهای گرفتی، مردی.» واقعاً دستانی را گرفت که حتی افتاده بود، آن هم افتادهتر از همیشه.
به نظر من به هیچ قیمتی نمیتوان جبران این همه لطف، صداقت، همدلی و گرهگشایی ایشان را کرد. تنها کاری که از دست من، یک مسافر راهگم کرده، برمیآید، هدیه کردن دعای خیر خود و خانوادهام برای سلامتی آقای مهندس حسین دژاکام و خانواده محترمشان است.
درود خدا بر شما، مهندس دژاکام، که مرا از تاریکی مطلق و ظلمتها به امید و روشنایی و راه درست زیستن آموختید. انشاءالله همیشه زیر چتر خدا پایدار و استوار بدرخشید. آمین.
مرزبان خبری: مسافر علیاصغر
تنظیم و ارسال: خدمتگزاران سایت
- تعداد بازدید از این مطلب :
31