English Version
This Site Is Available In English

گذشت راهی برای مهار نفس است

گذشت راهی برای مهار نفس است

بخشش و گذشت راهی برای مهار نفس، پرورش عشق و مهربانی است. قبل از ورود به جمعیت احیای انسانی کنگره۶۰ از عشق و محبت چیزی نمی‌‌فهمیدم و نمی‌دانستم که دوست داشتن و یا بخشش از عمق وجود به همنوع خود چه لذتی دارد! هر زمان شخصی چیزی را از من طلب می‌کرد به او کمک می‌کردم؛ اما هیچ لذتی در وجود خود، احساس نمی‌کردم؛ تا اینکه با مکان و شخصیتی بزرگ؛ مملو از عشق، گذشت و فداکاری آشنا شدم.

من سال‌های قبل در یک کلیپ تلویزیونی شخصی را دیدم که از یک کودک‌ِ کار سخن می‌گفت که با لحن بسیار زیبا، انسان‌ها را به کمک به همنوعشان تشویق می‌کرد؛ اما هیچ زمان سعی نکردم که کلیپ‌های دیگری از ایشان را ببینم‌؛ زیرا مشغله زندگی به‌قدری بود که تنها در فکر امرارمعاش، پرورش فرزندان وزندگی خود بودم؛ البته در بخشیدن به دیگران هیچ‌گاه کوتاهی نمی‌کردم؛ اما زمانی که با این مکان آشنا شدم، متوجه شدم که این دو بخشش به چه اندازه با یکدیگر متفاوت هستند.

بنیان کنگره۶۰ مهندس حسین دژاکام می‌توانستند با توجه به روشی که ابداع کردند، پول کلانی به جیب بزنند؛ اما در اثر عشقِ بسیاری که به انسان‌ها داشتند از مادیات چشم‌پوشی کرده و به معنویات دل بستند و باعث شدند تا هم در دنیا و هم در آخرت سربلند باشند.

زمانی که به کنگره آمدم، راهنمایم در لژیون از شخصیت بزرگی صحبت می‌کردند، من بسیار دوست داشتم که ایشان را ملاقات کنم؛ آن زمان مدت ۹ ماه از سفر مسافر من گذشته بود که وی به همراه راهنما خود قصد دیدار مهندس حسین دژاکام را داشتند، من نیز به همراه راهنما خود با آن‌ها همراه شدیم؛ زمانی که ایشان را دیدم آن کلیپ دومرتبه در ذهن من آمد و متوجه شدم که وی همان شخصیت بزرگ هستند.

جشن گل‌ریزان شد از راهنما خود خواهش کردم که در لژیون سردار شرکت کنم؛ اما متأسفانه به علت این‌که تنها ۲ ماه از سفرم گذشته بود، قبول نکردند و گفتند: «رفتن شما برای دیدار مهندس حسین دژاکام نیز خارج از قوانین کنگره بود؛ اما با اصرار مسافرتان به دیدار ایشان رفتیم». من از این موضوع ناراحت شدم؛ اما راهنمایم این مسئله را برای من شکافتند که چرا نمی‌توانم عضو لژیون سردار شوم و بیان کردند: «باید ظرفیت بخشش در شما به وجود بیاید و این موضوع جز با آموزش در این مکان امکان‌پذیر نیست.»

باگذشت زمان آموختم گذشتن از هر آنچه دوست داری برای دیگران به چه معناست و چرا خداوند خود بزرگ‌ترین بخشاینده است و این نعمت بزرگ بخشندگی را در وجود مخلوقین خود قرار داده تا با این عمل به آن به حال خوش برسند؛ بنابراين باید بدانیم که قدرت مطلق در همه حال انسان را دوست داشته و هر مشکلی برای ما به وجود بیاید، خود یک رحمت از سوی خداوند است. مشکلات باعث می‌شوند تا انسان به خود آمده و از تلاش دست نکشد و همواره عشق، محبت و ایمان به خداوند و کل هستی را داشته باشد.

نویسنده: راهنمای تازه‌واردین همسفر فاطمه
رابط خبری: راهنمای تازه‌واردین همسفر الهه
عکاس: همسفر مریم رهجو راهنما همسفر زهرا (لژیون اول)
ارسال: همسفر شهلا رهجو راهنما همسفر مهین (لژیون هشتم) دبیر سایت
همسفران نمایندگی ملاصدرا (نیک‌آباد)

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .