English Version
This Site Is Available In English

از فرمان‌برداری تا فرماندهی

از فرمان‌برداری تا فرماندهی

دوازدهمین جلسه از دوره هشتم کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره60، نمایندگی دامغان، با استادی راهنما مسافر مجتبی، نگــهبانی مسافر محمداسماعیل و دبیری مسافر عبدالرضا با دستور جلسه "از فرمان‌برداری تا فرماندهی " روز سه‌شنبه مورخه 11/06/1404 ساعت 17 آغاز به کار نمود.

سلام دوستان مجتبی هستم یک مسافر:
از نگهبان، دبیر و راهنمای لژیون پنجم که این فرصت را در اختیار من قرار دادند تا خدمت کنم و آموزش بگیرم تشکر و قدردانی می‌نمایم.
انسان‌هایی که از هر نظر شرایط خوبی دارند فرماندهی بدنشان دست خودشان است، یعنی چه؟ یعنی هر زمان که بخواهند بیدار می‌شوند، هر زمان بخواهند می‌خوابند، تعادل و شرایط بدنی و روحی خوبی دارند، اما زمانی اتفاق برای بدن و جسم آنها افتاد، آن زمان تازه می‌فهمند که فرماندهی در بدن وجود دارد و چقدر مهم است.


اما برای ما انسان‌های مصرف کننده شرایط کاملاً متفاوت است، یعنی هر زمان که بخواهیم نمی‌توانیم بخوابیم، هر زمان که اراده کنیم نمی‌توانیم بیدار شویم، اختیار از دست ما خارج می‌شود و دیگر فرمانده بدن و جسم خودمان نیستیم.
تا آنجا پیش می‌رود که حتی برای کارهای روزمره و جزئی هم به مشکل می‌خوریم، برای یک دوش گرفتن ساده، حتی برای رفتن به سرویس بهداشتی دچار ضعف می‌شویم، هر جایی بخواهیم در هر زمانی برویم دیگر نمی‌توانیم، مشروط است، مشروط به چیست؟ مصرف مواد مخدر و باید مصرف کنیم و برای اینکه این فرماندهی از دستمان خارج نشود دائماً مواد خودمان را بیشتر می‌کنیم.
برای همین است مصرف کننده در طول زمان مصرفش بیشتر می‌شود، نوع موادش را تغییر می‌دهد، اینها همه در حد صور آشکار ماست، ما یک صور پنهان هم داریم مثلا به چیزی فکر می‌کنیم و چیز دیگری به زبان می‌آوریم، همه ما تجربه آن را داشته‌ایم، در زمان مصرف حرف‌هایی می‌زدیم که فردا یادمان می‌رفت.


حالا ما می‌خواهیم این فرماندهی را در اختیار خودمان بگیریم باید چه کار کنیم؟ هر کسی اگر خواسته باشد قدرت فرماندهی را در هر زمینه‌ای به دست آورد می‌بایست در ابتدا فرمانبردار خوبی باشد.
اگر فرمانبردار خوبی نباشیم نمی‌توانیم فرمانده خوبی بشویم.
برای این موضوع هم می‌بایست دانایی کسب کنیم و این دانایی را به دانایی موثر تبدیل کنیم، پس باید آموزش بگیریم، برای گرفتن آموزش هم می‌بایست استاد داشته باشیم و هرچه گفت باید بگوییم چشم.
هرچه هستیم و هر که هستیم همه چیز را پشت درب کنگره بگذاریم، آموزش بگیریم و این آموزش را به دانایی و دانایی را به دانایی موثر تبدیل کنیم.


از اینکه به صحبت‌های من گوش کردید از همه شما تشکر می‌کنم.
تایپ و ویرایش : مسافر رضا لژیون یکم
تصویر: مسافر علی لژیون چهارم
تهیه و تنظیم: مرزبان خبری مسافر علی
 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .