English Version
This Site Is Available In English

برای رسیدن به درمان هیچ چیز مهم‌تر از فرمانبرداری نیست

برای رسیدن به درمان هیچ چیز مهم‌تر از فرمانبرداری نیست

جلسه سیزدهم از دوره چهل و سوم کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره۶۰؛ نمایندگی امین قم، با استادی مسافر احمد، نگهبانی مسافر حمید و دبیری مسافر محمدعلی، با دستور جلسه "از فرمانبرداری تا فرماندهی" سه‌شنبه 11 شهریور ماه ۱۴۰۴ راس ساعت ۱۷ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

سلام دوستان احمد هستم یک مسافر؛
از گروه مرزبانی، دبیر جلسه، نگهبان و کسانیکه نوشتارها را خواندند تشکر می‌کنم. خداوند را سپاسگزارم که به من توفیق داد تا در کنار شما دوستان، در این جایگاه خدمت کنم و آموزش بگیرم. دستور جلسه امروز "از فرمانبرداری تا فرماندهی" می‌باشد؛

از مسافران سفر اول خواهش می‌کنم توجه ویژه‌ای به این دستور جلسه داشته باشند، زیرا برای رسیدن به درمان هیچ چیز مهم‌تر از صبر و فرمانبرداری نیست. تمام فرامین راهنما اعم از ساعت و میزان خوردن دارو، نوشتن سی‌دی‌ها، حضور مرتب در جلسات و انتخاب رشته ورزشی و... تمامی این موارد را باید دقیقاً به همان شکل که راهنما از ما می‌خواهد انجام دهیم. مسیر رفت و آمد من از منزل به شعبه طولانی و قریب به سه ساعت فاصله زمانی است ولی در تمام هفده ماه سفرم حتی یک مورد هم تأخیر نداشتم چون سعی کرده‌ام‌ نسبت به فرامین راهنما فرمانبردار باشم.‌‌‌

دستور جلسه از فرمانبرداری تا فرماندهی خود گویای این مطلب است که برای رسیدن به فرماندهی یا به بیان دیگر برای تبدیل شدن به یک فرمانده موفق در گام نخست باید فرمانبردار خوبی بود و فرمانبرداری را به خوبی آموخت. چه بسیار افرادی بودند که روزی شاگرد، زیردست و یا در درجه و رتبه پایین بودند بعد از گذشت مدتی و با فرمانبردار بودن در کار و موقعیت خود پیشرفت کرده‌اند تا جایی که حتی از مافوق یا استاد خودشان هم پیشی گرفته‌اند و تبدیل به مافوق کسانی شده‌اند که روزی نیروی زیر دست آن‌ها بوده‌اند.

برای تبدیل شدن به یک راهنما موفق ابتدا باید رهجوی خوبی بود. رهجوی خوب در یک کلام فرمانبردار محض است. تمام آموزش‌ها و متد درمانی در قالب فرمان به ما عرضه می‌شود و نکته حائز اهمیت اجرایی کردن این فرامین است. در کنگره 60 می‌توان اهمیت فرمانبرداری را به خوبی درک کرد. زمانی که آقای مهندس دژاکام دستوری را صادر می‌کنند و یا نکته‌ای را بیان می‌کنند بلافاصله در اولین جلسه پس از آن این اوامر به طور قاطع و دقیق انجام می‌شود و هیچ کس از این قاعده مستثنی نیست. شاید بتوان گفت یکی از دلایل کنگره 60 همین مورد است.
ممنون که به صحبت‌های من توجه کردید.

تایپ: مسافر محمد لژیون نهم و مسافر امیر لژیون دوم
عکس : مسافر حسن لژیون دوم
ارسال خبر: مسافر احمد لژیون یکم
مرزبان خبری: مسافر صادق
تهیه و تنظیم توسط گروه سایت امین قم

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .