English Version
This Site Is Available In English

گروه خانواده_ درمان با روش DST

گروه خانواده_ درمان با روش DST

صورت مسئله اعتیاد در کتاب ۶۰درجه کاملاً شکافته شده است در حالی که ما ترک درمان زیاد داشتیم نه درمان اعتیاد، متدDST یک روش یا یک متد نیست؛ بلکه یک کشف است که مجهول را معلوم کرده است.

متدDST مشخص کرد درمان، درمان فوق ترک است و از دروازه درمان هم عبور شده است و حالا علاوه بر درمان اعتیاد نیاز به تعادل فرد هم است؛ پس باید ارزش زیادی برای متدDST بشویم و بتوانیم این متد را گسترش دهیم.

اعتیاد یک گرفتاری هست که وقتی فرد دچار اعتیاد می‌شود اصلاً نمی‌تواند تشخیص بدهد؛ چون بالاترین و بدترین درد دنیا خماری است و تاکنون درمان نبودی فقط ترک اعتیاد بوده است و می‌گویند: با یوگا یا موسیقی، کمپ و اردوگاه می‌توانیم ترک بدهیم و همه خیال می‌کنند بلد هستند.

اعتیاد و مستی فقط بحث الان نیست که بگوییم اعتیاد مال امروز هست، در قرآن سوره‌ای به نام حاشیه داریم که می‌گوید: آیا شنیده‌ای حدیث فرا گیرنده را؛ در قرآن هم به اعتیاد اشاره شده است.

تعادل باعث می‌شود درمان انجام بگیرد و برای رسیدن به تعادل نیاز به جهان‌بینی است که با وادی‌ها و آموزش‌های جهان‌بینی می‌توان آموزش گرفت و به تعادل رسید.

در سی‌دی مست مهندس می‌فرمایند: برای درمان اعتیاد اولین راه، یافتن راه بود یعنی اولین قدم پیدا کردن راه حل بود و فرمودند باید اول دانست اعتیاد چیست؟ تعریفی برای اعتیاد مشخص کردند که اعتیاد، جایگزینی است و روی ژن‌ها اثر می‌گذارد و بیان ژن‌ها (اپی ژنتیک) را تغییر می‌دهد و تمام تولید کننده شبه‌افیونی بدن را از کار می‌اندازد که همان سروتونین، دوپامین، سیستم ایمنی را متوقف می‌کند؛ یا فیزیولوژی بدن را از کنترل خارج می‌کند؛ پس اعتیاد سم زدایی نیست.

همه این اتفاقات و تغییرات در اثر کمبود بیوشیمی هم شامل می‌شود؛ وقتی که خواب فرد به هم می‌ریزد چون آن مواد خواب آوردند وجود ندارد یا فرد دچار افسردگی، پنیک، اسکیزوفرنی و حتی سرطان می‌گیرد همه این‌ها به بیان ژن مربوط می‌شود.

وقتی تشخیص داده شده اعتیاد چیست، خیلی چیزهای دیگری هم در این راه یافته شده و در دومین مرحله همه این ها به صورت کاربردی انجام شد تا الان که کنگره‌۶۰ به این مرحله رسیده است و سومین مرحله این بود؛ مهندس آن چه را که یافته بودن مکتوب کردند و بعد آن را به زبان ساده برای اعضای کنگره تدریس می‌کنند.

منبع: سی‌دی مست از آقای مهندس حسین دژاکام 

نویسنده: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر کبری (لژیون اول) 

ویرایش و ارسال: همسفر هانیه رهجوی راهنما همسفر کبری (لژیون اول) نگهبان سایت 

همسفران نمایندگی ارومیه

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .