English Version
This Site Is Available In English

وادی پنجم یک قانون است

وادی پنجم یک قانون است

در جهان ما، تفکر قدرت مطلق حل نیست، بلکه توأم با رفتن و رسیدن، آن را کامل می‌نماید. در وادی پنجم، ما باید تفکرات خود را از قوه به فعل درآوریم؛ یعنی آن تفکر را اجرایی و عملی کنیم. من همسفر، برای اصلاح اخلاق و رفتار خودم، باید سه اصل مهم پندار سالم، گفتار سالم و کردار سالم را همیشه در نظر داشته باشم.

انسانی که به‌هم‌ریخته و بی‌تعادل است، برای اینکه به انسانی متعادل و طبیعی تبدیل شود، فقط یک راه دارد و آن هم تزکیه و پالایش است؛ یعنی دوری از ضد ارزش‌ها و حرکت به‌سوی ارزش‌ها و کارهای مثبت. زمانی ساختارهای فکری من به نتیجه خواهد رسید که در کنار صبر، شکیبایی و توکل به قدرت مطلق، در مسیر صراط مستقیم حرکت کنم.

وادی پنجم می‌گوید: «باید حرکت کنید و تا زمانی که حرکت نکنید، هیچ اتفاقی نخواهد افتاد». اندیشه و تفکر به‌ تنهایی حل‌کننده‌ مشکلات نیست؛ بلکه برای رسیدن به نتیجه، حل مشکلات یا درمان اعتیاد، باید حرکت کرد.

این حرکت است که تفکرات ما را از تصاویر ذهنی به تصاویر واقعی در دنیای بیرون تبدیل می‌کند. وادی پنجم یک قانون است و در تمامی سطوح زندگی ما انسان‌ها کاربرد دارد. برای به اجرا درآوردن ساختارهای فکری این وادی و تبدیل آن به ساختارهای عملی، باید از حالت اضطراب، ترس، عدم اعتمادبه‌نفس، ناامیدی و سایر نکات منفی خارج شویم تا به آرامش قدم بگذاریم.

خواسته‌های ما باید به اجرا درآیند و برای رسیدن به آرامش، باید پاکسازی و سازندگی را از خود آغاز کنیم. پس، برای خروج یا صعود از اضطراب، نگرانی، ناامیدی و سایر تاریکی‌ها، باید پله‌هایی را به مرور زمان و به‌ تدریج طی کنیم.

به‌ طور خلاصه می‌توان بیان کرد که موارد زیر، ما را برای رسیدن به آرامش و حس خوب یاری خواهند کرد:

۱. برگشت از ضد ارزش‌ها
۲. خودداری
۳. قناعت
۴. صبر
۵. تجسس، قضاوت و غیبت
۶. پس‌انداز
۷. توکل، رضا و تسلیم

نویسنده: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر مهدیه (لژیون دوازدهم)
رابط خبری: همسفر مهناز رهجوی راهنما همسفر مهدیه (لژیون دوازدهم)
ویرایش و ارسال: همسفر نیلوفر رهجوی راهنما همسفر معصومه (لژیون هفتم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی پرستار

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .