جلسه پنجم از دوره سیزدهم کارگاههای آموزشی خصوصی کنگره ۶۰، نمایندگی صادق قم، با استادی مسافر مهدی، نگهبانی مسافر علیرضا و دبیری مسافر علی، با دستور جلسه "وادی پنجم و تاثیر آن بر روی من" یکشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۴ ساعت ۱۷ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان مهدی هستم یک مسافر
خدا را شاکر و سپاسگزارم که در کنگره حضور دارم و آموزش میگیرم.
ابتدا از آقای مهندس و خانواده محترمشان و ایجنت محترم و گروه مرزبانی و همینطور از راهنمای خوبم آقا محمد حسین عزیز که اجازه دادند در این جایگاه قرار بگیرم و آموزش بگیرم و خدمت کنم تشکر میکنم و همچنین از راهنمای ویلیامم آقا قاسم تشکر میکنم و قدردان زحمات این بزرگواران هستم.
دستور جلسه این هفته وادی پنجم و تاثیر آن روی من
در جهان تفکر قدرت مطلق حل نیست بلکه توأم با رفتن و رسیدن آن را کامل مینماید.
در وادی ۱ تا ۴ روی تفکر آموزش دیدهایم تمام ساختارها با فکر به وجود میآید در قسمت یکم وادی پنجم ما انسانها که در بعد زمین هستیم در سه جهان زندگی میکنیم.
۱. جهانی که داریم زندگی میکنیم خودآگاه در حال زیستن هستیم.
۲. جهان خواب وقتی که میخوابیم در جهان دیگر هستیم.
۳. سومین جهان جهان ذهنی ماست که فوق العاده پیچیده است.
برای حل مسائل زندگی تفکر کردن و اندیشه کردن به تنهایی سازگار نیست آنچه میدانیم باید به عمل در بیاوریم، در وادی پنجم ساختارهای ذهنی را باید به عمل تبدیل کنیم.
در این وادی هفت راهکار برای ما بیان شده است تا حرکت درست و اصولی داشته باشیم، شروع به ساختن زندگی خود بکنیم.
۱. برگشت از ضد ارزشها،باید از اعمال ضد ارزشی پرهیز کنیم ،یکی از آموزشهایی که یاد گرفتهام برگشت از ضد ارزشها است همان اعتیاد یک نوع ضد ارزش بود، سیگار یک نوع ضد ارزش بود، بقیه ضد ارزشها هم با آموزش های کنگره کم کم کنار خواهند رفت.
۲. خودداری: یعنی کاری که نمیدانم خوب است یا بد است از انجام آن خودداری کنم، منی که درمان شدهام جایی که مصرف میکنند از رفتن به آن مکان خودداری کنم.
۳. قناعت: یعنی به وجود آوردن بهترین شرایط از کمترین امکانات ،قدر داشتههای خود را بدانم و شکرگزار باشم مخصوصاً در زمانی که درمان اعتیادرا به دست آوردهام .
یک مصرف کننده در کنگره ۶۰ از مصرف مواد و سیگار تبدیل به بهترین راهنما شده است و الان دارد افراد زیادی را به درمان میرساند.
۴. صبر: باید پارامتر زمان را در نظر بگیریم در آیه ۱۵۳ سوره بقره آمده است ان الله مع الصابرین: یعنی خداوند با صابرین است. در همین درمان اعتیاد باید صبور باشیم بعد از انجام دادن دستورات راهنما به مدت ۱۰ الی ۱۱ ماه به رهایی میرسیم، صبر به انسان کمک میکند در برابر مشکلات و سختیها آرامش خود را حفظ بکند.
۵. تجسس ،قضاوت ،غیبت: در تمام سطوح زندگیمان باید از غیبت بپرهیزیم چون انسان را به طرف ضد ارزشها میبرد، انسان با غیبت کردن به خودش صدمه میزند وقتی چند نفر غیبت میکنند گوش میکنی و غیبت میکنی همان افراد فردا پشت سرمان غیبت میکنند ما نباید در مورد دیگران قضاوت کنیم ۹۰ درصد قضاوتهای ما همه اشتباه است.
۶. پس انداز: پس انداز میتواند بسیاری از مشکلات ما را حل کند، پس انداز مال انسانهایی هست که وضع مالی خوبی ندارند، من از نوجوانی همیشه سعی میکردم پسانداز برای خودم داشته باشم چون پس انداز برای یک روز مبادا است، پس انداز برای تمام انسانها یک ضرورت است، پس انداز مایه اصلی همه چیز است.
۷. توکل ،رضا، تسلیم: در این مرحله آموزش میگیریم که بعد از تلاش و کوشش نتیجه را به خداوند واگذار کنیم یعنی من تلاش و کوشش خود را میکنم و خداوند را وکیل خود میدانم و در برابر اراده خداوند تسلیم هستم.
در آخر از خداوند میخواهم توفیق دریافت آموزشهای کنگره را داشته باشم و در تمام مراحل زندگیام آنها را عملی و کاربردی بکنم.
از اینکه به صحبتهای من توجه کردید از همه شما متشکرم.

تایپ خبر: مسافر احسان لژیون هفتم و مسافر حمزه لژیون چهارم ما
عکاس: همسفر امیرمحمد
ارسال خبر: همسفر امیرمحمد
- تعداد بازدید از این مطلب :
42