بیماری اعتیاد سالها در ابهام باقی ماند و علم پزشکی نتوانست تکلیف آن را روشن کند تا این که شرایط، بستری را فراهم کرد تا موضوع درمان مورد بررسی قرار گیرد و مسیر سهگانهای به وجود آمد اول:یافتن، دوم: انجام آن به هر طریقی و سوم: احیای اعتقادات، پیام مکتوب شده، تدوین و آموزشی که به زبان ساده، تمام این مسیر را هموار میکند. این روش، راهی برای ترک نیست، بلکه راهکاری برای درمان و رسیدن به تعادل است، تعادلی که فراتر از درمان محسوب میشود.
در این سیدی، افراد مصرفکننده به سه دسته تقسیم شدهاند: گروه اول، کسانی هستند که دوست دارند همچنان مصرفکننده باقی بمانند، گروه دوم: اشخاصی که به دنبال درماناند و گروه سوم: افرادی نامزد اعتیاد هستند. یکی از تفاوتهای مهم روش DST با دیگر روشها، نقطه پایان آن است؛ زیرا در روشهای نگهدارنده، هیچگاه پایانی وجود ندارد. روش DST مشخص میکند که اعتیاد یک فرآیند جایگزینی است. همچنین اعتیاد وابستگی دارویی و فرآیندی است که روی ژنها تأثیر میگذارد، بیان آنها را تغییر و سیستمهای مختلف بدن از جمله سیستم شبهافیونی، ایمنی و ... را مختل میسازد که نتیجه این تغییرات، تغییر در رفتار، احساس و عملکرد فیزیولوژیک فرد مصرفکننده است. همین موضوع نشان میدهد که درمان صرفاً با کنار گذاشتن ماده حاصل نمیشود، بلکه نیازمند بازسازی سیستمهای مختل شده و بازیابی تعادل طبیعی بدن است.
.png)
زمانی که کنگره۶۰ به وجود آمد، با اجرای روش DST، از طریق آموزش، تجربه و انتقال آن به زبان ساده برای عموم مردم، این روش توسط مردم پذیرفته شد؛ چون روش درمانی درست بود. البته بحث اعتیاد برای امروز و فردا نیست؛ زیرا خداوند نیز در قرآن میفرماید: «کسانی که در اثر ناآگاهی، مسیر را گم کردهاند، به آتشی وارد میشوند که خودشان آن را شعلهور ساختهاند».
آقای مهندس بیان کردند: «قلم به عنوان فرمان در مسیر درمان نقش کلیدی دارد، به گونهای که در قرآن خداوند به قلم و آنچه مینویسد، قسم میخورد که این نشان دهنده قدرت نوشتن است.
خروج از مرداب اعتیاد، تحقق غیرممکنی بود که با یاری خداوند، تلاش انسان و استحکام و ... به وقوع پیوست. این مسیر ادامه دارد و گسترش آن، نیازمند نگارش مقالات، انتقال تجربهها، توسعه ساختار مالی و حضور مستمر در آموزشهای کنگره۶۰ است. در ادامه جناب مهندس تأکید میکنند که انسان با تفکر خود میتواند، گنج درونش را بیابد یا در زبالههای خود غرق شود، این بستگی به انتخاب شخص دارد.
تایپ: همسفر رضوان رهجوی راهنما همسفر لیلا (لژیون پانزدهم)
رابط خبری: همسفر زکیه رهجوی راهنما همسفر لیلا (لژیون پانزدهم)
تنظیم عکس: همسفر سارا رهجوی راهنما همسفر صدیقه (لژیون هفتم)
ویرایش: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر طیبه (لژیون چهارم) دبیر سایت
ارسال: همسفر منصوره رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون هشتم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی خواجو
- تعداد بازدید از این مطلب :
200