English Version
This Site Is Available In English

بدون عشق اصلأ هستی شکل نمی‌گرفت

بدون عشق اصلأ هستی شکل نمی‌گرفت

آن‌کس که بداند و بخواهد که بداند
خود را به بلندای سعادت برساند

در خدمت راهنما همسفر فاطمه هستیم.

در این روز گفت‌وگویی دلنشین با ایشان ترتیب دادیم که نظر شما را به آن جلب می‌نماییم.
ضمن عرض سلام و خداقوت خدمت شما، از اینکه وقت ارزشمند خود را در اختیار ما قرار داده‌اید سپاسگزارم.

۱ـ لطفاً خودتان را به رسم کنگره معرفی کنید؟

سلام دوستان فاطمه هستم همسفر جواد

تخریب بیش از ۲۰سال، آخرین آنتی‌ایکس مصرفی شیره و تریاک، مدت سفر ۱۱ماه و ۳روز، با روش DST با داروی درمان OT، راهنما: آقای امیر شکر و خانم مبینا، و با دستان پرمهر آقای مهندس دژاکام مدت ۳سال و ۷ماه است که آزاد و رها هستیم.

۲ـ زمانیکه شال خوش‌رنگ راهنمایی را از دستان پر مهر آقای مهندس دریافت کردید چه حسی داشتید؟

بسیار خوشحال بودم و حس خیلی خوبی داشتم، گویا مانند پرندگان در آسمان پرواز می‌کنم.

۳ـ بزرگترین موهبت این جایگاه خدمتی برای شما چه بود؟

خدمت به خلق و انسان‌هایی که مانند خود من در درد و رنج هستند و به دنبال رهایی، حال خوش و آرامش می گردند.

۴ـ یک راهنما در زندگی شخصی خود نقش‌هایی همچون ( مادر، همسر، خانواده و ...) دارد، چه نیرویی او را برای خدمت با عشق و بلاعوض رهنمود می‌کند؟

همان وجود عشق و محبت است، که خداوند در درون ما انسان‌ها قرار داده است؛ اگر عشق نبود هیچ انسانی و هیچ موجودی نمی‌توانست در کنار هم زندگی کند و هستی شکل نمی‌گرفت. راهنما نماد عشق است و عشق یعنی، گذشتن از خویش و دادن محبت که عصاره‌ جان است.

۵ـ یکی از زیباترین حس‌های کنگره۶۰ به رهایی رساندن یک رهجو است، نظرتان در مورد رهایی خودتان و اولین رهجویتان چیست؟

بله واقعا یکی از زیباترین حس‌ها همین رهایی است، که انسان به نقطه تفکر می‌رسد و بعد از رهایی شروع به ساختن درون خود می‌کند، تا به آرامش برسد و خیلی مشتاق هستم دست کسانی که دنبال حال خوش و آرامش هستند را بگیرم و همانند راهنمای خود که دست من را گرفت و من را از تاریکی بیرون آورد کمک کنم و راه را به آن‌ها نشان دهم.

۶ـ حس و حال خود را از اینکه قرار است شال نارنجی به گردن بیندازید و لژیون تشکیل بدهید بیان کنید؟

حس و حال قشنگی دارم و خیلی خوش‌حال هستم، که می‌توانم یک انسان مفید باشم و به دیگران خدمت کنم، رشد کنم و در کنار آن عزیزان آموزش بگیرم.

۷ـ چه چیزی به حرکت شما در کنگره قدرت می‌دهد؟

رسیدن به خود یا خالق خود و اینکه بدانم آنچه که نمی‌دانم.

۸ـ و اما سخن پایانی شما را می‌شنویم؟

خدا را به خاطر این عمل عظیم سپاسگزار هستم.
از آقای مهندس دژاکام و خانواده‌ محترمشان تشکر می‌کنم و از راهنمایان خود بسیار ممنون و سپاسگزار هستم و بهترین‌ها را از خدا برای آن‌ها خواستارم و از تمام خواهر لژیونی‌ها و تمام عزیزانی که در کنار من هستند، تشکر می‌کنم.
دفتر و یا کتاب محبت و عشق، هیچ‌گاه بسته نمی‌شود.

مصاحبه‌گر: راهنمای تازه‌واردین همسفر فاطمه
عکاس: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر لیلا (لژیون اول)
تایپ: راهنما همسفر فاطمه
ویراستاری و ارسال: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر لیلا (لژیون اول)

همسفران نمایندگی دماوند 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .