English Version
This Site Is Available In English

شیشه روی ذهن و روان اثر تخریبی بسیاری دارد

شیشه روی ذهن و روان اثر تخریبی بسیاری دارد

در خدمت همسفر فاطمه هستیم، ایشان به همراه مسافرشان با تخریب بیش از ۲۰ سال آنتی‌ایکس مصرفی شیشه وارد کنگره شدند، به روشDST و دارویOT مدت ۱۲ ماه و ۱۵ روز به راهنمایی مسافر محمدجواد و همسفر شیرین سفر کردند و اکنون هم ۱ سال و ۷ ماه است که آزاد و رها هستند. ورزش در کنگره والیبال.

لطفاً برای ما بفرمایید که همسفری که مسافرش، مصرف‌کننده شیشه است چه آسیب‌هایی می‌بیند؟

  من خودم از لحاظ روحی و روانی شکست زیادی خورده بودم و همیشه با خودم فکر می‌کردم که اگر توهم بزند؛ آن موقع چه‌کار کنم؟ فکر می‌کردم که درمانی برای شیشه وجود ندارد، همیشه شب‌ها بیدار بود و روزها می‌خوابید. وقتی متوجه شدم که مسافرم مصرف‌کننده شیشه است؛ حال بدی پیدا کردم و سخنانی را هم که در مورد یک فردی که شیشه مصرف می‌کند را شنیده بودم، ترس زیادی وجودم را فرا گرفته بود و از مسافرم می‌ترسیدم، ولی خداراشکر با قرار‌گرفتن در مسیر کنگره و آموزش‌گرفتن این ترس‌ و نگرانی از بین رفت و مسافرم به درمان رسید.

از روزهایی که مسافر شما مصرف شیشه داشتند و الان که رها شده‌اند، برای ما بگویید؟

در روزهایی که مصرف شیشه داشتند؛ شکاکی و بدبینی زیادی داشتند و با این‌که در ان‌جی‌یو دیگری به‌رهایی رسیده بودند، ولی از لحاظ روحی هنوز یک فرد مصرف‌کننده شیشه بودند. با ورود به کنگره با درمان هر سه ضلع مثلث درمان یعنی، جسم، روان و جهان‌بینی، خداراشکر به آرامش رسیدیم.

به نظر شما فرق تخریب شیشه با تخریب بقیه مواد در چیست؟

شیشه ماده مخدر بسیار قوی است که از آن برای رفع خستگی، بیداری و هوشیاری طولانی‌مدت استفاده می‌کنند. مصرف شیشه بسیار آسان و سریع است اما ترک آن کاری سخت و دشوار است.

البته امروزه با روش درمانیDST به همراه دارویOT در کنگره، مصرف‌کننده شیشه مانند دیگر مصرف‌کنندگان موادمخدر به راحتی به درمان قطعی می‌رسند؛ چون شیشه حاوی یک نوع آلکالوئید است ولی در موادهای دیگر ممکن است تعداد آلکالوئیدها بیشتر از یک نوع باشد.

فرد مصرف‌کننده شیشه از روان بسیار نامناسبی برخوردار است، چون شیشه بسیار روی ذهن و روان اثر مخربی دارد، حرف هیچ‌کس را قبول ندارد و به‌خاطر همین موضوع است که دچار بدبینی و توهم بسیاری می‌شود.

بعضی ها بر این باورند که مصرف شیشه اعتیاد آور نیست؛ شما این مسئله را چگونه توضیح می‌دهید؟

این که بگوییم؛ مصرف شیشه اعتیاد آور نیست، سخن نادرستی است و این مسئله که می‌گویند: شیشه دارای مورفین نیست، باعث فریب خوردن بسیاری از افراد بی‌سواد و باسواد جامعه شده است در حالی‌که تمام داروهای که دارای آمفتامین هستند؛ اعتیاد آورد هستند و به قول آقای مهندس، شیشه  ماده‌مخدر و محرک نیست، بلکه مخرب است و در عرض 6 ماه مصرف‌کردن مداوم نسبت به دیگر مواد‌مخدر، شهر وجودی را ویران می‌کند و آسیب‌های جبران‌ ناپذیری به جسم و روان وارد می‌کند.

به عنوان کلام آخر اگر مطلبی هست، لطفاً بیان کنید.

در پایان خداوند را بسیار شکر می‌کنم که اذن ورود من و مسافرم را به بهشت کنگره60، صادر کرد تا بتوانیم از این نعمت بهره ببریم؛ از آقای مهندس بنیان کنگره و خانواده محترمشان، استادجهان‌بینی، آقای امین، همین‌طور از راهنمای‌خودم، خانم شیرین و راهنمای‌مسافرم آقای محمدجواد و همچنین از گروه سایت، جهت انجام این گفت‌و‌گو بسیاربسیار سپاسگزارم.


مصاحبه کننده: همسفر زینب رهجوی راهنما همسفر شیرین (لژیون پنجم)
طراح سوال: همسفر زینب رهجوی راهنما همسفر شیرین (لژیون پنجم) و همسفراعظم رهجوی راهنما همسفر زینب (لژیون یازدهم)
عکاس: همسفر اعظم رهجوی راهنما همسفر زینب (لژیون یازدهم)
ویراستار و ارسال: همسفر پرتو رهجوی راهنما همسفر آسیه (لژیون اول) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی عمان سامانی شهرکرد

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .