English Version
This Site Is Available In English

تنها راه درمان؛ روش DST می‌باشد که در مورد تمام مخدر‌ها اجرا می‌شود

تنها راه درمان؛ روش DST می‌باشد که در مورد تمام مخدر‌ها اجرا می‌شود

دهمین جلسه از دوره نودم کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره60 نمایندگی آکادمی به استادی پهلوان محترم مسافر مهدی، نگهبانی مسافرسعید و دبیری مسافربهروز با دستور جلسه " تخریب‌های شیشه و مخدرهای جدید و درمان آن با متد DST " چهارشنبه 25 تیر 1404 ساعت 17:00 آغاز به کار نمود.
خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان مهدی هستم یک مسافر. خداوند را شاکرم که اجازه داد تا در این جلسه حضور داشته باشم و خدمت کنم و تشکر از گروه مرزبانی و ایجنت محترم و تمامی کسانی که خدمت می‌کنند.
در گذشته من مصرف تریاک خوراکی داشتم و هر روز مقدار مصرفی‌ام افزایش پیدا می‌کرد و هیچ درمانی برای اعتیاد خود پیدا نمی کردم و نسبت به کمپ به خاطر شناختی که از خودم داشتم، همیشه از رفتن به کمپ هراس داشتم.
در ادامه  مسیر تاریک خود بودم، که ناگهان از اطرافیان پیشنهاد دادند که برای ترک تریاک باید شیشه را جایگزین تریاک کنم. همیشه حس خوبی را نسبت به مصرف مواد جدید داشتم. در ابتدا به صورت خوراکی آن را استعمال می‌کردم ولی بعد از مدتی خوردن شیشه، برایم آزاردهنده بود و این عامل باعث شد تا به کشیدن آن روی بیاورم.
بعد از گذشت یک سال مصرف متوجه این شدم که ازچاله به چاه افتاده‌ام و هیچ گونه حرکت طبیعی از خودم نشان نمی‌دادم و خودم آخرین نفری بودم که متوجه این قضایا شده بودم.
همیشه برای خودم مشکلاتی را به وجود می‌‍آوردم که باعث آزار اطرفیانم و تخریب خودم می‌شد، به جایی رسیده بودم که با خود می‌گفتم ای کاش بتوانم به مصرف قبلی خود بازگردم.
در جزوه جهان‌بینی نیز استاد امین اشاره می‌کنند به اینکه، مصرف شیشه می‌تواند هاله تابان را سوراخ کند و همین باعث ورود خیلی از موجودات به درون ما می‌شود.
تنها راه درمان؛ روش DST می‌باشد که در مورد تمام مخدر‌ها اجرا می‌شود. قابل توجه است که مخالف، مصرف شیشه و زندگی در تاریکی، حضور در لژیون سردار می‌باشد و ما یاد می‌گیریم که چگونه باید بخشندگی را بیاموزیم و حال خوب خود را تقویت کنیم.
از اینکه به صحبت‌های من توجه نمودید ازهمه شما سپاسگذارم.
تایپ، عکس و بارگذاری: مسافرحمید لژیون 2

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .