English Version
This Site Is Available In English

هر مسأله‌ای در کنگره60 راه حلی دارد

هر مسأله‌ای در کنگره60 راه حلی دارد

سلام دوستان ساغر هستم همسفر

مواد اعتیادآور با توجه به عملکردی که دارند بعد از ورود به سیستم ارتباطی مغز، دریافت اطلاعات از سیستم عصبی را مختل می‌کنند. به دلیل شباهت ساختار شیمیایی مغز و مواد اعتیادآور، سلول‌های عصبی دچار نقص می‌شوند. بسیاری از این مواد مثل هروئین و ماری جوانا (گل) عملکردی فریبکارانه دارند و ساختار شیمیایی آن‌ها شباهت زیادی با نورون‌های فرستنده مغز دارد، به همین دلیل سلول‌های گیرنده مغز اسیر این شباهت شده و اجازه ورود این فرستنده‌ها را به سلول‌های عصبی مغز صادر می‌کنند.

با مصرف یک بار شیشه آسیب‌های جدی به سیستم عصبی و مغز فرد وارد می‌شود. افرادی که گرفتار این مواد هستند؛ باید هر چه سریع‌تر نسبت به درمان آن اقدام کنند. امروزه جوانان هجده تا بیست‌و‌پنج سال بیشترین گروه مصرف‌کنندگان موادمخدر شیشه هستند. مصرف شیشه بیشتر در مهمانی‌ها و پارتی‌های شبانه است، بسیاری از افراد شب‌کار هم برای مقابله با خواب‌آلودگی از این ماده‌مخدر استفاده می‌کنند. شیشه یکی از خطرناک‌ترین موادمخدر غیرقانونی است که عوارض و پیامدهای بسیار جدی و خطرناکی به ‌دنبال دارد.

با مصرف شیشه تقریباً یک دوز خالص از مواد محرک به‌ طور آنی وارد مغز می‌شود. این مواد محرک احساس نشاط بسیاری به فرد می‌دهد، حالت سرخوشی طولانی‌ مدت ایجاد می‌کند و اثر خود را سریع از دست نمی‌دهد. نوجوانان به دلایل مختلف مانند عدم آگاهی، وسوسه دوستان، فرار از احساسات ناخوشایند و تغییر حال‌ و ‌هوایشان شیشه مصرف می‌کنند. دانش‌آموزان و دانشجویان برای بیدار ماندن در شب‌های امتحان از این ماده استفاده می‌کنند. این ماده در همان ابتدای مصرف صدمات جبران‌ناپذیری به مغز وارد می‌کند مانند: افت حافظه، پرخاشگری، رفتارهای جنون‌آمیز و غیرعادی و آسیب‌های مغزی و عصبی.

در کنگره60 اعتیاد به هر نوع ماده‌مخدری قابل درمان است و هم اکنون بسیاری از مصرف‌کنندگان شیشه در کنگره۶۰ به درمان قطعی رسیده‌اند. خداوند را شکر می‌کنم که برای هر مسأله‌ای در کنگره60 راه حلی پیدا شده‌است. از آقای مهندس حسین دژاکام و راهنمای خود همسفر شهربانو تشکر می‌کنم.

سلام دوستان اقدس هستم همسفر

مصرف شیشه تخریب و آسیب‌های خطرناکی دارد و این ماده محرک در سال 1986 در آلمان اختراع شد که برای لاغری و کنترل خواب استفاده می‌شد و در جنگ جهانی نیز به سربازان شیشه می‌دادند تا کارایی بیشتری داشته باشند. تخریب‌های مصرف شیشه پوسیدگی دندان‌ها، اختلال در دریچه پروستات، تعریق بسیار زیاد و ... است.

با مصرف شیشه دوپامین در مغز بالا می‌رود، شخص چند شبانه‌روز دچار بی‌خوابی و توهم شدید می‌شود، مدام صحبت می‌کند، بعد از آن مدتی طولانی به خواب می‌رود، طی این مدت میل به غذا خوردن ندارد و گاهی علائم خطرناکی از خود نشان می‌دهد. به طور کلی مصرف شیشه آسیب‌های بسیاری روی جسم، روان و جهان‌بینی فرد مصرف‌کننده ایجاد می‌کند.

من به عنوان همسفر دوران سختی را با مصرف‌کننده شیشه پشت سر گذاشتم، چندین سال با او زندگی کردم، این آسیب‌ها را از نزدیک دیده و لمس کرده‌ام که بسیار خطرناک است و دائماً با ترس و عذاب زندگی می‌کردم. تنها روش درمان شیشه توسط آقای مهندس حسین دژاکام ابداع شد و انسان‌های بی‌شماری نجات یافتند که مسافر من هم توانست با این روش درمان شود. امیدوارم همه مصرف‌کنندگان شیشه و موادمخدر دیگر، هر چه زودتر راه کنگره۶۰ را پیدا کنند و به حال خوب و درمان برسند.

سلام دوستان نسرین هستم همسفر

شیشه از دیدگاه کنگره۶۰ بسیار قوی و خطرناک است و اعتیاد به آن در مقایسه با موادمخدر شناخته شده دیگر نظیر تریاک و هروئین، بسیار سنگین‌تر و خطرناک‌تر است. در کنگره۶۰ اعتیاد به هر نوع ماده‌مخدری قابل درمان است. اگر در خانواده‌ای مصرف‌کننده شیشه وجود داشته باشد نه تنها آن خانواده، بلکه خویشاوندان، همسایگان و حتی اجتماع در امنیت نیستند.

مصرف‌کنندگان شیشه بعد از مدتی بدبین می‌شوند و همه را دشمن خود می‌‌دانند. حرف‌های دیگران را نمی‌پذیرند، احساس می‌کنند همه به غیر از خودشان اشتباه فکر می‌کنند؛ در حالی که نمی‌دانند و باور ندارند که مقصر اصلی جهل و ناآگاهی خودشان است. این ماده از خود انرژی و شادی ندارد و انرژی‌های ذخیره شده جسم را یکباره آزاد می‌کند.

مهم‌ترین ترکیب این ماده‌مخدر، آمفتامین است. اولین و مهم‌ترین ماده‌مخدری که از آمفتامین به دست آمد و مورد مصرف قرار گرفت اکستازی بود. عوارض مصرف شیشه بسیار خطرناک و سنگین‌ است. مصرف‌کنندگان این ماده در ابتدای دوره مصرف گاهی دو شبانه روز نمی‌خوابند، در این مدت توهم شدید دارند، به یک نقطه خیره می‌شوند که از حالات نشئگی این ماده محسوب می‌شود.

مصرف شیشه بر اثر ایجاد جابه‌جایی در سیستم شبه افیونی جسم، فرد مصرف‌کننده را از حالت تعادل طبیعی خارج کرده و کارهای خطرناکی انجام می‌دهد، طوری‌که به خانواده و فرزندان خود صدمه می‌زند. آن‌ها دچار توهم می‌شوند، از نظر خودشان انسان‌ چند بعدی شده‌اند، احساس می‌کنند با موجودات دیگر در ارتباط هستند و با آن‌ها سخن می‌گویند. عوارض مصرف شیشه در طول چند ماه به وجود می‌آید و آسیب‌های جدی به جسم و روان شخص مصرف‌کننده وارد می‌کند.

تایپ: رابط خبری همسفر مهناز رهجوی راهنما همسفر شهربانو (لژیون دوازدهم)

ویرایش و ارسال: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر سونا (لژیون شانزدهم) دبیر سایت

همسفران نمایندگی کاسپین قزوین

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .