English Version
This Site Is Available In English

دشمنی‌ها بر مبنای جهل و ناآگاهی است

دشمنی‌ها بر مبنای جهل و ناآگاهی است

سی‌دی«دشمن» تقریبا از تاریخ ۱۳۷۴/۴/۱۶ است. در این  سی‌دی آقای مهندس فرمودند:«دشمنی معمولاً بین خانواده‌ها پیش می‌آید. مانند برادر، خواهر و فامیل یک دشمنی هم بین دوستان، اطرافیان و رفقا است که همیشه ایجاد مشکل می‌کند». حالا دشمنی با اعضای خانواده این‌طور است که انسان فکر نمی‌کند که برادر یا خواهر به من بدی کند و اطمینان دارد که کسی بدی نمی‌کند حق من را  نمی‌خورد.

در صورتی که وقتی رابطه‌ها و فاصله‌ها رعایت نشود مشکلات متعددی به وجود می‌آید و همین خواهر و برادر کارشان به شکایت و دادگاه کشیده می‌شود. بنابراین مالی که رفته فدای سرتان، خواهر و برادری از بین می‌رود، پس باید آن رابطه را حفظ کرد، پس بهترین کار این است که فاصله‌ها رعایت شود و حتی اگر تجارت و یا شراکتی شد، حتماً مکتوب شود و همه چیز مشخص شود. به خاطر همین است که آقای مهندس تاکید کردند: «در کنگره رابطه‌ کاری، مالی و خانوادگی نداشته باشیم و فقط در حد دوستی باشد».

وقتی انسان به مسائل منفی فکر کند مسائل منفی و امواج منفی به طرفش جذب می‌شود. مسائل منفی مثل  کینه، ناامیدی، اضطراب به انواع و اقسام بیماری‌ها تبدیل می‌شود و اگر به مسائل مثبت فکر کند، امواج مثبت را جذب می‌کند و باعث شادی و خوشحالی می‌شود، پس این خیلی مهم است که ما به چه چیزی فکر می‌کنیم. اگر در گذشته باشیم دچار افسردگی و ناامیدی می‌شویم و اگر در آینده باشیم دچار اضطراب و پریشانی می‌شویم، پس بهتر است در حال زندگی کنیم که باعث صلح، آرامش و آسایش می‌شود.

در ادامه فرمودند: «تمام دشمنی‌ها بر مبنای جهل و نادانی و ناآگاهی است و بر مبنای آگاهی و دانش نیست».کسانی که دشمنی می‌کنند از جهل، نا‌‌‌‌‌‌آگاهی و نادانی خودشان است. محبت و دوستی می‌تواند برای انسان صلح و آرامش بیاورد. درخت دوستی بنشان که کام دل به بار آرد،
نهال دشمنی برکن که رنج بیشمار آرد

از این سی‌دی نتیجه می‌گیریم که اگر می‌خوایم در صلح، آرامش و آسایش باشیم؛ باید به مسائل مثبت فکر کنیم تا امواج مثبت به طرف ما جذب شود و این یک سیستم است  برای ما انسانها و اعتقاد داریم که نیروهای هستند غیر از ما که به ما کمک می‌کنند که به نیروهای منفی فکر کنیم یا امواج مثبت؛ چون به هر کدام که فکر کنیم ما را جذب می‌کنند که به آن نفس واحده گفته می‌شود. این را همیشه بدانیم که خوبی خوبه و بدی بد، پس سعی کنیم که خوب باشیم و خوبی کنیم.

نویسنده: همسفر آذر رهجوی راهنما همسفر نرگس(لژیون چهارم)
رابط خبری: همسفر لیلا رهجوی راهنما همسفر نرگس (لژیون چهارم)
ویراستاری و ارسال: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر زینب(لژیون سوم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی زاگرس

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .