English Version
This Site Is Available In English

همسفر شیشه باید بال آهنی داشته باشد

همسفر شیشه باید بال آهنی داشته باشد

در کنگره۶۰ همواره تأکید شده که اعتیاد یک بیماری جسمی روانی و جهان‌بینی است و درمان آن نیز باید بر همین سه پایه استوار باشد. یکی از سخت‌ترین و پیچیده‌ترین موادمخدر، شیشه یا همان متاآمفتامین است، سال‌ها این باور غلط وجود داشت که شیشه درمان ندارد؛ اما کنگره۶۰ با متد DST و داروی OT ثابت کرد که این باور اشتباه است و شیشه هم کاملاً قابل درمان است، به شرط اینکه فرد خواسته قوی، صبر و آموزش داشته باشد.

 پیرامون دستور جلسه «تخریب‌های شیشه و مخدر‌های جدید و درمان آن با متد DST» با یکی از همسفران کنگره۶۰ گفت‌وگوی صمیمانه‌ای تهیه کرده‌ایم که شما را به مشاهده آن دعوت می‌کنیم؛

سلام و عرض ادب، لطفاً خودتان را به رسم کنگره معرفی نمایید.

سلام دوستان فاطمه هستم همسفر حجت، مسافر من با ۱۰ سال تخریب وارد کنگره شدند. آخرین آنتی‌ایکس مصرفی شیره، به مدت ۱۰ ماه و ۶ روز سفر کردند با روش DST داروی درمان شربت OT با راهنمایی مسافر مصطفی از لژیون‌ سوم شعبه فردوسی، رشته ورزشی در کنگره شنا و باستانی، من هم با راهنمایی همسفر فرزانه از لژیون پانزدهم شعبه فردوسی، رشته ورزشی بدمینتون، الان هم به لطف خداوند و دستان پرمهر آقای مهندس ۲ سال و ۳ ماه است که آزاد و رها هستیم.

از دیدگاه شما، نقش آموزش جهان‌بینی در روند درمان با متد DST برای مصرف‌کننده شیشه چه‌قدر مؤثر است؟

آموزش جهان‌بینی، نقش خیلی مهمی بر درمان دارد، مخصوصاً برای فردی که شیشه مصرف کرده است؛ چون شیشه فقط جسم را درگیر نمی‌کند؛ بلکه فکر و احساسات انسان را هم پریشان می‌کند؛ وقتی فرد آموزش جهان‌بینی می‌بیند، کم‌کم می‌آموزد که طرز فکر خود را درست کند، احساسات خود را بشناسد و تصمیم‌های سالم‌تری بگیرد. این آموزش باعث می‌شود بفهمد، چرا به مواد پناه آورده و چه‌طور بدون آن زندگی کند.‌ فردِ مصرف‌کننده شيشه، اغلب دچارِ سوءتفاهم و سوءظن نسبت به اطرافیان خود می‌گردد و این باعثِ ایجاد تَوهم در شخص مصرف‌کننده می‌شود. 

لطفاً به ما بگویید؛ حضور در جلسات کنگره برای شما چه تغییری در نگرش‌تان نسبت به اعتیاد ایجاد کرده است؟

با توجه به آموزش‌های ناب کنگره و گوش‌کردن به سی‌دی‌های آقای مهندس نگاه من نسبت به اعتیاد خیلی تغییر کرده است، در گذشته می‌پنداشتم اعتیاد فقط یک ضعف در اراده‌ است یا اینکه آدم‌های معتاد نمی‌خواهند درمان شوند؛ اما وقتی در جلسات شرکت کردم، فهمیدم اعتیاد یک بیماری پیچیده‌‌ای است که جسم، روان و جهان‌بینی را درگیر می‌کند و متوجه شدم درمان دارد به شرط اینکه فرد آموزش ببیند، زمان بدهیم و باور داشته باشیم، اکنون دیگر با دلسوزی، درک و احترام به مصرف‌کننده نگاه می‌کنم.

شما با جمله "همسفر شیشه، باید بال آهنی داشته باشد" چه‌قدر موافق هستید؟ لطفاً برایمان توضیح دهید.

درحقیقتِ امر به دلیل اینکه مسافر من مصرف‌کننده شیشه نبودند، تجربه‌ای در این مورد ندارم؛ ولی بنا به اطلاعاتی که در کنگره و در مورد شیشه به دست آوردم، همسفر می‌تواند نقش مهمی در زمینه درمان مسافر خود ایفا کند؛ چون مصرف‌کننده شیشه ممکن است رفتارهایی از خود انجام دهد که خیلی سخت و غیرقابل‌ تحمل باشد. همسفر باید خیلی صبور، قوی، محکم و امیدوار باشد. «بال آهنی» یعنی اینکه در سخت‌ترین لحظه‌ها ناامید نشویم، خودمان را نبازیم و مثل کوه پشت مصرف‌کننده بایستیم تا بتواند درمان شود؛ ولی به این معنی نیست که خودمان را فراموش کنیم؛ بلکه در کنار آن خود هم رشد کنیم و قوی‌تر شویم.

اگر کنگره نبود، فکر می‌کنید امروز کجای زندگی ایستاده بودید؟

در پاسخ به این سوال شما، اول باید شاکر و سپاس‌گزارِ خالق خود باشم که کنگره را در مسیر زندگی من قرار داده است، تا تجربه‌های جدیدی در زندگی داشته باشم؛ اگر کنگره نبود، واقعاً نمی‌دانم الان کجا بودم، شاید در ناامیدی، ترس، غصه، جنگ و دعوا با مصرف‌کننده یا با مسافر خود درگیر بودم. شاید سلامتی روح و روان خود را از دست داده بودم. کنگره مثل یک چراغ راه هست که کمک کرد از تاریکی بیرون بیایم، خود را بشناسم و امید به آینده داشته باشم. واقعاً زندگی‌ خود را مدیون سیستم کنگره۶۰ هستم. من قبل از آمدن به کنگره نمی‌دانستم که پایان هر نقطه می‌تواند سرآغاز خط دیگری باشد و نمی‌دانستم که صفت گذشته در انسان صادق نيست؛ چون جاری است؛ ولی امروز می‌دانم که حکم عقل را باید به عنوان یک فرمانده اجرا کنم.

مصاحبه کننده: همسفر نرگس رهجوی راهنما همسفر مرضیه (لژیون سوم)
مصاحبه شونده: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر فرزانه (لژیون پانزدهم)
رابط خبری: همسفر آیدا رهجوی راهنما همسفر فرزانه (لژیون پانزدهم)
عکاس: همسفر حدیث رهجوی راهنما همسفر نرگس (لژیون چهاردهم)
ارسال: همسفر الهام رهجوی راهنما همسفر رویا (لژیون هشتم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی فردوسی

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .