مبحثی که در مورد آن صحبت میشود مربوط به تاریخ ۷۵/۱/۹ است. شاگرد، من به تلاش خودم ادامه میدهم اما غمگین میشوم از این همه نامردیها و نامردمیها، شاگرد همیشه شکوه و شکایت دارد به دلیل اینکه اوضاعش میزان نیست و مشکلات دارد و نمیداند که با مشکلاتش چه کار کند و چگونه آنها را حل کند و خیال میکند که وجود مشکلاتش تقصیر دیگران است و بدشانسی میآورد و اصلا بیخودی خلق شده و همیشه این تفکرات را داشته است. میگوید: من به تلاش خودم ادامه میدهم، دارد تلاش میکند؛ اما چه تلاشی؟ آیا این تلاش درست است یا نه! باز شکایت دارد که همه دروغ میگویند، همه بد هستند، مردم در جای خودشان نیستند و همه نامیزان هستند.
در کنگره ما میگوییم که بزرگترین دشمن ما جهل و نادانی خود ماست و این نامردمیها شاید تصور خودش است و شاید نامردمی نباشد او تصور و خیال میکند؛ چون همیشه انسان در این تصور است که حق، حقیقت، عدالت آن چیزی است که او میگوید؛ پس آیا واقعا نامردمی و نامردی است؟ یا واقعا خودمان در این قضیه دخیل هستیم؟ ما هستیم که نامردمی و نامردیها را بهوجود آوردهایم در اثر رفتار و کردار خودمان و انسان همیشه خودش را بدون تقصیر میداند.
به طور کلی جهان هستی، زندگی و حیات مثل یک دریایی است که کران ندارد، کران هستی کجاست؟ هیچ کس نمیداند، غم و اندوهی که انسان دارد به طور کلی پایان ندارد چرا انسان غم دارد؟ برای اینکه انسان به همه چیز نیاز دارد؛ به غذا، پوشاک، مسکن، هوا، اکسیژن و عدم نیاز باعث مرگ انسان میشود.
غم عمق دارد، عمیق است و بی پایان ولی شادیها گذرا هستند و لحظهای و کوتاه.
درد و رنج بشر از دانشهای کشف نشده است؛ همین مسئله و دانش اعتیاد که الان جهان در رنج و عذاب است و سه تا مسئله بشر، اعتیاد، چاقی و سرطان از مهمترین مشکلات هستند و در ۷۰ سال اخیر جهان پزشکی هیچگونه کشفی نداشته است؛ توصیف خیلی خوب داشته ولی هیچ درمانی برای اکثر بیماریها ندارند و فقط دارند، کنترل میکنند و کنترل بیماریها باعث رنج بشر است، چون دانش آن کشف نشده است؛ ما دانش اعتیاد را کشف کردیم و اگر شما روشDST را عمل کنید در طول ۱۰ الی ۱۱ماه به درمان میرسید و صددرصد میانگین عمر اعضای کنگره از میانگین عمر آدمهای معمولی بیشتر است، چون با درمانی که انجام میشود؛ تمام سیستمهایشان بازسازی میشود.
در مسئله چاقی باز میبینیم که در کنگره دانش آن کشف شده است؛ یعنی امکان ندارد کسی برنامه کنگره را اجرا کند و وزنش متعادل نشود، مهم ترین مسئله معده شما است و معده آشپزخانه شما است.
بدن ما حدود چهل هزار میلیارد سلول دارد و اینها هستند که سیستم ما را کنترل میکنند، تصمیم گیری میکنند و ما باید زبان آنها را بفهمیم که همان بادی سمفونی است که انجام میدهیم و اگر باور داشته باشیم و درست عمل کنیم، مثل آب خوردن وزن کم میکنیم.
درد و رنج بشر از دانایی نیست از دانشهای کشف نشده است؛ چون بهوجود آنها پی نبرده است، اگر دانشها را کشف کنند از درد بشر کاسته میشود، ما خیلی از دانشها را نمیدانیم و برای پیدا کردن راه باید بیاموزیم.
در کنگره برای سه مشکل و حتی بیشتر، راهحل آنها پیدا شده است؛ اعتیاد، کاهش وزن، سیگار و برای سرطان هم در مرحله آزمایش است.
باید این را بدانیم که سختیها هستند، اما ما باید به تلاش خودمان ادامه دهیم. خیلی از حقایق را بزرگان ما گفتهاند: مثل مولانا که میگوید: گاهی اوقات ما از احوال خودمان غافل هستیم؛ همه چیز را نگاه میکنیم، جز احوال خودمان را یعنی از کجا آمدهایم و به کجا میخواهیم برویم.
انسان صور پنهان دارد که به آن توجهی نشده است؛ برای همین است که پیشرفت ندارد، مرگ فنا و مرثیه نیست؛ برای کسیکه مرغ باغ ملکوت باشد، کسیکه رفتار و کردارش درست باشد، از احوال خویش غافل نباشد و آن کسیکه بداند از کجا آمده و به کجا میرود؛ مرگ، زندگی و آغاز پر و بال زدن بهر دوست است. باید امیدوار و به خداوند توکل داشته باشیم؛ توکل یعنی خداوند را در بعضی کارها وکیل خودمان قرار دهیم و تلاش کنیم؛ مسئله مهم در هر کاری این است که تلاش کنیم، ولی نتیجه مهم نیست. موقعی ما باید ناراحت باشیم که تلاشی نکردهایم؛ آن چیزی که بر پیشانی دفتر ثبت میشود، تلاش ماست.
ما بر مبنای سه محور زندگی میکنیم خواست (اختیار)، تقدیر (نامه پیشین) و فرمان الهی، تفکرات با تقدیرات همیشه همگام نیستند؛ ممکن است فکر ما چیز دیگری باشد ولی تقدیر ما چیز دیگری، چون تقدیر نوشته پیشین است.
برداشت از سی دی:
نکتهای که در این سیدی برای من مهم بود؛ اینکه هر کاری را که میخواهم انجام دهم، اول باور داشته باشم، تلاش کنم و نتیجه کار را به خدا بسپارم، ناامید نباشم و به خدا توکل کنم.
منبع: سیدی (پرواز)
نویسنده: همسفر اعظم رهجوی راهنما همسفر زینب (لژیون یازدهم)
رابط خبری: همسفر منیژه رهجوی راهنما همسفر زینب (لژیون یازدهم)
ویراستار و ارسال: همسفر سمیه رهجوی راهنما همسفر آسیه (لژیون اول) دبیرسایت
همسفران نمایندگی عمانسامانی شهرکرد
- تعداد بازدید از این مطلب :
126