English Version
This Site Is Available In English

شیشه روی گلبول‌های سفید خون و هسته سلولی تأثیر می‌گذارد

شیشه روی گلبول‌های سفید خون و هسته سلولی تأثیر می‌گذارد

نهمین جلسه از دوره دهم سری کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران کنگره ۶۰ نمایندگی کریمان به استادی همسفر فاطمه، نگهبانی همسفر عارفه و دبیری همسفر مریم با دستور جلسه«تخریب‌های شیشه و مخدرهای جدید و درمان با متد DST» روز دوشنبه ۲۳ تیرماه ساعت ۱۶:٠٠ آغاز به کار کرد.


 

خلاصه سخنان استاد:
خداوند منان را سپاسگزارم که بر من منت گذاشت و مسیر کنگره را پیش روی من قرار داد تا در کنگره آموزش ببینم و خدمت کنم و انرژی بگیرم. از جناب آقای مهندس و خانواده محترمشان، بسیار بسیار سپاسگزارم که این راه را برای من همسفر هموار کردند، تا من همسفر همراه با مسافرم در کنگره آموزش ببینیم و درمان شویم. از ایجنت دوره قبل، همسفر مهدیه سپاسگزارم ، از ایجنت فعلی شعبه همسفر محیا  راهنمای خوبم تشکر می‌کنم و از همین جا دستشان را می‌بوسم که خیلی برای من همسفر زحمت کشیده‌اند. از مرزبانان دوره قبل و دوره فعلی همسفر سمیه و همسفر طاهره سپاسگزارم که خیلی به خوبی خدمت می‌کنند. تا من همسفر از تاریکی‌ها به سوی روشنایی‌ها هدایت شوم. از راهنمای مسافرم آقا محسن کمال تشکر دارم همچنین از مسافر عزیزم آقا ایمان تشکر می‌کنم که به‌واسطه ایشان من توانستم راه کنگره را  پیدا کنم و بیایم و بتوانم به رهایی برسم.
در رابطه با دستور جلسه شیشه، نام انگلیسی شیشه glass drug است. در رده طبقه‌بندی داروهای سایکو اکتیو و فنیل آمین است. نام پزشکی آن مت آمفتامین است. مصرف کننده‌ها از چند راه شیشه مصرف می‌کنند: یکی اسنیف کردن به وسیله قاشق، استنشاق کردن، دودی، تزریقی، در بین ایرانی‌ها که حالا مصرف‌کنندگان، مغز متفکری در این زمینه دارند به وسیله لامپ های کوچک اتومبیل یا چراغ‌های کوچکی که در یخچال‌ها است شیشه مصرف می‌کنند. مثل پایپ که ابزار مخصوص مصرف شیشه است. فرمول شیمیایی شیشه می‌باشد(C10H15N1). سابقه شیشه به زمان قبل از جنگ جهانی دوم در ژاپن برمی‌گردد. ژاپنی‌ها علاقه‌ی وافری به خوردن جلبک دریایی داشتند و به این فکر افتادند که از این جلبک دریایی مواد محرک شیشه را تولید کنند. 

شیشه روی سیستم عصبی مغز تأثیر بسیاری می‌گذارد. رفته رفته تولید آن رواج پیدا کرد؛ اما جلبک دریایی خیلی کمیاب و ناب بود و قیمتش خیلی سرسام آور، به این فکر افتادند که از قرص‌های مثلاً دکسترو استفاده کنند، آمفتامین استفاده کنند که  ضد افسردگی است، تا بتوانند شیشه را کم هزینه‌تر تولید کنند. از این فرصت استفاده شد و کم‌کم قیمتش کاهش پیدا کرد. در ایران، ابتدا چیزی که در داروخانه‌ها رایج شده بود، بعضی از داروخانه‌ها با افرادی که می‌خواستند شیشه تولید کنند قرارداد می‌بستند و قرص های تاریخ گذشته خود را می‌گرفتند و تحت نظر شیمیدان‌های برجسته و لابراتورهای بزرگ شیشه تولید می‌کردند. در اوایل برای تولید شیشه  نیاز به دستگاه و تجهیزات زیادی بود؛ اما کم‌کم باز هم در این زمینه مغز متفکر، خیلی فعال بود، کاری کردند که در یک اتاق شش متری بدون نیاز به هیچ شیمیدانی فقط به وسیله حالا چند تا قرص ضد افسردگی و  مثلاً همین قرص‌های آمفتامین بتوانند شیشه را تولید کنند.

شیشه عوارض مخرب زیادی دارد، من جمله فرد دچار اختلال حرکتی می شود. فردی که به طور مداوم شیشه مصرف می‌کند دچار آلزایمر می شود، برخلاف تصور مصرف کنندگان شیشه که فکر می‌کنند هیچ اعتیادآوری نیست؛ چون مرفین داخلش نیست؛ اما به شدت اعتیادآور است، به حدی که اگر یک بار یا دو بار مصرف کنند وابستگی شدید و وسوسه‌ی بسیار بالایی به مصرف مجدد آن پیدا می‌کنند. اگر به مصرف کننده شیشه بگوییم به‌جای شیشه تریاک مصرف کن، با حالت تمسخرآمیز جواب می‌دهد نه شیشه هیچ اعتیادی ندارد ، تریاک مرفین دارد، می‌خواهید من خودم را معتاد کنم؟ تست‌های آزمایشگاهی این افراد نیز منفی می شود، انگار اصلاً مصرف‌کننده هیچ نوع ماده مخدری نیستند.

شیشه اختلالاتی که در دراز مدت بر روی مصرف کننده می‌گذارد باعث می‌شود سرطان پروستات بگیرند به حدی که  اسپرم و ادرارش با هم دفع بشود و دندان‌های فرد پوسیده می‌شود، رنگ چهره‌اش سفید می‌شود و رنگ پریدگی دارد. خدا را شکر، خدا را شکر در کنگره جناب آقای مهندس فرمودند که دیگر معضلی به اسم شیشه، که قرار باشد نگران باشیم  درمان ندارد وجود ندارد. برخلاف نظر سیستم پزشکی که می گویند مصرف کنندگان شیشه، به وسیله OT یا شربت تریاک اصلاً قابل درمان نیستند چون شیشه از آمفتامین تشکیل شده و تریاک مرفین دارد؛ اما در کنگره۶۰ شاهد راهنمایانی و مربیانی هستیم که به راحتی  با روش DST درمان شدند. شیشه  روی گلبول‌های سفید خون و هسته سلولی بسیار تأثیر می‌گذارد.

در زمان جنگ جهانی دوم شیشه را به سربازان آلمانی می‌دادند که بتوانند بیدار بمانند و از مرزهای کشورشان دفاع کنند. من خودم تجربه‌ای در اطرافیانم در مورد شیشه ندارم. مسافر من اعتیاد به حشیش داشتند و ایشان یک بار صحبتی که در مورد شیشه کردند گفتند: حشیش برعکس تلفظ شیشه است و آثاری که حشیش روی ذهن می‌گذارد مثل شیشه است. معتادان تریاک اگر مصرف نکنند دست و پاهایشان بیخودی می‌کنند؛ ولی مصرف کنندگان شیشه و حشیش روی ذهن تأثیر می‌گذارد و بسیار سیستم مغز را درگیر می‌کند.  اگر مثلاً حالا کسی که حشیش مصرف می‌کند به او مواد نرسد باعث می‌شود اعصابش بهم ریخته و اختلالات ذهنی و فکری در او ایجاد گردد و افسردگی و پریشانی را بهم راه دارد. شیشه به صورت پوست سفید رنگ است و بلورین شکل و مزه  تلخی دارد. مثل اینکه شیشه‌های ساختمان را خرد کنیم.
حسی که من در رابطه با مصرف کننده شیشه که به کنگره۶۰ برای درمان می‌آید دارم این است که به جرأت می‌توانم قسم بخورم خیلی خوشحال می‌شوم  به جرأت می‌توانم بگویم برای رهایی خودم و مسافرم این قدر خوشحال نشده‌ام. انشاالله  که راه کنگره برای همه مصرف‌کنندگان شیشه، هروئین و مواد محرک و مخرب‌های دیگر باز شود و بتوانند به کنگره بیایند و درمان بشوند.


در ادامه دریافت نشان پیمان وادی هشتم توسط راهنما همسفر سیما و راهنمای تازه‌واردین همسفر زهره؛

در ادامه قدردانی از همسفران عضو لژیون سردار همسفران نمایندگی کریمان؛


مرزبانان کشیک: مسافر طاهر و همسفر طاهره
تایپیست: همسفر بتول رهجوی راهنما همسفر سمیه(لژیون سردار)
عکاس: همسفر صالحه رهجوی راهنما همسفر محیا(لژیون سردار)
رابط‌خبری و ویراستاری: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر سمیه(لژیون سردار)
ارسال: همسفر مهدیه رهجوی راهنما همسفر سمیه(لژیون سردار)
همسفران نمایندگی کریمان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .