English Version
This Site Is Available In English

هیچ ضد ارزشی صورت نمی‌گیرد مگر لباس تقوا به آن پوشیده شود

هیچ ضد ارزشی صورت نمی‌گیرد مگر لباس تقوا به آن پوشیده شود

جلسه نهم از دوره اول جلسات آموزشی‌ خصوصی کنگره ۶۰ نمایندگی سالار خمین با استادی مسافر عباس و نگهبانی مسافر باقر و دبیری مسافر ابراهیم با دستور جلسه «تخریب‌های شیشه و مخدرهای جدید و درمان آن با متد DST» در روز یکشنبه ۲۲ تیر ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۷ شروع به کار نمود.
خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان عباس هستم مسافر
ابتدا از خداوند بزرگ سپاسگزارم که به من فرصت داد تا در این جایگاه قرار بگیرم و خدمت کنم و از شماها آموزش بگیرم و از نگهبان عزیز تشکر می‌کنم همچنین از تمام خدمتگزاران به خصوص مرزبانان و ایجنت محترم شعبه و تمامی خدمتگزاران سپاسگزارم.
جا دارد رهایی شعبه را به همه دوستان عزیز تبریک بگویم و همچنین به راهنمایشان لژیون دوم و لژیون سوم امیدوارم که این رهایی‌ها ادامه‌دار باشد.
و یک تشکر ویژه هم دارم از گروه مرزبانی و ایجنت محترم که،همایش لژیون سردار را در روز پنجشنبه برگزار کردند که نمایندگی ما به عنوان میزبان و دیگر شعبات میهمان ما بودند و از این همایش بسیار آموزش گرفتم و امیدوارم که این همایش‌ها ادامه‌دار باشند و اما در مورد دستور جلسه شیشه و انواع مخدرها و درمان آن به روش Dst. خدا را شکر من مصرف کننده شیشه نبوده‌ام، اما افرادی که مصرف کننده شیشه بوده‌اند به کنگره آمدند و توانستند با روش و متد دی اس دی به درمان برسند و این جای شکر دارد که این‌ افراد شده‌اند چراغ امیدی برای افراد دیگری که هنوز در حال مصرف می‌باشند و افرادی که قبلاً در کنگره ۶۰ توانسته‌اند مصرف شیشه را درمان کنند اکنون می‌توانند دانش و تجربه خود را در اختیار دیگر افراد قرار بدهند که آنها هم به رهایی برسند و به درمان قطعی برسند.

مسئله شیشه برمی‌گردد به جنگ جهانی دوم زمانی که جنگ شروع می‌شود از دانشمندان و فرهیختگان آن زمان خواستند که موادی تولید کنند که با مصرف آن سربازان بیدار بمانند و برای جنگیدن انرژی بیشتری داشته باشند و در اینجا بود که شیشه تولید شد و وقتی که سربازان شیشه را مصرف می‌کردند ۳ الی ۴ شب بیدار بودند و خوراک آنها از شرایط عادی خیلی کمتر می‌شد و بیشتر بیدار می‌ماندند و اینجا بود که شیشه رواج پیدا کرد و زمانی که جنگ تمام شد در سطح جوامع رسوخ پیدا کرد و به عنوان یک ماده مصرفی در بین مصرف کنندگان توزیع می‌‌شد. همه ما می‌دانیم که شیشه تخریب‌های خیلی زیادی دارد و از توهمات شیشه که یک فردی می‌گفت: زمانی که من شیشه مصرف کردم رفتم در طبقه دوم ساختمان و تعویض روغنی زدم و متوجه می‌شود که در طی یک سال هیچ مشتری برای عوض کردن روغن مراجعه نمی‌کند و اینجا بود که فهمید که در طبقه دوم تعویض روغنی را ایجاد کرده و امکان این امر در طبقه دوم وجود ندارد.

یکی می‌گفت؛ که در زیر پوست دستش مثل اینکه حشرات در حال حرکت و جنب و جوش بودند و با سوزن می‌افتاد به جان دست خودش همه‌ این‌ها نمونه‌ای از آسیب‌های شیشه بوده است یا شخصی بود که با مصرف شیشه منجر به بریدن سر بچه خودش شده بود و یا احساس پرواز می‌کرد و در لب پنجره شروع به بال زدن می‌کرد که منجر به سقوط و مرگ می‌شد و خیلی از آسیب‌های دیگر که کم و بیش اکثراً اطلاع دارند و در کنگره شیشه درمان شد و این قضیه در کنگره اتفاق افتاد که افرادی که به کنگره آمدند متوجه شدند و این آگاهی را به دست آوردند که چگونه به سیستم ایکس بدن خود تخریب وارد کردند و چگونه می‌توانند آن را دوباره بازسازی کنند. اگر شخصی در ماه مبارک رمضان به صورت سهوی روزه‌اش را می‌خورد حتی یک پرس غذای کامل هم می‌خورد ولی چون حواسش نبود و سهوی بود و عمدی نبود می‌گفتند؛ روزه‌اش درست است و ادامه آن را بگیرد اما کسی که عمدا روزه‌اش را می‌خورد دیگر به این صورت نیست و می‌گویند؛ روزه‌اش باطل است و باید به جای آن ۶۰ روزه بگیرد چرا؟ زیرا اینجا بازی با آگاهی می‌شود و در کنگره هم همینطور است وقتی که آگاهی را به دست می‌آوریم دیگر ماجرا فرق می‌کند و در کنگره همه ما می‌دانیم که درمان قطعی وجود دارد فقط باید گوش به فرمان و طبق ضوابط و قواعد و قوانین حرکت کنیم. از اینکه به صحبت‌های من توجه نمودید بسیار ممنون و سپاسگزارم.
نویسنده: مسافر عباس از لژیون سوم آقای طاهر
عکاس: مسافر محمد رضا مرزبان خبری
تنظیم و ارسال: مسافر عباس

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .