English Version
This Site Is Available In English

تفکرات ما تا زمانی که حرکت نکنیم، از قوه به فعل تبدیل نمی‌شوند

تفکرات ما تا زمانی که حرکت نکنیم، از قوه به فعل تبدیل نمی‌شوند

در جهان ما تفكر، قدرت مطلق حل نيست. بلکه توأم با رفتن و رسيدن، آن را كامل مي‌نمايد. وادی پنجم با صراحت تمام می‌گوید که‌ بایستی حرکت کنی و تا حرکت نکنی اتفاقی نخواهد افتاد. فکر و تفکر، به‌تنهایی حلال مشکلات نیست، برای رسیدن به محصول و نتیجه و حل مشکلات و یا درمان اعتیاد، باید حرکت نماییم. حرکت است که تفکرات ما را از تصاویر ذهنی به تصاویر واقعی در دنیای بیرون تبدیل می‌کند و ما را به مقصود می‌رساند. در جهان ما، تفکر، قدرت مطلق حل نیست. شاید در جهان‌های دیگر و بعد از مرگ، تفکر، قدرت مطلق حل باشد، اما در جهان ما و بعد فیزیکی، تفکر درحالی‌که بسیار مهم و حیاتی و تعیین‌کننده است، اما قدرت مطلق حل نیست. قدرت مطلق حل مشکلات، در تفکر صحیح و سالم بر مبنای آموزش و دانایی و سپس حرکت و عمل سالم است.

تفکرات ما تا زمانی که حرکت نکنیم، از قوه به فعل تبدیل نمی‌شوند. ما با استفاده از تفکراتمان و با استفاده از قدرت تصویرسازی ذهن، هر چیزی را می‌توانیم در همین لحظه در ذهن خود خلق نماییم، حتی غیرممکن‌ها را، این توانایی همان قدرت کٌن‌فَیکون است که خداوند، تمام و کمال آن را در اختیار دارد و هر چیزی را می‌تواند در لحظه خلق نماید. یا به‌عبارت‌دیگر، شو شود. برای درمان اعتیاد، فکر کردن به‌تنهایی کاری از پیش نمی‌برد، باید حرکت کرد. در متن وادی پنجم به هفت نکته بسیار مهم که درواقع خطوط و چگونگی حرکت ما را در درمان اعتیاد ترسیم می‌نماید، آشنا می‌شویم.

در وادی پنجم، ما حرکتمان را آغاز می‌نماییم اما باید بدانیم که برای یک حرکت درست و اصولی که ما را به سرمنزل مقصود برساند، بایستی همواره این موارد را در نظر بگیریم و بر مبنای آن‌ها حرکت خود را آغاز و ادامه دهیم. موضوعاتی که در متن وادی پنجم به ما آموزش داده می‌شوند عبارت‌اند از: دوری از ضد ارزش‌ها، خودداری، صبر، قناعت، توکل، رضا و تسلیم.برای اینکه سه اصل گفتار نیک ، پندار نیک و کردار نیک در ما نمایان گردد . باید پله‌های زیر را به ترتیب طی کنیم.


1- برگشت از ضد ارزش‌ها: که شامل همگی ضد ارزش‌ها می‌باشد و آن‌ها مانند درختی هستند که تمام محصولات آن تلخ و زهرآگین‌اند .
2- خودداری: وقتی خوب وبد چیزی برای ما مبهم است. بهتر آن است که خودداری کنیم و ما زمانی به دانایی مؤثر می‌رسیم که از همه‌ی تردیدهایمان دوری‌کنیم.
3- قناعت: قناعت به این نیست که مثل گدایان و مفلس‌ها زندگی کنیم. بلکه باید از هر چیزی که داریم نهایت استفاده را انجام بدهیم و قناعت در سفر اول مهم‌تر از سفر دوم است.
4- صبر: در صبر کردن باید مبدأ و مقصد و مسیر خود را تعیین کنیم و برای رسیدن به هدف صبر داشته باشیم.
5- تجسس، قضاوت، غیبت: کارهای ضد ارزشی که ماقبل از کنگره انجام می‌دادیم و همیشه دنبال تجسس در کار دیگران بودم و این کار توان و انرژی ما را می‌گرفت و حالم را بدتر می‌کرد و خیلی راحت درباره دیگران غیبت می‌کردم و به‌راحتی قضاوت و حکم تعیین می‌کردم ولی با آموزش‌های کنگره60 یاد گرفتم که تجسس و قضاوت نکنم و بدانم که شیطان به زیباترین شکل وارد افکار و اندیشه می‌شود.
6-پس‌انداز: پس‌انداز کردن خودش یک هنر است و درواقع در تغییر ، فکر و اندیشه و برنامه‌ریزی و هدفمند بودن در زندگی ما را یاری می‌کند.
7- توکل؛ رضا، تسلیم: ما باید در همه کارها، خداوند را وکیل خود قرار دهیم و فقط به او توکل کنیم و راضی به رضای او باشیم.

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .