جلسه اول از دوره پنجاه و هشتم کارگاههای آموزشی خصوصی کنگره۶۰ نمایندگی سلمان فارسی به استادی مسافر سعید، نگهبانی مسافر ناصر و دبیری مسافر حسین با دستور جلسه تخریبهای شیشه و مخدرهای جدید و درمان آن با متد D.S.T در روز یکشنبه 22 تیرماه 1404 ساعت 17 آغاز به کار کرد.
(1).jpeg)
سخنان استاد:
در مورد دستور جلسه این هفته باید خدمت شما عرض نمایم، خوشبختانه هیچ تجربهای در این زمینه ندارم و همین باعث شد با توجه به منابع کنگره60 و برخی منابع خارجی تحقیقاتی را در این زمینه انجام بدهم و امروز خدمت شما عزیزان به اشتراک بگذارم. درنهایت امیدواریم بتوانیم با دانایی و علم بیشتر حداقل گام مثبت را در جهت جلوگیری آن در بین سایر افراد داشته باشیم.
سؤالی که در ذهن من مطرح گردید این است که چرا دستور جلسه باید حتماً شیشه باشد چرا در زمینه دیگر مواد مخدرهایی که افراد درگیر اعتیاد آن میباشند نیست؟ در همین افکار بودم که در صحبتهای آقای مهندس دژاکام به یک نکته بسیار مهمی برخورد نمودم و با توجه به اینکه میدانستم در پشت پرده یک مغز متفکری قرار دارد که با این علم و آگاهی ناب آقای مهندس دژاکام دریافتم ایشان تخریبهای مواد مخدرهای سنتی را با مواد مخدرهای صنعتی مقایسه نمودند.
مخدرهای سنتی را به انفجار یک نارنجک و مخدرهای صنعتی را نیز به انفجار یک بمب اتم تشبیه نمودند، همین تشبیه بسیار زیبا، بهتنهایی کافی بود که به ما آموزش بدهد برای چه، چنین دستور جلسه به این مهمی را بهعنوان شیشه در کنگره ۶۰ اختصاص داده است؟ قطعاً شما تخریب و انفجار یک نارنجک، با یک بمب اتم را نمیتوانید مقایسه نمایید. متأسفانه در جامعه شایع شده بود که مواد مخدر شیشه به خاطر اینکه فاقد مرفین میباشد جزء مخدرها شناخته نمیشود و جزء محرکهای مغزی محسوب میگردند و همانطور الکل نیز به همین صورت بود.
در جوامع غربی اعتیاد به الکل، بسیار بیشتر از مواد مخدر رایج است و کلینیکهایی که جهت درمان دایر میگردند بیشترین مراجعهکنندگان آن افرادی میباشند که درگیر اعتیاد الکل هستند و درمان الکل بهمراتب پیچیدهتر و سختتر از دیگر مواد مخدر میباشد. مواد مخدر شیشه در آلمان تولید شد و در جنگ جهانی دوم ژاپنیها اولین ارتشی بودند که جهت به اوج رسیدن حس انتقامجویی و خشم درونی سربازان خود این مواد مخدر را مصرف مینمودند و درنهایت خودشان را به ناوگان دریایی انگلیس و آمریکا میزدند و در جنگ با شکست مواجه میشدند.
تاریخچه مصرف شیشه در کشور ما تقریباً حدود سه دهه میباشد، اوایل دهه هشتاد رونق پیدا کرد و همین باعث گردید در بین خانمها رواج یابد و باور بسیار غلطی که عنوان مینمودند، شیشه جز مواد مخدر محسوب نمیگردد و یک ماده لذتبخش است و همانطور باعث لاغری و تناسباندام میگردد. طبق تحقیقاتی که من خارج از کنگره ۶۰ انجام دادم دانشگاه علوم پزشکی و وزارت بهداشت درصورتیکه میبایست اطلاعرسانی نمایند، تشخیص دادند با سانسور نمودن در بخش خبری صورتمسئله مصرف شیشه را حذف نمایند و درنهایت طبق فرمایشات و پیشبینی نمودن آقای مهندس دژاکام، شیشه تبدیل به یک سونامی گردید و پس از مدتی بنا به دلایلی باعث گردید در بین نوجوانان و جوانان رواج پیدا کند.
دلیل اول به خاطر اینکه شیشه تولید داخلی بود و مانند مخدرهای سنتی دیگر نیازی نبود که از کشورهای دیگر تهیه نمایند. مسئله دوم، قیمت شیشه بود که نسبت به مواد مخدرهای دیگر ارزان و در دسترس بود. نکته دیگر طریقه مصرف نمودن آن بود که بهراحتی مصرف میشد، بهشخصه مشاهده نمودم یک نفر در حین رانندگی در حال مصرف بود. مسئله حائز اهمیت این است که مصرف شیشه در جوانان بسیار رایج گردیده است زیرا برای داشتن یک لذت جنسی کاذب طولانیمدت که پس از مدتی منجر به عقیم شدن فرد میگردید، مصرف بیشازحد شیشه باعث میشود در آقایان بیضهها بهتدریج تحلیل برود و همانطور اسپرم با ادرار همزمان دفع میشود و درنتیجه قدرت باروری را در مردان از بین میبرد.
(4).jpeg)
پیام مرزبانی: (مسافر اصغر )
1- آزمون داخلی شماره 9 سهشنبه مورخ 31 تیرماه 1404 راس ساعت 14:45 برگزار میگردد، منابع آزمون کتاب عبور از منطقه 60 درجه زیر صفر از صفحه 156 الی 229
2- برگزاری جلسه لژیون سردار یکشنبه مورخ 29 تیرماه 1404 از ساعت 15:30 الی 16:30
پیام نشریات: (مسافر مصطفی)
سی دی هفته: پرواز
دستور جلسه هفتگی: تخریب شیشه و مخدرهای جدید و درمان آن با متد D.S.T
سی دی های مرتبط با دستور جلسه: شیشه و کراک، داروهای شیمیایی، بمب اتمی موادمخدر
دستور جلسه هفته آینده: وادی پنجم و تاثیر آن روی من
سی دی های مرتبط با دستور جلسه هفته آینده: صبر، فرق عمل سالم و به ظاهر نیک، استقامت، آرامش
نگارش: مسافر علی مومنی لژیون 8، مسافر رضا عسگری لژیون 21، مسافر عباس فروغی لژیون 30
عکاس: مسافر مهدی ذوالفقاری لژیون 14
کاور: مسافر علی جعفری لژیون 23
ویرایش و تنظیم: مسافر ناصر جعفری لژیون 21
از طرف خدمتگزاران سایت تقدیم نگاه زیبایتان
- تعداد بازدید از این مطلب :
216