English Version
This Site Is Available In English

درمان، همراه با عشق و محبت میسر می‌‌‍‌شود

درمان، همراه با عشق و محبت میسر می‌‌‍‌شود

همسفر مارال به همراه مسافر سینا با تخریب آنتی‌ایکس شیشه و متادون وارد کنگره شدند؛ مدت شش‌ماه به روش DST و داروی OT با راهنمایی همسفر زهرا و مسافر مرتضی سفر کردند. ایشان و مسافرشان در رشته ورزشی تنیس روی میز فعالیت دارند.

اینک در باب دستور جلسه «تخریب‌های شیشه و مخدرهای جدید و درمان آن با متد DST» با ایشان گفتگویی ترتیب داده‌ایم؛ لطفاً با ما همراه باشید.

به نظر شما درمان شیشه در کنگره۶۰ با درمان سایر مواد مخدر چه تفاوت‌هایی دارد؟

متد درمان روش DST و داروی OT است؛ فقط تفاوت آن روی میزان دارو و تعداد وعده‌ها می‌باشد.

لطفاً تخریب‌‌هایی را که مواد صنعتی مانند شیشه در بدن فرد مصرف‌کننده ایجاد می‌کنند، بفرمایید؟

تخریب‌های شیشه در صور آشکار و صور پنهان وجود دارند که در صور آشکار در ابتدا کاهش وزن شدید نمایان می‌شود، فرد به یک نقطه خیره می‌‌گردد، سریع صحبت می‌کند، رفتارهای هیجانی انجام می‌دهد، خواب درستی ندارد و گاهی مواقع مجبور به مصرف قرص خواب می‌شود و دلیل آن این است که موقع مصرف شیشه مقدار زیادی از انرژی بدن آنها استفاده می‌‌گردد. در صور پنهان، فرد زود عصبی می‌شود، تمرکز ندارد، شکاک، بدبین، مضطرب و بی‌قرار است.

به نظر شما نقش خانواده‌ای که مسافر یا مصرف‌کننده‌ شیشه دارد در کمک به درمان او به چه میزان است؟

آقای مهندس حسین دژاکام می‌فرمایند: همسفر مانند دو بال پرواز برای مسافر است تا بتواند از این مسیر خطرناک، لغزنده و سخت که در کتاب «عبور از منطقه۶۰ درجه‌ زیر صفر» بیان کردند، عبور کند. هر مسافری با دریافت عشق و محبت از خانواده و همسفر خود این مسیر سخت برای او هموار می‌شود. همانطور که آقای مهندس حسین دژاکام می‌فرمایند: «بهترین درمان فقط یک کپسول است و آن کپسول محبت است».

به عقیده شما در مصرف‌کنندگان شیشه بعد از درمان، چه تغییراتی با قبل از درمان دیده می‌شود؟

هدف هر مسافری که به کنگره۶۰ می‌آید رسیدن به تعادل در صور آشکار و پنهان است؛ مسافر قبل از ورود به کنگره دچار اختلالاتی است که بعد از درمان به تعادل می‌رسد؛ مثلاً مسافر من قبلاً در خرج کردن و حساب‌‌ و کتاب تعادل نداشت، روی افکار و بروز احساسات خود کنترل نداشت و خواب او مشکل داشت؛ کلاً در همه فعالیت‌های روزمره زندگی، هم در صور آشکار و هم پنهان بی‌تعادل بود؛ ولی اکنون که درحال درمان است تعادل بیشتری پیدا کرده و هر روز بهتر می‌شود و نسبت به قبل تغییرات زیادی کرده است.

شما چه صحبتی و چه توصیه‌ای با همسفران تازه‌وارد که مسافرشان مصرف‌کننده‌ شیشه هستند، دارید؟

من اعتقاد دارم اگر خوش قلب‌ترین انسان باشید؛ ولی نسبت به سبک زندگی و کنترل صحیح ذهن، آگاهی نداشته باشید اسیر تقدیر می‌شوید و در جریان زندگی به خودتان به چشم یک قربانی نگاه می‌کنید. هر همسفری اول باید سبک درست زندگی کردن را بیاموزد، در درون خود به آرامش برسد، با مسافرش همراه شود و با هم از گذرگاه‌های سخت زندگی و بدون انحراف از مسیر، عبور نمایند. من در بدو ورود به کنگره‌۶۰، فقط برای درمان اعتیاد مسافرم آمدم؛ ولی با گذراندن سه جلسه مخصوص تازه‌واردین و سپس حضور در لژیون و کارگاه‌های عمومی، به آرامش رسیدم. هنگامی‌ که همسفر به این نقطه برسد که تمرکز خود را روی گره‌های درون خویش بگذارد؛ می‌تواند مسیر را برای خود و مسافرش هموار سازد. «به پاکی دریاها ژرف باشید».

کلام آخر...

از آقای مهندس حسین دژاکام و خانواده محترم ایشان بابت  بستری که برای ما فراهم کردند سپاسگزارم؛ از راهنمای خود همسفر زهرا و راهنمای مسافرم و تمامی خدمتگزاران کنگره۶۰ تشکر می‌کنم.

طراح سؤال و انجام مصاحبه: همسفر الهه رهجوی راهنما همسفر پریسا (لژیون بیست و پنجم)
رابط خبری: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون ششم)
عکاس: همسفر مرضیه رهجوی راهنما همسفر الهام (لژیون هفتم)
تایپ و ویرایش: همسفر نفیسه رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون سوم)
ویراستاری: همسفر راحیل رهجوی راهنما همسفر زهره (لژیون پانزدهم)
ارسال: همسفر الهام رهجوی راهنما همسفر پریسا (لژیون بیست وششم) خدمتگزار سایت
همسفران نمایندگی شیخ‌بهایی

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .