English Version
This Site Is Available In English

میوه‌های جهالت؛ حسادت، قضاوت، کینه، نفرت، گمان بد و همه ضد ارزش‌ها است

 میوه‌های جهالت؛ حسادت، قضاوت، کینه، نفرت، گمان بد و همه ضد ارزش‌ها است

دهمین جلسه از دور دوم از سری کارگاه های آموزشی عمومی نمایندگی فیروزآباد فارس، ویژه مسافران و همسفران؛ با استادی راهنمای تازه واردین مسافر احمد، نگهبانی مسافر روح‌الله و دبیری مسافر عنایت‌الله با دستور جلسه « قضاوت و جهالت » در روز پنج شنبه مورخه  ۱۴۰۴٫۴٫۱۹ راس ساعت ۱۷ آغاز به کار نمود.

خلاصه سخنان استاد:
تقدیر و تشکر می‌کنم از آقای مهندس و خانواده محترمشان که علم کنگره ۶۰ را در اختیار مصرف کننده‌های مواد مخدر قرار دادند تا در یک مکان امنی قرار بگیریم و به حال خوش برسیم. تشکر می‌کنم از نگهبان و دبیر محترمشان که امروز اجازه خدمت در این جایگاه را به من دادند. اولین رهایی های نمایندگی فیروزآباد را به آقای مهندس و مسافران و همسفران نمایندگی فیروزآباد تبریک می گویم.
وقتی به دستور جلسه فکر می‌کنم می‌بینم که آقای مهندس چقدر با تدبیر و چقدر با تفکر کلمات را کنار هم قرار داده‌اند جهالت و قضاوت؛ یعنی دو تا کلمه به هم مرتبط هستند. جهالت را اگر ریشه یابی کنیم از جهل و اگر بخواهیم معنی کنیم یعنی نادانی! جزوه جهان بینی استاد امین مثلثی ترسیم کرده به نام مثلث جهالت؛ که شامل ناامیدی، ترس و منیت و در مقابلش یک مثلث دیگر ترسیم کرده به نام مثلث دانایی؛ که تجربه، تفکر و آموزش است که ضلع‌ها را مقابل همدیگر قرار می‌دهد: ترس نمی‌گذارد که تفکر بکنیم، منبت نمی‌گذارد که آموزش ببینیم، ناامیدی نمی‌گذارد که تجربه بکنیم. ریشه تمام بدبختی‌های یک انسان مصرف کننده از جهالت و نادانی هست، یعنی می‌شود گفت که با جهالت به عمق تاریکی خواهیم رفت، و با دانایی می‌شود به اوج نور رسید. من باید از نور و دانش و اطلاعات کنگره ۶۰ استفاده کنم و از جهالت عبور کنم. میوه‌های جهالت؛ حسادت، قضاوت، کینه، نفرت، گمان بد، رشوه گرفتن و همه ضد ارزش‌ها است. حالا قضاوت یعنی چه؟ یعنی تشخیص بین حق و ناحق! قضاوت کلی فقط کار خداوند است، چون خداوند بر همه امور انسان آگاه است تفکرات انسان را می‌داند.
خداوند می‌فرماید به اندازه ذره‌ای خوبی کنی من به شما پاداش می‌دهم و به اندازه ذره‌ای بدی کنی باید عذابش بکشی! این نشانه علم خداوند است. اگر قوه قضائیه نباشد سنگ روی سنگ بند نمی‌شود هر کس هر کاری دلش بخواهد می‌کند. زمانی که یک شاکی و متشاکی را نزد قاضی می‌برند هر دوی آنها نسبت به آن مسئله‌ای که دعوی دارند اطلاعات کامل هم دارند و در اینجا نادان‌ترین شخص قاضی است!! قاضی بایدکمک بگیرد و آگاهی را به دست بیاورد تا بتواند حق را از ناحق تشخیص دهد. من می‌توانم هر روز روی تفکراتم قضاوت بکنم، جامعه را قضاوت بکنم، خانواده‌ام را قضاوت بکنم، اما من که اطلاعات و آگاهی از درون شما ندارم بر اساس برداشت خودم چه قضاوتی می‌توانم بکنم؟
استاد امین می‌فرمایند وقتی که انسان روی دیگران قضاوت می‌کند یعنی موشک‌هایی را به طرف آن ها پرتاب می‌کند و باید بداند که پرتاب این موشک‌ها عکس‌العمل دارد و به سوی خودش باز می‌گردد. در کنگره ۶۰ من آموخته‌ام که بهترین راه این است که همیشه خودم را قضاوت کنم! حقه‌های نفس می‌توانند باعث قضاوت‌های بیجا شوند پس فریب حقه‌های نفس را نخورید. در آخر قضاوت دیگران رنج و عذاب برای خود انسان را به ارمغان می‌آورد.
متشکرم از دوستان

خلاصه و تایپ: مسافر علی قاسم( لژیون اول )
ویرایش: مسافر علی ( راهنما )
ارسال: مسافر آرمین ( خدمتگزار سایت )

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .