English Version
This Site Is Available In English

درمان شیشه با متدد DST

درمان شیشه با متدد DST

همسفر سمیه

شیشه نام خیابانی برای کریستال، مت‌آمفتامین یا کریستال‌مت است که در طبقه‌بندی دارویی جزء داروهای محرک قرار دارد نام پزشکی آن مت‌آمفتامین و دیگر نام‌های این ماده کرانک، آیس، کریستال، یخ و ... می‌باشد. طریقه مصرف کردن شیشه می‌توان به تزریق، استشمام، بلع، اسنیف کردن و کشیدن شیشه با قاشق اشاره کرد. 

مت‌آمفتامین به شکل پودر سفید رنگ (شبیه بلورهای شیشه) بدون بو و تلخ وجود دارد که از میان تمام مشتقات و مخدرهای حاصل از آمفتامین یا مت‌آمفتامین از مخدر شیشه به عنوان قوی‌ترین ماده‌ی اعتیادآور می‌توان نام برد. از آن‌جایی هم که این ترکیب شیمیایی غیرقانونی ساخته می‌شود انواع مختلفی از داروهای حاوی مت‌آمفتامین در بازار سیاه موجود بوده که رایج‌ترین آن‌ها عبارتند از:  افدرین، سودو و سودوافدرین؛ با وارد شدن  این ماده در سیستم عصب مرکزی، باعث آزاد شدن ناگهانی دوپامین در مغز می‌شود و درنهایت باعث تحریک سلول‌های مغزی و افزایش حالت تهاجمی و افزایش انرژی جسمی می‌گردد.

 بعد از تمام شدن این اثرات علائم بدخلقی و افسردگی و علائم اختلال حرکتی در فرد ظاهر می‌شود این ماده در همان ابتدا مصرف صدمات جبران‌ ناپذیری را به مغز وارد می‌کند از جمله؛ افت حافظه، پرخاشگری، رفتارهای جنون‌آمیز و غیرعادی و آسیب‌های مغزی و عصبی و هم‌چنین می‌تواند دریافت و پردازش حس‌ها را در افراد تغییر دهد. مخدر شیشه در واقع نام رایج داروهای محرک و اعتیادآور حاصل از ترکیب ماده‌های صنعتی با متاآمفتامین‌ها هستند این ماده مغز و سیستم عصبی را به‌ شدت تحریک می‌کند و اثر آن از نظر شیمیایی از آمفتامین بیشتر است. امروزه قرص‌های زیادی با عنوان داروی لاغری و کاهش وزن که حاوی این ماده اعتیادآور هستند و متأسفانه به‌ راحتی به فروش می‌رسند و بسیار تا بسیار اعتیادآور می‌باشند.

 که در اکثر موارد مصرف‌ کننده از وجود مخدر شیشه در این قرص‌ها اطلاعی ندارد و متأسفانه ناخواسته معتاد می‌شود. ماده مخدر شیشه برای اولین‌ بار در سال ۱۸۸۷ در آلمان طی تحقیقات بر روی مبتلایان به افسردگی، بیش فعالی و چاقی مزمن به‌ صورت مصنوعی ساخته شد جالب این‌جا است که در طول جنگ جهانی دوم (در ژاپن) از متا‌آمفتامین‌هایی مانند شیشه و غیره برای آماده‌سازی روحی، رفع خستگی، بیداری و هوشیاری طولانی‌ مدت در سربازان استفاده می‌کردند .کنگره۶۰ از روش DST (کاهش پله‌ای و تدریجی) برای درمان اعتیاد به شیشه در طول دوره‌های زمانی معین، میزان مصرف مواد را به‌ تدریج کاهش می‌دهد تا به صفر برسد در این روش از شربت تریاک OT به‌ عنوان داروی درمان استفاده می‌شود.

 این دارو به تنظیم سیستم شبه افیونی بدن کمک می‌کند و از بروز علائم ترک جلوگیری می‌کند درمان در کنگره۶۰ در پله‌های ۲۱ روزه انجام می‌گیرد و هم‌چنین میزان شربت تریاک با توجه به پروتکل‌های خاص کاهش می‌یابد و فرد با استفاده از متد DST و به‌ تدریج از وابستگی به مواد مخدر رها می‌شود و سیستم جسمی و روانی او به حالت تعادل باز می‌گردد این متد یک روش علمی و تجربی است که نیازمند زمان و صبر و تحمل زیادی است که توسط مهندس حسین دژاکام پایه‌گذاری شده‌ است و برای درمان انواع مخدر از جمله شیشه کاربرد دارد.

منابع: سایت

نویسنده: راهنما همسفر سمیه (لژیون دوازدهم)

رابط خبری: همسفر زهرا رهجو راهنما همسفر سمیه (لژیون دوازدهم)

عکاس: همسفر مریم رهجو راهنما همسفر زهرا (لژیون پنجم)

تنظیم و ارسال: همسفر معصومه رهجو راهنما همسفر سمیرا (لژیون سوم) دبیرسایت

همسفران نمایندگی پروین اعتصامی اراک 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .