English Version
This Site Is Available In English

شیشه یک بیماری خاموش است

 شیشه یک بیماری خاموش است

یکی از مخدرهای جدید شیشه است که در آمریکا و اروپا به نام آیس معروف است؛ ولی در ایران به این دلیل اینکه شبیه خرده‌های شیشه است نام آن را شیشه گذاشته‌اند. مخدر شیشه در واقع نام رایج داروهای محرک و اعتیادآور، حاصل از ترکیب ماده‌های صنعتی با مت آمفتامین‌ها است.

امروزه قرص‌های زیادی با عنوان داروی لاغری و کاهش وزن که حاوی این ماده اعتیادآور هستند و متأسفانه به‌ راحتی به فروش می‌رسند در بازار عرضه می‌شود. در اکثر موارد مصرف‌کننده از وجود مخدر شیشه در این قرص‌ها اطلاعی ندارد و ناخواسته معتاد می‌شود که درواقع اعتیاد به شیشه بسیار آسان و سریع صورت می‌گیرد.

این ماده مخدر به گفته گروهی برای اولین‌ بار در آلمان طی تحقیقاتی بر روی مبتلایان به افسردگی، بیش فعالی و چاقی مزمن به‌ صورت مصنوعی ساخته شد و در طول جنگ جهانی دوم «ژاپن» از مت آمفتامین‌هایی مانند؛ شیشه و برای آماده‌سازی روحی سربازان که کمتر بخوابند تا بیشتر بجنگند مورد استفاده قرار می‌گرفت.

مت آمفتامین یا شیشه در گروه محرک‌ها قرار دارد که روی مرکز عصبی اختلال ایجاد می‌کند، مصرف طولانی مدت این ماده باعث بروز بیماری‌های آشکار و پنهان در فرد مصرف‌کننده می‌شود.

بیماری آشکار شیشه می‌توان به آسیب کبدی، بوی بد ادرار، خردشدن دندان ها اشاره کرد و بیماری پنهان آن توهم، بدبینی، پرخاشگری نام برد. اثرات شیشه بعد از حدود ۱۲ساعت در بدن از طریق تعریق یا ادرار دفع می‌شود.

از این ماده برای احساس لذت و سرخوشی استفاده می‌کنند. مصرف مخدر شیشه به‌‌ دلیل ترشح هورمون دوپامین در مغز و احساس لذت فوری، شدید و طولانی در بین نوجوانان و جوانان شیوع زیادی پیدا کرده است.

ازديدگاه كنگره۶۰، شيشه يك ماده مخرب، بسيار قوي و خطرناك است که اعتياد و تخریب آن در مقايسه با مواد مخدر شناخته‌ شده، ترياك و هروئين بسيار سنگين‌تر و مخرب‌تر است.

مصرف کننده شیشه سوءظن‌های عصبی نسبت به اطرافیان خود دارد و فکر می‌کند همه او را تعقیب می‌کنند و این توهم به حدی می‌رسد که خیال می‌کند، دیگران قصد آسیب رساندن به او را دارند، همه اشتباه می‌کنند و فقط او می‌فهمد.

تمام افرادی که مصرف شیشه دارند این ادعا را می‌کنند ما معتاد نیستیم؛ زیرا از دید آن‌ها شیشه مخدر نیست و فقط تریاک مخدر است و متأسفانه در صحبت‌های عامیانه گفته می‌شود: شیشه مورفین ندارد، پس اعتیاد هم ندارد.

آقای مهندس می‌فرمایند: خدا نکند یک مصرف‌کننده شیشه زن داشته باشد؛ چون اگر پدر خانم او به منزل او برود، خواهد گفت؛ شما با این شخص رابطه داشته‌اید.

شیشه یک بیماری خاموش است که درد ندارد؛ ولی ای‌کاش درد داشت تا مصرف‌کننده متوجه شود با بدن خود چه کرده است و تلاش کند هرچه زودتر به فکر درمان خود باشد.

در کنگره۶۰ که یک مرکز راهنمایی و درمان اعتیاد است، همه روزه مصرف‌کنندگان بی‌شماری برای درمان اعتیاد خود مراجعه می‌کنند که بیش از ۳۰ درصد آن‌ها را مصرف‌کنندگان شیشه تشکیل می‌دهند، از این حیث به اعتقاد كنگره۶۰ هر نوع اعتيادی قابل‌ درمان است و هم‌اکنون مصرف‌كنندگان شيشه در كنگره۶۰ به درمان قطعی رسيده‌اند که در حال حاضر مشغول تربیت رهجو هستند.

لازم به ذکر است تنها دارویی که می‌تواند اعتیاد به شیشه را به‌ طور کامل درمان کند، داروی OT با متدDST در بازه زمانی معین ۱۰ماه است، هرچند علم پزشکی اعتقادی به درمان اعتیاد به شیشه با استفاده از داروی اپیوم تینکچر ندارد.

علم پزشکی معتقد است شیشه از دسته محرک‌ها است و اپیوم به‌ عنوان یک دارو نمی‌تواند اعتیاد به شیشه را درمان کند؛ اما باید بگوییم با وجود جمعیت احیای انسانی کنگره۶۰ و تلاش‌های مستمر بنیان‌گذار کنگره۶۰، آقای مهندس دژاکام در قالب برگزاری و شرکت در همایش‌های جهانی، مقاله‌ها و نظریه‌ها و هم‌چنین به‌صورت عملی ثابت کرده‌اند که علم پزشکی از حل این مسئله عقب مانده است. 

با وجود تعداد زیاد مصرف‌کننده شیشه در کنگره۶۰ و درمان آن‌ها با داروی اپیوم تینکچر یا همان شربت تریاک در زمان معین امری ثابت شده برای جهانیان است.

بیاییداین آتش ویرانگر را خاموش کنیم.

منابع:

تجربیات مصرف کنندگان

کتاب ۶۰ درجه

سی دی شیشه

صحبت های کارگاه آموزشی چهارشنبه دستور جلسه (تخریب های شیشه و مخدرهای جدید و درمان آن با متد DST)

نویسنده: همسفر تکتم رهجوی راهنما همسفر فرزانه( لژیون پانزدهم )
رابط خبری: همسفر آیدا رهجوی راهنما همسفر فرزانه( لژیون پانزدهم )
عکاس: همسفر حدیث رهجوی راهنما همسفر نرگس (لژیون چهاردهم)
ارسال مطلب و ویرایش: همسفر سمیه رهجوی راهنما همسفر محبوبه (لژیون پنجم) دبیر دوم سایت

نمایندگی همسفران شعبه فردوسی مشهد

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .