English Version
This Site Is Available In English

آسیب‌های آشکار مصرف شیشه، تخریب لثه و دندان‌ها است

آسیب‌های آشکار مصرف شیشه، تخریب لثه و دندان‌ها است

ماده مخدر شیشه اولین‌بار در سال ۱۸۹۳ میلادی به‌دست ژاپنی‌ها تولید شد تا برای کاهش خستگی سربازان جنگی استفاده شود و این سرخوشی کاذب باعث تبلیغ شیشه به‌عنوان محرکی شادی‌افزا شد؛ اما اثرات پایدار تخریب مصرف شیشه جدا از جسم مصرف‌کننده بر روان و تفکرات او نیز خود را نشان داده و اشخاصی که در دام اعتیاد هستند با مصرف اولیه تأثیرات مخرب آن را در خود مشاهده می‌کنند؛ چراکه شیشه یک ماده‌مخدر مصنوعی است که در آزمایشگاه‌ها و لابراتوارهای غیرمجاز، به دست اشخاص ناوارد تولید می‌شود. مصرف این ماده در سال‌های ۱۳۸۲ و ۱۳۸۳ در ایران رواج پیدا کرد و در همان سال‌ها آقای مهندس دژاکام که به تخریب‌های این نوع محرک‌ها واقف بودند فرموده‌اند که سونامی شیشه در راه است.
ابتدا ورود و مصرف اولیه شیشه به‌علت اطلاع نداشتن از میزان آسیب و‌ تخریب آن، توجه چندانی به قوانین مجازات منع استفاده وجود نداشت، تا حدی که شیشه و نحوه مصرف آن با وسیله‌ای به‌نام پایپ در بین جوانان به چشم یک ماده فانتزی و جذاب رایج بود و جنایت‌های بی‌شماری از قبیل توهم، قتل و خودکشی اتفاق افتاد. این امر باعث شد مقامات قضایی در رفع این مشکل اقدام کنند و با وضع مجازات‌های سنگین و نیز اطلاع‌رسانی‌های عمومی، سعی در روشن‌سازی افکار جوانان و عموم مردم داشته‌اند. شیشه با نام‌های متاآمفتامین، آیس و کريستال نیز شناخته می‌شود که یک محرک قوی برای دستگاه عصبی مرکزی است و با آزاد کردن ناگهانی انتقال‌دهنده عصبی دوپامین در مغز باعث ایجاد رفتارهای تهاجمی و هیجانی شدید می‌شود؛ اما با از بین رفتن اثرات مصرف، حالات افسردگی، بدخلقی و در ادامه بیماری‌هایی مانند: پارکینسون، اضطراب، افزایش دما بدن و تپش قلب در شخص مصرف‌کننده قابل‌مشاهده است؛ به‌علاوه کاهش یا افزایش شدید میل جنسی در بین مصرف‌کنندگان شیشه و نیز بی‌خوابی های پیاپی و چندین روزه گزارش‌ شده است.
طبق گزارشات و تحقیقات اولیه، استفاده شیشه در دوز پایین باعث افزایش هوشیاری، تمرکز و کمک به کاهش وزن می‌شود؛ اما مصرف با دوز‌های بالا و به‌صورت مزمن، روان‌پریشی، پارانویا، توهم، هذیان‌گویی و رفتار‌های خشونت‌آمیز را ایجاد می‌کند که در برخی تحقیقات به مصرف‌کنندگان شیشه واژه تسخیرشدگان را نسبت داده‌اند. مصرف شیشه علائمی مانند: مصرف حشیش، ماری‌جوانا، قرص B2 و اکستازی را دارد؛ چراکه این نوع مواد نیز محرک‌ بوده و ایجاد سرخوشی می‌کنند و بلافاصله پس از مصرف، شخص را به‌حالت‌ نشئگی بالا وارد می‌کنند. گشادشدن مردمک چشم، خیرگی مفرط و خارش مکرر پوست از نشانه‌های فرد مصرف‌کننده است.
توهم، خودبزرگ‌بینی، کاهش اشتها تا چندین شبانه‌روز، گیجی یا بی‌تابی‌های مکرر نیز در عوارض پس از مصرف ذکر شده است. یکی دیگر از آسیب‌های آشکار مصرف شیشه، تخریب لثه و دندان‌ها بوده که بر هیچ‌کس پوشیده نیست و این محرک فریبنده پس از مدتی زیبایی مصرف‌کننده‌ را گرفته، پیری زودرس و افتادگی عضلات صورت و بدن، همچنین سیاه و زخم شدن پوست لب و دهان را به‌همراه دارد. یکی از بدترین گزارشات ذکر شده در تحقیقات را می‌توان توهم کِرم‌زدگی نام برد که به این صورت بوده که فرد مصرف‌کننده احساس می‌کند کرم یا حشراتی مشابه، زیر پوست او حرکت می‌کنند و به همین علت با خارش‌های مکرر یا زخم کردن پوست می‌خواهد این موجودات را از جسم خود خارج کند تا حدی که با بیشترین آسیب به خود دچار عفونت‌ می‌شود.
متأسفانه فروشندگان سودجو به‌منظور کسب درآمد بیشتر، شیشه را با موادی مانند شکر یا جوش‌شیرین ترکیب می‌کنند که مصرف این نوع شیشه تخریب‌های بیشتری داشته و اُوِردوز در مواد ناخالص بیشتر است. مصرف شیشه به‌غیر از کشیدنی به روش‌های مصرفی دیگری مانند: خوراکی به‌صورت قرص، تدخینی، داخل بینی، تزریقی و وریدی را می‌توان نام برد. جهان پزشکیِ امروز تابه‌حال نتوانسته این‌ حجم از تخریب و آسیب را درمان کند و تنها با روش‌های جایگزینی، مانع پیشرفت اعتیاد شده‌اند؛ اما خوشبختانه با ابداع روش تدریجی کنگره‌۶۰ و نیز تلاش‌های آقای‌ مهندس حسین دژاکام، پروتکل درمانی برای مصرف‌کنندگان شیشه و محرک‌ها اجراشده و نتایج فوق‌العاده‌ای به‌دنبال داشته است؛ چراکه این روش به جسم و روان افراد تحت درمان در زمان حدود ۱۱ماه فرصت می‌دهد با شربت تریاک که بیشترین و بهترین آلکالوئیدها را دارد، به درمان و بهترین عملکرد جسم خود برسند. ما اکنون شاهد درمان‌شدگان بسیاری در این سیستم هستیم که در مسابقات سنگین ورزشی مانند راگبی و شنا در سطح کشور فعالیت می‌کنند و از طرفی خانواده‌های بسیاری از وجود این روش درمانی بی‌اطلاع بوده و در رنج هستند. امید است روزبه‌روز بر افراد درمان شده با روش تدریجی کنگره‌۶۰ افزوده شود.

منابع: مقالات کنگره۶۰، سایت ویکی پدیا، سی‌دی شیشه از آقای مهندس دژاکام و سی‌دی ویروس از استاد امین دژاکام 
تایپ: همسفر اکرم رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون دوم)
ویرایش و ویراستار: همسفر بتول رهجوی راهنما همسفر مریم(لژیون دوم)
رابط خبری: راهنما همسفر آسیه (لژیون یازدهم)
ارسال: همسفر زکیه رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون ششم)، نگهبان سایت
همسفران نمایندگی ملاصدرا (نیک‌آباد)

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .