English Version
This Site Is Available In English

توهم دانایی

توهم دانایی

جلسه یازدهم از دوره دهم سری کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ نمایندگی چرمهین ویژه مسافران با استادی راهنما مسافر حسین، نگهبانی مسافر ابراهیم و دبیری مسافر فتحعلی بادستورجلسه "قضاوت و جهالت " سه‌شنبه 17 تیر 1404 ساعت 17 آغاز بکار نمود.

خلاصه سخنان استاد :

سلام دوستان  حسین هستم یک مسافر، دستورجلسه جلسه امروز در مورد قضاوت و جهالت است. همه می‌دانیم که برای انجام هر کاری به آموزش نیاز داریم. فرقی نمی‌کند در چه شغل و جایگاهی باشیم؛ از کارگری گرفته تا اپراتوری دستگاه‌های پیچیده، هر فعالیتی نیازمند یادگیری و کسب مهارت‌های لازم است. کسی که تازه وارد یک حرفه می‌شود، مثلاً یادگیری تراشکاری را شروع می‌کند، اگر بدون دانش کافی و صرفاً بر اساس سلیقه شخصی کار کند، به احتمال زیاد با شکست مواجه خواهد شد.
در مورد قضاوت نیز همین‌طور است. انسانی که می‌خواهد در مورد یک پرونده یا هر موضوعی قضاوت کند، باید آموزش‌های لازم را دیده باشد و حس عدالت‌خواهی در وجودش ریشه دوانده باشد. بدون حس عدالت، نمی‌توان قاضی خوبی بود یا به عبارتی، انسان عادلی بود. یک قاضی باید آموزش‌های تخصصی ببیند، صلاحیت لازم را کسب کند و تجربه عملی کافی داشته باشد. این مسیر با سال‌ها آموزش دیدن در کنار یک دادیار و کسب اطلاعات و آگاهی، و همچنین توانایی کنترل استرس و فشار روانی آغاز می‌شود. قضاوت کار هر کسی نیست؛ حتی قاضیان نیز دوران دشوار و پر از تجربه‌ای را پشت سر گذاشته‌اند تا به جایگاه کنونی خود برسند.
دستور جلسه این هفته به من حسین یادآوری می‌کند که اگر پیش‌زمینه و دانش کافی در مورد موضوعی نداشته باشم، نباید قضاوت کنم. متأسفانه، بخش بزرگی از جامعه بر اساس اطلاعات نادرست و جهالت خود قضاوت می‌کنند. این جهالت ناشی از ندانستن است، یا گاهی توهم دانایی. انسان‌ها به دو دسته تقسیم می‌شوند: دانایان واقعی و کسانی که دچار توهم دانایی هستند. دانایان می‌دانند که در مورد برخی مسائل نباید اظهار نظر کنند، اما افراد دچار توهم دانایی فکر می‌کنند همه چیز را می‌دانند.
در کنگره و در وادی پنجم، به ما آموخته‌اند که برای تزکیه و پالایش روح، نباید به دنبال تجسس و غیبت باشیم. به همین دلیل است که در کنگره در مورد شغل یا مسائل شخصی دیگران سوال نمی‌پرسیم؛ زیرا این کار می‌تواند به تجسس و در نهایت قضاوت بی‌مورد منجر شود. تجسس، مشکلات فراوانی را برای افراد ایجاد می‌کند و یکی از راه‌های رسیدن به تزکیه و پالایش، پرهیز از همین مسائل است.

تایپ : مسافر حسین لژیون سوم 

ارسال : مسافر عسگر 

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .