یکمین جلسه از دوره دوازدهم سری کارگاههای آموزشی _خصوصی خانمهای مسافر و همسفر نمایندگی بنفشه شیروان، با استادی راهنما همسفر محدثه، نگهبانی مسافر فرشته و دبیری مسافر فاطمه، با دستور جلسه: «حرمت؛ چرا روابط مالی، کاری و خانوادگی در کنگره ۶۰ ممنوع است؟» روز چهارشنبه ۱۱ تیرماه ۱۴۰۴ رأس ساعت ۱۱:۳۰ آغاز به کار نمود.
سخنان استاد:
سلام دوستان، محدثه هستم یک همسفر.
بسیار خوشحالم که امروز از نمایندگی میخک مشهد در خدمت شما هستم. طی این چند سالی که نمایندگی شیروان شروع به کار کرده است، لیاقت حضور در این شعبه را نداشتم و امروز خیلی خوشحالم و از آقای مهندس، دبیر شورای اسیستانتها، خانم مونای عزیز و خانم پریسای عزیز، اسیستانت محترم، که اجازه خدمت به من دادند، تشکر میکنم. همینطور از ایجنت محترم، خانم مریم، بسیار سپاسگزارم که استادی امروز را به من دادند. و در نهایت از راهنمای عزیزم، سرکار خانم فاطمه، تشکر میکنم که اگر امروز اینجا حضور دارم، خدمت میکنم و حالم خوب است، به دلیل آموزشهای ایشان است و هر جایی فرصتی باشد، سعی میکنم سپاسگزاریام را از ایشان داشته باشم.
عنوان دستور جلسه این هفته: حرمت؛ چرا رابطهٔ کاری، مالی و خانوادگی در کنگره ۶۰ ممنوع است؟ اول اینکه باید بدانیم دلیل گذاشتن این دستور جلسه چیست؟ در واقع، شهریور سال ۱۳۷۸ بود که کنگره ۶۰ آغاز به کار کرد. آن زمان آقای مهندس یکسری قوانین و حرمتها را وضع کردند، چون میدانستند کنگره نهتنها روزبهروز در تمام شهرهای کشور گسترش مییابد، بلکه جهانی میشود و با تجربهای که به دست آوردند، به این نتیجه رسیدند که باید رابطهٔ کاری و مالی در کنگره ۶۰ ممنوع باشد.
و اینکه بندبند این حرمتها دلیل داشته است. هر زمانی اتفاقی پیش میآمد که اختلالی در روند کنگره ایجاد میکرد، بندی به حرمت اضافه میشد. من خودم همیشه با خودم میگویم اگر با خانم فلانی خارج از کنگره ارتباط داشته باشم، زمانی که راهنما یا مرزبان شوم، آیا میتوانم به آن خانم بگویم چرا مثلاً مقنعه نداری؟ آیا کلام من اصلاً برایش تأثیرگذار خواهد بود؟
باید جایگاهها در کنگره حفظ شود و با تخطی کردن از حرمتها، ارزش جایگاه را از بین میبریم. باید بیاندیشم که خدمت میکنیم یا خیانت؟
حضور بهموقع در جلسات کنگره با پوشش مناسب، جزء حرمتهاست. همهٔ ما باید قوانین را رعایت کنیم. به همین دلیل، حرمتها دو بار خوانده میشوند و از اهمیت بسیار بالایی برخوردارند. زمان خواندن حرمت باید سکوت کامل برقرار باشد، رفتوآمدی نباشد.
ستونهای کنگره با اجراییکردن حرمتهاست که استوار و برقرار میماند. در کنگره، از ابتدای آغاز به کار، چیزی تحت عنوان «اخراج» نداشتیم، یا اینکه مسئلهای پیش بیاید که پلیس خبر کنیم؛ و این بهخاطر همین حرمتهاست.
در همهجای زندگی باید حریمها وجود داشته باشد. حتی همسرم، که شریک زندگی من است، باید بین من و ایشان یک حریمی باشد که هر رفتار و هر صحبتی را نداشته باشیم.
رفتار دیگران با من را خودم تعیین میکنم. مثلاً هر حرفی را نزنم، مراقب رفتارم باشم. اگر برای خودم ارزش قائل باشم و حریم داشته باشم، دیگران هم به من احترام میگذارند. به نظر من، دستور جلسهٔ حرمت به دو دلیل گذاشته شده: اول، برای یادآوری اینکه این حرمتها چقدر از اهمیت بالایی برخوردار هستند. دوم، اینکه از آنها درس بگیرم و در زندگیام هم حریم داشته باشم.
این خود ما هستیم که برای خودمان مشکل درست میکنیم، و بعد در نهایت شروع میکنیم به شکایت از خدا و زمین و زمان. در حالی که با رعایت یکسری چیزهای ساده میتوانیم در آرامش باشیم.
تایپ: راهنما همسفر محدثه_ نمایندگی میخک مشهد
ویرایش: راهنما مسافر مریم، لژیون یکم - نمایندگی بنفشه شیروان
عکس: مرزبان خبری، مسافر فاطمه
بازبینی و ارسال: راهنما همسفر سولماز
- تعداد بازدید از این مطلب :
33