English Version
This Site Is Available In English

تفکر نقطه مقابل جهالت است

تفکر نقطه مقابل جهالت است

افتخار داریم از گروه سایت در خدمت مرزبان محترم مسافر امیرحسین باشیم و در مورد دستور جلسه «قضاوت و جهالت» به گفتگو بپردازیم.

 در ابتدا از طرف گروه سایت بابت فرصتی که در اختیار ما قرار دادند بسیار سپاس‌گزاریم.

 

  • لطفاً به رسم کنگره خودتان را معرفی کنید:
  • سلام دوستان امیرحسین هستم یک مسافر 
  • آخرین آنتی‌ایکس مصرفی: شیره خوراکی و انواع مواد مخدر
  • مدت سفر: نوزده ماه و سه روز
  • راهنما: آقای آرش مهرآیین 
  • روش درمان: "D.S.T"
  • داروی درمان: "OT"
  • رهایی: هجده ماه
  • سفر نیکوتین
  • راهنما: آقای محسن حسینی
  • رهایی: پانزده ماه
  • ورزش در کنگره: والیبال و فوتبال

 

  • از دیدگاه کنگره۶۰، قضاوت کردن چه تأثیری بر روند بهبودی رهجو دارد؟
  • تأثیری که قضاوت بر ما می‌گذارد، ناشی از عدم آگاهی کافی برای قضاوت است. ما به اندازه کافی آموزش ندیده‌ایم، عدالت و آگاهی نداریم. از آنجا که قضاوت کردن در ذات ماست و تمایل زیادی به قضاوت کردن همه داریم، این امر به شدت بر روند بهبودی ما اثر می‌گذارد. برای مثال: من رهجو در سفر اول وقتی راهنما، مرزبان یا ایجنت شعبه را قضاوت می‌کنم که چرا فلان کار را انجام داد یا اگر چنین کاری را انجام می‌داد بهتر بود و این به نفع من، دوستم یا هم‌ لژیونیم می‌شد؛ تمام این قضاوت‌ها بر ما اثر می‌گذارد و باعث می‌شود به درمان نرسیم.
  • تمام این دستور جلسات به ما کمک می‌کند به رهایی دست پیدا کنیم. در سفر دوم به ما کمک می‌کند که دیگران را قضاوت نکنیم؛ چون وقتی کسی را قضاوت می‌کنیم باعث می‌شویم که فرد دیگری نیز ما را قضاوت کند. اینها همه دست به دست هم می‌دهند و مانع حال خوب و آموزش ما می‌شوند و باعث می‌شوند یک رهجو در سفر اول به سمت‌ نیروهای منفی حرکت کند و به رهایی نرسد.

 

  • چگونه با جهالت خود و دیگران در کنگره ۶۰ مقابله کنیم و به سمت آگاهی حرکت کنیم؟
  • جهالت به معنای ندانستن است و ما هر روز در دعایمان می‌گوییم که بزرگترین دشمن ما جهل و ناآگاهی خودمان است. بهترین راه مقابله با جهالت، حضور در کنگره است؛ مانند: کارگاه‌های آموزشی، رعایت کردن حرمت‌های کنگره و لژیون‌هایی که برگزار می‌شود. در نهایت حرکت به سمت خود آگاهی باعث می‌شود که با جهالتمان مبارزه کنیم.
  • هنگامی که راجع به دیگران قضاوت نکنیم و به سمت آگاهی و آموزش پیش برویم به صورت خودکار بر دیگران نیز اثر می‌گذاریم. آنها نیز رفتار ما را می‌بینند و همین حس در آنها نیز برقرار می‌شود. به همین دلیل است که در کنگره هر روز این نکته راجع به جهل و ناآگاهی بیان می‌شود. ما به دلیل جهل و ناآگاهی خود بود که روز اول رو به اعتیاد و مواد مخدر آوردیم و تمام مشکلاتی که امروز با آنها سر و کار داریم به خاطر همان نداشتن آگاهی و آموزش است. این امر باعث شده که پیشرفت نکنیم و به سمت اعتیاد برویم.

 

  • به نظر شما چه ارتباطی بین قضاوت، جهالت و و مفاهیم کلیدی کنگره۶۰ مانند تفکر، تفکر، آموزش و عشق وجود دارد؟دارد؟
  • اگر به سمت قضاوت و جهالت برویم، از چیزهای دیگر دور می‌شویم. آن موقع دیگر تفکر، آموزش و عشق در ما به وجود نمی‌آید. ارتباط بین این سه فاکتور مکمل بودن آنهاست. هر جایی که به سمت آموزش گرفتن و تفکر حرکت کنیم، عشق نیز درونمان به وجود می‌آید. هر جایی که نسبت به اینها دوری کنیم و به سمت قضاوت کردن نادرست دیگران برویم از خیلی چیزها دور شویم و کم‌کم به آن تفکر یعنی به آن آبادی و درک درست از مطالب نرسیم.

 

  • چگونه با دوری از قضاوت و جهالت به درک عمیق‌تری از خود، دیگران و رسالت کنگره۶۰ دست یابیم؟
  • روز اول که وارد کنگره می‌شویم باید یک خواسته قوی داشته باشیم و با آموزش‌هایی که کنگره به ما می‌دهد و با دوری از قضاوت و جهالت راه برای ما باز می‌شود؛ تا به درک کاملی از کنگره برسیم و بفهمیم کنگره چه آموزش‌هایی به ما می‌دهد تا به رهایی برسیم. همچنین در سفر دوم با خدمت و آموزش گرفتن به خودشناسی دست پیدا کنیم. وقتی به این مرحله می‌رسیم خود به خود به رسالت کنگره نیز کمک کرده‌ایم. وقتی من به کنگره می‌آیم و شروع به سفر می‌کنم تا به رهایی برسم و بعد وارد سفر دوم می‌شوم. سفر ویلیامم انجام می‌دهم و حتی به لژیون جونز می‌روم و به رهایی می‌رسم؛ تمام این آموزش‌هایی که من گرفته‌ام و تجربه‌ شده است باعث پیشرفت کنگره می‌شود و همه برای پیشرفت کنگره۶۰ دست به دست هم داده‌ایم.

 

  • کلام آخر:
  • ما در کنگره۶۰ مجموعه‌ای از دستور جلسات داریم که هر هفته باید به آنها اهمیت بدهیم و درباره آنها حتی چند دقیقه یا چند ساعت تحقیق کنیم، کتاب بخوانیم، مقاله بخوانیم و از صحبت‌های آقای مهندس استفاده کنیم؛ حتماً در لژیون‌هایمان و بخش‌هایی که خدمت می‌کنیم به آنها اهمیت بدهیم؛ چون این دستور جلسات چه در سفر اول و چه در سفر دوم خیلی به ما کمک می‌کنند.

 

  • تایپ: مسافر محمد (لژیون۲۰)
  • تهیه‌کننده: مسافر محمد (لژیون۱۹)
  • تنظیم و ارسال: مسافر حمزه

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .