من به عنوان همسفری که با مصرفکننده شیشه زندگی کرده است تا حدودی از شکل، ترکیبات، مضرات و نوع مصرف آن باخبر بودم و طبق متون کنگره و آگاهی که این متون به جامعه میدهد؛ باید گفت که همه افراد میبایست این ماده مخرب را بهتر بشناسند. با هم متون کنگره که دستاورد سی و چند سال تحقیق و علم آقای مهندس است را ورق میزنیم تا این مخدر مخرب و محرک را بهتر بشناسیم.
این مادهمخدر به دلیل شباهتی که به شیشه خرد و پودر شده یا مانند تکههای ریز یخ و یا خوردههای ریز نبات سفید است، «شیشه» نام دارد؛ اما در اروپا و آمریکا آن را با نام «آیس» میشناسند. مهمترین ترکیب این مادهمخدر «آمفتامین» است. سابقه تولید و مصرف آمفتامین به قبل از جنگ جهانی دوم میرسد که در جنگ به عنوان یک داروی مؤثر و ضدافسردگی به سربازان داده میشد تا بتوانند چندین روز بیوقفه به نبرد بپردازند و فرصتی برای استراحت نداشته باشند که در اصل برای بالا بردن سطح انرژی آنها مورد استفاده قرار گرفت.
زمانی که عوارض خطرناک این ماده و اعتیاد به آن مشخص شد به تدریج آن را کنار گذاشتند؛ اما تولیدکنندگان موادمخدر این ماده خطرناک را در دستور کار خود قرار دادند و به تولید آن پرداختند.
نشئگی حاصل از مصرف شیشه شبیه هیچ ماده مخدر دیگری نیست و عوارض آن بسیار خطرناک و سنگین است. من با چشمان خود مسافرم را میدیدم که دو شبانهروز بیوقفه بیدار میماند، عرق میریخت با وسایل خانه کلنجار میرفت، به نقطهای خیره میشد و ... افرادی نیز هستند که پس از مصرف، توهم میزنند و تصور میکنند که در حال پرواز هستند، تعدادی خود را از پنجره ساختمانهای چند طبقه پایین پرتاب میکردند و تعدادی درب ماشینی که در حال حرکت بود را باز میکردند و پیاده میشدند.
زمانیکه اثرات این مادهمخدر از بین میرود، احساس خستگی و کوفتگی میکنند، دو الی سه روز در خواب به سر میبرند، خوابی که بیشتر شبیه بیهوشی است و زمانی که بیدار میشوند دچار سردردهای شدید، بیقراری، لرزش میشوند و حرکات غیرعادی از خود نشان میدهند و برای از بین بردن این حالات دوباره به مصرف روی میآورند و فرآیند اعتیاد آغاز میشود و تبدیل به یک معتاد تمامعیار میشوند.
تخریبی که مصرف شیشه در طول چند ماه به یک مصرفکننده وارد میکند را حتی مصرف هروئین در طول چندین سال به وجود نمیآورد. از مهمترین عوارض طولانی مدت مصرف شیشه اختلال در عملکرد پروستات است که معمولاً ادرار و اسپرم با هم دفع میشوند. آسیبهای کبدی، جوشهای صورت، کوچک شدن بیضهها به همراه درد، بوی بد ادرار و... از دیگر آسیبهای مصرف شیشه است.
به گفتههای انسانهایی که مصرفکننده شیشه هستند؛ چون شیشه مورفین ندارد؛ پس اعتیاد هم ندارد؛ اما از دیدگاه کنگره۶۰ شیشه یک مادهمخدر قوی و خطرناک است و اعتیاد آن در مقایسه با موادمخدر شناخته شده نظیر تریاک و هروئین بسیار سنگینتر و خطرناکتر است لازم به ذکر است که هر نوع اعتیاد به موادمخدر در کنگره به راحتی قابل درمان است.
امروزه در کنگره به راحتی شربت OT جایگزین شیشه میشود. شیشه به طور کامل قطع شده و بلافاصله مصرف OT شروع میگردد که برای هفته اول مصرف به DAYLI یعنی روزانه مقدار مصرف سه دهم سیسی یک وعده خوراکی در روز است. در هفته دوم مصرف به BID یعنی دو وعده در روز افزایش مییابد؛ یعنی شش دهم سیسی در روز و هر وعده سه دهم سیسی و در هفته سوم مقدار مصرف به TDS تبدیل میشود که همان سه وعده در روز میباشد و سپس در قالب پلههای ۲۱ روزه مقدار مصرف تا سقف چهار و نیم سیسی ادامه مییابد و نسبت به تشخیص راهنما تکرار، افزایش و یا کاهش صورت میگیرد و این الگو در مصرف شیشه به صورت کشیدنی و خوراکی ثابت میباشد. امروزه در کنگره هزاران مصرفکننده شیشه با متدDST به درمان قطعی رسیدهاند.
برای تمامی خدمتگزاران از جمله آقای مهندس و خانواده محترم ایشان که در این راه قدم نهادند تا بشریت را از عمق تاریکیها نجات دهند تا ما چهره زیباتری از دنیا را مشاهده کنیم، آرزوی صحت و سلامتی دارم.
منبع: جزوه راهنما و راهنمایی در کنگره ۶۰ و کتاب ۱۴ مقاله
نویسنده: مرزبان خبری همسفر سارا
ویرایش و ارسال: همسفر نجمه رهجوی راهنما همسفر صنم (لژیون نهم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی حسنانی تهران
- تعداد بازدید از این مطلب :
103