English Version
This Site Is Available In English

حرمت ما را محدود نمی‌کند

حرمت ما را محدود نمی‌کند

جلسه سیزدهم از دوره چهارم جلسات لژیون سردار همسفران کنگره‌۶۰ نمایندگی بیستون کرمانشاه با استادی همسفر سحر، نگهبانی همسفر الهام و دبیری همسفر سعیده با دستور جلسه «حرمت کنگره۶۰، چرا رابطه کاری و مالی و خانوادگی در کنگره ممنوع است؟» در روز دوشنبه ۹ تیرماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۵:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

اگر بخواهم درباره دستور جلسه صحبت کنم، باید بگویم که اولین نوشتاری که در کنگره خوانده می‌شود، "حرمت کنگره۶۰" است. بند اول این نوشتار با جمله‌ «کنگره مکان مقدس و امنی است» آغاز می‌شود، چراکه هدف آن مقدس است. در چنین مکانی، حفظ امنیت خاطر بسیار اهمیت دارد تا جایی که در هر جلسه ۲ بار خوانده می‌شود تا اهمیت آن برای همه یادآوری شود. رعایت قوانین در کنگره برای همه اعضاء الزامی و ضروری است. مواردی مانند: دروغ گفتن، سرزنش کردن، قطع کردن صحبت دیگران، غیبت کردن، استفاده از پوشش نامناسب و ... رفتارهایی ضد‌ارزشی و غیراخلاقی هستند و باید از آن‌ها پرهیز شود. کنگره‌۶۰ این حریم‌ها، مرزها و خطوط قرمز را مشخص کرده تا ما بتوانیم با آرامش مسیر درمان را ادامه دهیم و البته باید این قوانین را در زندگی شخصیمان هم به کار بگیریم. اگر ما در کنگره وارد روابط مالی یا خانوادگی شویم از مسیر اصلی، یعنی هدف درمان دور می‌مانیم.

این خود ما هستیم که با رعایت قوانین، پایه‌های کنگره را مستحکم‌تر می‌کنیم. حرمت در کنگره بسیار مهم است و باید نه‌فقط در جلسات، بلکه در تمام ابعاد زندگیمان رعایت شود. من به‌عنوان یک همسفر، باید برای حفظ آرامش خودم و کمک به مسافرم، طبق اصول و قوانین کنگره حرکت کنم تا آموزش‌ها را دریافت کرده و به سطحی از دانایی برسم که بتوانم آن‌ها را در زندگی اجرایی کنم. قوانینی که در کنگره تدوین شده‌اند، همگی بر پایه تجربه‌اند و هرکدام دلیلی قانع‌کننده دارند.
۱۰ موردی که در نوشتار حرمت ذکر شده و ۱۴ قانونی که قرائت می‌شود، همگی به ما کمک می‌کنند تا بتوانیم حد و مرز خود را بشناسیم. ریشه «حرمت»، «حریم» است؛ چیزی که به ما یادآوری می‌کند تا حد خود را بدانیم. حرمت، ما را محدود نمی‌کند، بلکه نگهدارنده و محافظ ما در برابر آسیب‌هاست. آقای مهندس می‌فرمایند: «هر جمع یا جامعه‌ای برای بقاء، رشد و توسعه، نیاز به قوانین و حرمت‌هایی در درون خود دارد.»

همان‌طور که مسجد، کلیسا، زورخانه یا خانواده هرکدام آداب و رسوم خاص خود را دارند، کنگره نیز از این قاعده مستثنا نیست. زمانی که کنگره در سال‌های ۱۳۷۷ و ۱۳۷۸ شکل گرفت، هیچ‌یک از این قوانین و نوشتارها وجود نداشت؛ اما به‌مرور زمان و با تجربه‌های به‌دست‌آمده، نیاز به این قوانین احساس شد. مثلاً زمانی بود که سفر اولی‌ها پس از جلسه، با هم پارک می‌رفتند. یکی حالش بد می‌شد، دیگری نیز تحت تأثیر قرار می‌گرفت و حتی ممکن بود دوباره به مصرف برگردند. به همین دلیل است که گفته می‌شود ۲ سفر اولی، نباید با هم ارتباط داشته باشند. یا مثلاً درباره روابط مالی: ممکن است یکی بخواهد از روی دلسوزی به دیگری کمک مالی کند، اما این کمک از روی فکر و برنامه‌ریزی نیست. در‌نتیجه باعث می‌شود آن فرد از کنگره فاصله بگیرد. همچنین گفته می‌شود سفر اولی‌ها حق قرائت پیام رهایی را ندارند، چون هنوز به درمان نرسیده‌اند. به سفر اولی‌ها توصیه می‌شود سی‌دی "شکوفایی یاس" را حتماً گوش بدهند، زیرا در آن به حساسیت سفر اول اشاره شده است.
سفر اولی‌ها، مثل شکوفه یاس هستند که با کوچک‌ترین نسیمی از بین می‌روند. این قوانین برای بهبود حال ما وضع شده‌اند تا بتوانیم سفری آرام، امن و با موفقیت داشته باشیم. در پایان از آقای مهندس سپاسگزارم که با بنیان‌گذاری کنگره و تعیین حرمت‌های آن، فضایی امن برای رشد، آرامش و آموزش ما فراهم کردند.

تایپیست و عکاس: همسفر فریبا رهجوی راهنما همسفر حمیرا (لژیون دوم)
ویرایش و ارسال: همسفر اعظم رهجوی راهنما همسفر مرضیه (لژیون پنجم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی بیستون کرمانشاه

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .