English Version
This Site Is Available In English

اولین حرمت، احترام گذاشتن به دیگران است

اولین حرمت، احترام گذاشتن به دیگران است

سلام دوستان مهین هستم یک همسفر؛
دستورجلسه این هفته «حرمت‌‌ کنگره۶۰، چرا رابطه کاری و مالی در کنگره ممنوع است» می‌باشد. ما در هر مکان یا ارگانی که وارد می‌شویم، چیزی که بیشتر از خدمات دهی آن سیستم جلب توجه می‌کند، جوی است که در آن حکم فرما بوده و با قوانینی که برای آن سیستم وضع شده، در ارتباط است؛ بنابراین ارباب رجوع بایستی طبق همان قوانین انتظار داشته باشد. کنگره۶۰ نیز که یک مکان درمانی و آموزشی است از این قانون‌گذاری‌ها مستثنا نبوده و هر شخص با ورود به این مکان باید طبق قوانین آن عمل کند.
قوانین کنگره در قالب حرمت‌ها در هر جلسه دو مرتبه خوانده می‌شود که در ابتدا آن بیان می‌کند: کنگره مکان مقدس و امنی می‌باشد که هر شخص با ورود در این مکان باید حرمت‌ آن را حفظ کند؛ بنابراین این تقدس که ذکر شده است، نشان از درمان بیماری اعتیاد و درمانی بوده که اشخاص خود را تزکیه و پالایش کرده و جسم و روح خود را صیقل می‌دهند تا به آن مرحله از خودشناسی برسند؛ زیرا حرمت‌های کنگره، همان قوانین الهی هستند که در کلام‌الله برای درست زیستن به کرات از آن‌ها یاد شده است.
اکنون مواردی از حرمت‌ها را بیان می‌کنم که عبارتند از: دروغ نگفتن، در کار دیگران تجسس نکردن، داشتن پوشش‌ مناسب و مواظبت از لوازم شخصی که رعایت هر کدام از آن‌ها به‌منظور حفظ امنیت و آرامش، لازم و ضروری است؛ اما نکته‌ای که در این دستورجلسه بیشتر جلب توجه می‌کند، رابطه کاری و مالی نداشتن بین افراد است که این عمل در کنگره ممنوع می‌باشد؛ زیرا هدف کنگره۶۰ درمان افراد و به‌تعادل رسیدن آن‌ها است و اگر از این حیطه خارج شوند، روند درمان طولانی و گاهی نیز به‌صفر می‌رسد. خارج از سیستم درمانی کنگره۶۰ اگر داد و ستد مالی انجام شود، حرمت‌ها و فاصله‌ها رعایت نمی‌شود؛ اما در کنگره با رعایت کردن این حرمت‌ها، احترام به هر شخص و جایگاه حفظ می‌شود و افراد در کمال آرامش به آموزش دیدن و خدمت کردن مشغول هستند.

سلام دوستان فاطمه (ج) هستم یک همسفر؛
زمانی‌که از مقدس بودن کنگره سخن می‌گوییم، منظور ما شباهت آن به اماکن مذهبی یا مقدس به معنا سنتی نیست؛ بلکه قداست این مکان از آنجا نشأت می‌گیرد که بستری برای حرکت انسان‌ها از ضدارزش‌ها به سوی ارزش‌ها است که این قداست را با احترام و حفظ نظم پاس می‌داریم. همان‌گونه که گذشتگان ما برای جلوگیری از آلوده کردن خاک، آن را مقدس می‌خواندند، ما نیز به پاس این حرکت متعالی، حرمت کنگره را نگاه می‌داریم.
کنگره فضایی امن است، امنیتی که برای تک‌تک اعضا باید وجود داشته باشد و رعایت اصول اخلاقی، سنگ بنای این امنیت است؛ همچنین از غیبت پرهیز می‌کنیم؛ چراکه غیبت فاصله بین درون و برون ما را افزایش می‌دهد. سخن یک‌دیگر را قطع و در کار هم‌دیگر دخالت نمی‌کنیم و از ورود به بحث‌های سیاسی که موجب تخریب خودمان می‌شود نیز اجتناب می‌کنیم. ما برای انجام کسب و کار وارد کنگره نمی‌شویم؛ بلکه هدف ما کسب آرامش و آسایش در این مکان است. حرمت‌های کنگره، چهارچوب عملکرد ما را مشخص می‌کنند که خروج از این حرمت‌ها به معنا خروج مسافر و همسفر از مسیر اصلی درمان و درنهایت سقوط و اسارت در بند نیروهای تاریکی است.
تجربه نشان داده کسانی که حرمت‌شکنی می‌کنند، ناخواسته و به مرور زمان از سوی بازتاب اعمال خودشان و نیروهای کائنات از کنگره دور می‌شوند. پیوند محبتی عمیق بر اساس آموزش‌های کنگره بین اعضا برقرار می‌شود؛ اما متأسفانه گاهی‌اوقات عدم رعایت حرمت‌ها منجر به برقراری ارتباطاتی می‌شود که خارج از چهارچوب اصلی است که در این شرایط باتوجه به جاذبه قوی مادیات و تأثیر انرژی‌های منفی، آن پیوند دوستی اولیه تضعیف شده، جای خود را به مسائل مادی می‌دهد و مسیر سقوط و فرورفتن در تاریکی‌ها برای فرد هموار شده که درنتیجه از مسیر اصلی خود که همانا رسیدن به درمان و تعادل است منحرف می‌شود؛ بنابراین با درک عمیق حرمت‌ها و رعایت دقیق آن‌ها، مسیر روشن رهایی و رسیدن به تعادل را برای خود و دیگران هموار می‌کنیم.

سلام دوستان آرزو هستم یک همسفر؛
در نوشتار حرمت کنگره۶۰، مهم‌ترین نکات و موضوعاتی که ممکن است هریک از اعضا کنگره از ناحیه آن آسیب ببینند، مدنظر قرارگرفته شده است و در تمام کارگاه‌های آموزشی کنگره در ابتدا و انتها جلسه توسط نگهبان خوانده می‌شود. اکنون صحبت از قوانین است، قوانینی که ابتدا برای خود ما کارگشا بوده، از اهمیت بالایی نیز برخوردار می‌باشد و به‌همین‌علت در آن از کلمه حرمت استفاده کرده‌اند. حرمت از ریشه حرم گرفته شده و با کلمه‌هایی مثل حریم و محرم هم‌‌خانواده است.
حرمت کنگره این‌چنین آغاز می‌شود: کنگره مکان مقدس و امنی می‌باشد که دروغ گفتن، علیه شخصی سرزنش کردن در آن ممنوع است. بنده روزی که وارد کنگره شدم معنی این کلمات را نمی‌دانستم؛ اما اکنون به‌عنوان یک همسفر بایستی بیان کنم که کنگره مکان مقدس و امنی است؛ زیرا هدف آن که احیا یک انسان می‌باشد و یا به تعبیر کلام‌الله احیا یک نفس که برابر با احیا کل نفوس است، مقدس خواهد بود. آقای مهندس حسین دژاکام می‌فرمایند: دروغ‌گفتن مادر تمام ضدارزش‌ها است که من با ورود به کنگره دانستم که نباید تحت هیچ شرایطی دروغ بگویم.
اشخاص اگر می‌خواهند در کمال آرامش اعتیاد خود را درمان کنند، در سفر دوم به ادامه آموزش و خدمت خود پرداخته و با خیال راحت به کنگره بیایند، باید با کسی خرده‌ حسابی نداشته باشند؛ زیرا داشتن حساب‌ و کتاب مالی با یک‌دیگر به‌معنی از دست‌دادن آرامش و حال خوش است. این حساب‌ و کتاب مالی باعث شده دیگر با خیال آسوده به کنگره نیاییم؛ زیرا چنان‌چه تعهد مالی به موقع و سر زمان خود انجام نگیرد، روابط بین دو طرف را خدشه‌دار کرده و باعث می‌شود تا دیگر در کنگره حضور پیدا نکنیم و از دریافت آموزش و ادامه درمان فاصله بگیریم. اکنون بایستی این نکته را بیان کنم که تمامی قوانین و حرمت‌های کنگره۶۰، تنها برای رسیدن ما به حال خوب و داشتن آرامش است.

سلام دوستان زهرا هستم یک همسفر؛
حرمت‌های کنگره۶۰ به ما یادآوری می‌کند که زندگی مملو از سختی‌ها است؛ اما با هم‌دیگر و با عشق و همدلی می‌توانیم بر آن‌ها غلبه کرده و دنیا بهتر و آبادتری را بسازیم. یادمان نرود که هرکدام از ما یک نور در این حیات هستیم؛ بنابراین بیایید نور هم‌دیگر باشیم و هم‌دیگر را در این سفر زندگی همراهی کنیم. زمانی‌که صحبت از حرمت‌های کنگره۶۰ می‌شود، گویی با دسته‌ای از دوستان صمیمی و دلسوز خود درباره‌ زندگی صحبت می‌کنیم. حرمت‌ها مانند چراغ‌های راهنمایی هستند که در تاریکی‌های زندگی ما را هدایت کرده و یادآوری می‌کنند که هر کدام از ما به چه میزان ارزشمند و مهم هستیم.
اولین حرمت، احترام گذاشتن به دیگران است؛ بنابراین زمانی‌که ما به خود احترام می‌گذاریم، یعنی می‌پذیریم که با تمام نقاط‌ضعف و قوت خود به‌عنوان یک انسان، ارزشمند هستیم و هنگامی‌که ما خود را دوست داشته باشیم به دیگران نیز می‌توانیم احترام بگذاریم. صداقت به‌عنوان دومین حرمت کنگره و مانند یک دوستی واقعی است؛ زیرا زمانی‌که با دیگران صادق هستیم و دلی پاک و بی‌ریا داریم، این کار به ما کمک می‌کند تا روابط سالم‌تری داشته باشیم و احساسات واقعی‌ خود را بهتر بیان کنیم. مسئولیت‌پذیری به‌عنوان اصل سوم، بسیارمهم است؛ بنابراین بیایید آموزش بگیریم که ما مسئول انتخاب‌های خودمان در زندگی هستیم و چنان‌چه روزی بتوانیم خود برای زندگی‌مان تصمیم گرفته و از اشتباهات گذشته‌ درس بگیریم به انسانی قوی و مستقل تبدیل خواهیم شد. آخرین اصل نیز پایبند بودن به اصول است. پایبند بودن به این حرمت‌ها، نشانه‌ تعهد ما به‌خود و به هم‌دیگر است و به ما می‌گویند که چگونه می‌توانیم زندگی بهتری بسازیم. هرچقدر به این اصول پایبند باشیم به خودمان و دیگران قول می‌دهیم که با عشق و احترام رفتار کنیم.

ویرایش و ویراستار: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر مهین (لژیون هشتم)
ارسال: همسفر زکیه رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون ششم)، نگهبان سایت
همسفران نمایندگی ملاصدرا (نیک‌آباد)

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .