English Version
This Site Is Available In English

در هستی مسئولیت دوطرفه است.

در هستی مسئولیت دوطرفه است.

اولین جلسه از دوره هجدهم کارگاه‌های آموزشی عمومی کنگره‌۶۰، ویژه مسافران و همسفران نمایندگی ملایر، با استادی راهنما مسافر علی‌محمد، نگهبانی مسافر مجتبی و دبیری مسافر عابدین، با دستور‌جلسه «وادی چهارم و تاثیر آن روی من» روز پنجشنبه ۵ تیر ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

دستورجلسه وادی چهارم است که می‌گوید در مسائل حیاتی مسئولیت سپردن به خداوند یعنی سلب مسئولیت از خویشتن. خداوند به انسان فرمود من شما را به جهان هستی می‌فرستم و دو وظیفه به عهده‌ دارید یکی آموزش بگیرید و دیگری خدمت کنید. خداوند در کلام الله فرمودند که انسان‌ها از مال، اموال، جان یا هر چیزی که صاحب آن هستند بیست درصد از آن سهم دیگران است. امیدوارم که بتوانیم شناخت درونی از خودمان پیدا بکنیم و اون چیزی که خداوند به ما عطا کرده را نسبت به دیگران انفاق بکنیم و ببخشیم و در آرامش ابدی قرار بگیریم. چه در مسئله جانی چه مالی و یا هر زمینه‌ی دیگری. امیدوارم به آن فهم و درک و بیداری رسیده باشیم که بدانیم بیست درصد از آن چیزهایی که خداوند به ما داده صاحب اصلی آن ما نیستیم و قدر همدیگر را بدانیم. چیزی که ما را در خواب فرو برده این است که در کنار هم هستیم ولی احساسی نسبت به همدیگر نداریم تا زمانی که اتفاقی برای ما بیفتد تازه می‌فهمیم که چه گوهر نایابی از پیش ما رفته است.
در وادی چهارم می‌گوید آیا ما نسبت به خداوند جامعه یا خانواده آن مسئولیت‌هایی که به عهده ما گذاشته شده را عهده دار هستیم یا نه؟ این وادی به ما می‌گوید ما باید تلاش کنیم سعی کنیم و زحمت بکشیم تا بتوانیم در رفاه و آرامش باشیم. خداوند اگر چیزی به ما داده نسبت به آن هم برای ما خط و مشی یا خط و خطوطی گذاشته که نباید ما بیشتر از آن انتظار داشته باشیم حتی نعمت‌ها و برکاتش، اگر چیزی داده نسبت به آن موضوع باید وظیفه خودمان را بدانیم باید در مسیر خودمان قرار بگیریم یا آن چیزی که ما وظیفه‌‌ی ما است به عنوان پدر یا مادر یا راهنما یا حالا در جامعه آن شغل یا مشاغلی که ما داریم باید به نحو احسن انجام بدهیم، در حقیقت در هستی مسئولیت دوطرفه است. در سی‌دی کم‌فروشان بود که آقای مهندس اشاره‌ای می‌کنند در رابطه با همین دستورجلسه که نباید سلب مسئولیت بکنیم و آن چیزی که به عهده ما قرار گرفته را باید به نحو احسن انجام بدهیم همین کم‌کاری همین عدم مسئولیت خودش یک نوع کار ضد‌ارزشی است، اگر بتوانیم این‌ها را به نحو احسن انجام بدهیم می‌شود مسئولیت‌پذیری در قبال کارهایمان دررابطه با خانواده ولی در رابطه با کنگره من صحبت بکنم یک سفر‌اولی زمانی که وارد کنگره می‌شود شرح وظایف و وظایف رهجو به او داده می‌شود. آن چیزی که در سی‌دی‌ها به او آموزش داده می‌شود را باید رعایت بکند نوشتن سی‌دی، خوردن به موقع دارو، حضور به موقع در کلینیک و الی آخر. اگر نسبت به مسئولیت خودش سلب مسئولیت بکند خب انظباطی می‌شود این‌ها باید بروند و دوباره بیایند تا قدر آموزش‌های کنگره را بدانند که اگر هر چیزی که رایگان در اختیارشان قرار گرفته شده باید به نحو احسن همراه با شاکر‌بودن و قدردانی از آن استفاده بکنند. از این‌که به صحبت‌های من گوش کردید سپاسگزارم.

اعلام رهایی مسافر عباس لژیون سوم:

اعلام رهایی مسافر شکری لژیون ششم:

عکاس و تایپ: مسافر علی لژیون چهارم
تنظیم و ارسال: مسافر وحید لژیون چهارم
مسافران نمایندگی ملایر

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .