English Version
This Site Is Available In English

باید روی وظیفه خودمان تمرکز کنیم

باید روی وظیفه خودمان تمرکز کنیم

تیتر هر وادی ما را نسبت به مطالب آن وادی آگاه می‌کند و از این بابت دارای اهمیت است. وادی چهارم می‌گوید: «در مسائل حیاتی؛ به خداوند سپردن، یعنی سلب مسئولیت از خویشتن» تمام مسائل حیاتی یعنی تمام موضوعاتی که باعث رشد و بالندگی ما می‌شود؛ چه از نظر مادی، چه معنوی، چه آرامش و چه آسایش. پذیرش مسئولیت خویشتن یعنی مسئولیت‌پذیر بودن و متضاد این مسئله خود‌خواهی است. شاید بگویم من خود‌خواه نیستم و خود را با گذشت بدانم؛ مادری که به‌خاطر اعتیاد فرزند و یا همسرش به کنگره آمده است؛ مثال این موضوع است؛ اگرچه با این کار کمک شایانی به خودش می‌کند.

اولین وظیفه زن در قبال همسرش مسائل زناشویی است و محبت و عشق ورزیدن در مقابل محبت است که نکته بسیار مهمی است و اینکه بعضی مواقع زن  وظیفه خودش می‌داند که ببیند مسافرش دارویش را خورده است یا نه و نگران است، این نشان می‌دهد که او وظیفه‌اش را درست نشناخته است و هیچ تغییری نکرده است. کسی که مسئولیت‌پذیر باشد با تمام وجود وظیفه خود را می‌پذیرد و به دنبال این است که وظایف خود را یکی‌یکی بشناسد؛ مثل جنگی که درگیر آن هستیم و گاهی نمی‌دانیم چه کنیم. ما باید همواره آرامش خود را حفظ کنیم و این آرامش را به زندگی، همسر، فرزند و هم‌وطن خود انتقال دهیم.

تنها مسئولیت منِ همسفر این است که این جریان را اول به خداوند و بعد به دست کاردانش بسپارم و وظیفه من است که با آرامش، صبر و دوری از هرگونه آشفتگی و نگرانی  به خود و دیگران اوضاع روح و روانم را دگرگون نکنم؛ به خداوند بزرگ پناه ببرم و دعا کنم که اِن‌شاءالله و به امید خدا سرزمین عزیزمان پیروز و سربلند باشد. ما باید روی وظیفه خودمان تمرکز کنیم تا آن را به نحو احسن انجام دهیم. اگر وادی ۴ روی ما تأثیر بگذارد؛ همیشه حالمان خوب است، وظیفه‌بمان را به‌درستی انجام می‌دهم و روی خطاها و اشتباهات خودم تمرکز می‌کنم. ما فقط باید مسئول رفتار، اعمال و اندیشه خود باشیم و با انجام دادن مسئولیت خود و متعهد بودن بدون هیچ چشم‌داشتی از خداوند و با حس و حال خوب وظایف خود را انجام دهیم و نتیجه را به خداوند بسپاریم؛ مطمئناً جواب آن را خواهیم گرفت.

مسائل جهان‌بینی در مثلث درمان اعتیاد در کنار ۲ ضلع دیگر جسم و روان از اهمیت فوق‌العاده‌ای برخوردار هستند.‌باید ۳ ضلع آن یعنی جسم، روان و جهان‌بینی با هم یکی باشند و تعادل داشته باشند و اگر یکی از آن‌ها متعادل نباشد ما با مشکلات مواجه می‌شویم. وادی‌ها از تعالیم کلام خداوند هستند و راه و روش درست زندگی کردن را به ما آموزش می‌دهند زندگی سالم و روانی سالم را.با کمترین نگرانی این قانون به ما می‌فهماند که در مسائل حیاتی مسئولیت به عهده خود ماست و خداوند در این خصوص مسئولیت ندارد. اولین مسئولیت را به ما محول کرده است و خداوند کارش ر ابه بهترین شکل ممکن انجام داده است و بقیه امور با ماست.

وقتی هم که از مسائل حیاتی صحبت می‌شود یعنی هر مسئله‌‌ای به زندگی و حیات ما مربوط می‌شود. مثل از کار انداختن سیستم‌ایکس، یا ورزش نکردن و یا مشکلات روزمره ما همه و همه در حیطه مسائل حیاتی است و به دلیل جهان، نادانی و خارج شدن از صراط مستقیم گرفتاری برای خود به‌وجود بیاوریم. ما هستیم که مسئول اصلاح آن‌ها هستیم و خداوند معجزه و نعمت زندگی و حیات را با تمام امکانات به من داده است و این خودت هستی که باید تمام سختی‌ها را بپذیری. اگر مصرف‌کننده مواد مخدر این مسأله را بپذیرد در مقابل این قانون سر تعظیم فرود می‌آورد. پس من باید تلاش کنم تا با درست انجام دادن وظایف خود به گفته وادی چهارم به ان حس و حال خوب بدهم.

منابع: کتاب عشق؛ چهارده وادی برای رسیدن به خود، سی‌دی‌های وادی‌چهارم بخش ۱،۲،۳.

نویسنده: همسفر مینا رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون اول)
رابط خبری: همسفر مژده رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون اول)
عکاس: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون اول)
ارسال: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر سمیه (لژیون دوم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی ارگ کرمان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .