English Version
This Site Is Available In English

گروه خانواده_درد و رنج الفبای یاد گرفتن است

گروه خانواده_درد و رنج الفبای یاد گرفتن است

به نام قدرت مطلق الله 

در سی دی علم و زندگی، ماباید جهان‌بینی را باید یاد بگیریم، مشکلات درد و رنج الفبای یاد گرفتن است. انسان تا دچار مصیبت نشود، دنبال چاره نمی‌رود. منیت یعنی خودش را از دیگران بالا بداند، کسی را آدم حساب نمی‌کند. آنقدر می‌رود بالا که هیچکس دستش به او نمی‌رسد. 

در انسان ها هرچه به وجود بیاوری، همان برای خودت پیش می‌آید. آرامش ایجاد کرده‌ای، راحتی ایجاد کرده‌ای، بازتابش در خودت به وجود می‌آید. وقتی در انسان‌ها ترس و القا کردی در تو ترس ایجاد می‌شود،نیروهای منفی می‌روند کالبدی را انتخاب می‌کنند که در آن حرکت نیست، اگر کالبد انسان از سختی و تلاش و حرکت بیزار باشد، دور باشد، نزدیک می‌شود به تاریکی‌ها و در آن شروع می‌کند به رشد کردن. 

بچه‌ها اگر سخت‌کوش نباشند، اهل تلاش نباشند، پدر و مادرخدمتکار بچه‌ها باشند، شیطان دنبال نیروهای منفی می‌رود، اگر امکانات را برایش فراهم کنید، شما دارید به جن او خدمت می‌کنید و او را جنی بار می‌آورید. یک بار برخلاف میلش عمل کنید، ببینید چه‌کار می‌کند. می‌گوید به تو چه! دلم نمی‌خواهد! تو روت وامیستد. پدرها:معلم پسران هستند. مادرها: معلم دختران هستند. 

بچه به دنیا بیاورند، غذا درست کنند، وقتی با پدرش کار کند می‌فهمد که چقدر پدرش تلاش می‌کند و آن حس درونش به وجود می‌آید، تبدیل می‌شود به انسان متعادل. اگر علم زندگی جهان بینی را یاد گرفتی، میدانی با مادر چطور صحبت کنی، با پدرت چطور صحبت می‌کنی، در اجتماع می‌توانی چطور برخورد کنی، دوستان را به دشمن تبدیل نکنیم. 

نباید بچه‌ها را تک بعدی آموزش بدهیم. کتاب ۶۰ درجه می‌گوید: علم، هنر، کتاب خدا، یعنی مفهوم جهان‌بینی را به فرزندانمان آموزش بدهیم. پدر و مادر نقش خدمتگزار به فرزندان نباشند. نقش معلمی باشند. نیروی جن با راحت طلبی است، اما نیروی روح با تلاش و حرکت. این‌ها را باید در زندگی به کار ببریم، تا متعادل باشیم.

نویسنده:همسفر مژگان رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون دوم)
ویراستاری و ارسال:همسفر یلدا نگهبان سایت
همسفران نمایندگی ابهر 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .