English Version
This Site Is Available In English

صحبت کردن با کنایه یا با ایما و اشاره به دور از ادب است

صحبت کردن با کنایه یا با ایما و اشاره به دور از ادب است

دلنوشته‌ای از مسافر مهدی لژیون نهم پیرو دستور جلسه «آداب معاشرت، ادب و بی‌ادبی، تعادل و بی‌تعادلی»

سلام دوستان مهدی هستم یک مسافر. آخرین آنتی‌ ایکس مصرفی: متادون و شیشه. مدت تخریب ۲۵سال. به روش DST و داروی OT، مدت سه ماه است که در لژیون سوم، به کمک راهنمای محترم آقای ابراهیم موسوی، در حال سفر هستم. مصرف روزانه ۹ سی‌سی، ورزش در کنگره، تنیس روی میز است.

به‌طور کلی، آداب معاشرت به روش برخورد و چگونگی رفتار ما با دیگران اطلاق می‌شود و بالعکس؛ این موضوع از ارزش بسیار بالایی برخوردار است. تمامی رفتار، کردار، اخلاق و منش ما به آداب معاشرت بازمی‌گردد. اینکه چگونه با دیگران برخورد می‌کنیم و آنها چه نتیجه‌ای از رفتار ما می‌گیرند، اهمیت دارد. وقتی ما نسبت به دیگران حسن نیت داشته باشیم و از آداب و رفتار درست استفاده کنیم، بهتر است با دیگران همان‌طور رفتار کنیم که انتظار داریم با ما رفتار شود؛ حتی اگر آنها تازه‌وارد هستند، زیرا همه ما زمانی تازه‌وارد بوده‌ایم.

صحبت کردن با کنایه یا با ایما و اشاره به دور از ادب است. همیشه باید مراقب واژه‌هایی که انتخاب می‌کنید باشید، شاید چیزی که منظور شماست با چیزی که دیگران از متن صحبت شما استنباط می‌کنند، متفاوت باشد؛ و شاید چیزی که ما می‌خوانیم معادل منظور نویسنده نباشد. اگر در مورد موضوعی صحبت می‌کنید و دیگران از شما سؤال می‌پرسند، بی‌اعتنایی به پرسش آنها به دور از ادب است؛ سعی کنید پاسخ آنها را بدهید.

همیشه سخت‌ترین زمان، جایی است که بحث‌ها بالا گرفته و رعایت ادب بسیار مشکل است. اما تلاش کنید در زمان‌هایی که دیگران به‌اندازه کافی باادب نیستند، شما باادب‌تر از آنها باشید، نه بی‌ادب‌تر؛ و بکوشید به شکلی به طرف مقابل بفهمانید که با لحن سخن او راحت نیستید. همیشه سعی کنید دیگران را به آرامش دعوت کنید. آداب معاشرت در تمام طول زندگی ما و در همه جنبه‌ها وجود دارد؛ مثلاً در مهمانی، در غذا خوردن، از نظر اسلام و قرآن، در دعوا و مشاجره، در مدرسه و غیره.

دیگران همیشه ما را از روی رفتارمان قضاوت می‌کنند؛ پس در این صورت به اهمیت آداب معاشرت بیشتر پی می‌بریم. اینکه شما در هر زمان و مکان و با هر شخصی چگونه رفتار کنید، بسیار با اهمیت است. پس همیشه سعی کنید ابتدا آرامشتان را حفظ کنید و سپس تمرکز کنید تا بهترین رفتار را از خودتان نشان دهید.

با تشکر،

تایپ: مسافر محمود لژیون دوم 

ویرایش و ارسال: مسافر طاها لژیون دوم

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .