English Version
This Site Is Available In English

وقت‌شناسی؛ یکی از مولفه‌های مهم رسیدن به تعادل

وقت‌شناسی؛ یکی از مولفه‌های مهم رسیدن به تعادل

پنجمین جلسه از دوره‌ی بیست‌وپنجم سری کارگاه‌های آموزشی ویژه‌ی مسافران کنگره۶۰ نمایندگی زنجان؛ با استادی راهنمای تازه‌واردین مسافر یحیی، نگهبانی مسافر رضا و دبیری مسافر اسماعیل؛ با دستور جلسه‌ی آداب و معاشرت، ادب و بی‌ادبی، تعادل و بی‌تعادلی در روز سه‌شنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۴ ساعت ۱۷ آغاز به کار نمود.

خلاصه سخنان استاد:

سلام دوستان یحیی هستم یک مسافر؛ از لژیون مرزبانی و از راهنمایان تازه واردین تشکر می‌کنم که اجازه دادند در این جایگاه حضور یابم و آموزش ببینم.

همان گونه که مستحضر هستید دستور جلسه این هفته آداب معاشرت، ادب و بی‌ادبی، تعادل و بی‌تعادلی است.

هر چیزی آداب خاص خود را دارد. اگر ما بخواهیم به دیدار هر شخصی در هر مکان، ارگان و یا اداره‌ای برویم، باید قوانین و حرمت آن مکان و شخص مذکور را رعایت نماییم.

انسان مانند آینه می‌باشد؛ یعنی هر کاری که انجام دهد، به خودش منعکس خواهد شد، به طور مثال، وقتی من برای انجام کاری وارد یک اداره می‌شوم، اگر آداب و قوانین آن جا را رعایت کنم، قطعا به کارهایم رسیدگی خواهد شد؛ اما اگر بی‌ادب و بی‌تعادل باشم، مسلما کار من را انجام نخواهند داد.

در کنگره۶۰ نیز آداب و قوانین حکم می‌کند که؛ قبل از شروع جلسه، حضور داشته باشم و بدانم در کنگره۶۰ ساعت اختراع شده و به ما آموزش داده که وقت شناس باشیم، وقتی سر وقت به کارهایمان برسیم در نتیجه به تعادل خواهیم رسید.

شعار کنگره۶۰ این است که؛ درمان فوق تَرک است و تعادل فوق درمان؛ یعنی اگر من بخواهم به تعادل برسم در مرحله اول بایستی مولفه‌های کوچک را رعایت نمایم تا در نتیجه در کارهای خودم بتوانم به تعادل برسم.

بنده از آقای مهندس به‌خاطر این‌که روش DST را در اختیار ما قرار داده‌اند، تشکر می‌کنم.

من دوسال پیش به علت بیماری آنفلوآنزا متوجه شدم که دیابت هم دارم و روزانه ۸۶ واحد انسولین استفاده می‌کردم ولی به کمک متد کنگره۶۰ توانستم میزان انسولین را به روزانه ۸ واحد کاهش دهم و خوشبختانه امروز سیزدهمین روز است که از انسولین هم استفاده نکرده‌ام و قند خون من هم به تعادل رسیده است، من به کمک سی‌دی‌های اضافه وزن و ساختار جسم توانستم آداب غذاخوردن را آموزش ببینم تا بتوانم جسم خود را نیز به تعادل برسانم.

خدمتگزاران سایت نمایندگی زنجان:

تایپ: مسافر علیرضا از لژیون چهارم

ویراستار: مسافر مهرداد از لژیون سوم

ارسال: مرزبان خبری مسافر شهرام

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .