English Version
This Site Is Available In English

باید زاویه درست را پیدا کنیم

باید زاویه درست را پیدا کنیم

دستور جلسه این هفته درباره‌ سیگار است؛ موضوعی که شاید بعضی‌ها خیلی جدی نگیرند؛ ولی برای من یکی از ریشه‌دارترین وابستگی‌ها بود. من سال‌ها سیگار می‌کشیدم و به‌نوعی بخشی از شخصیتم شده بود و هربار که برای ترک سیگار اقدام می‌کردم موفق نمی‌شدم. چند بار این اتفاق افتاد و هر دفعه ۳ تا حتی ۶ ماه ترک می‌کردم؛ ولی دوباره با هر مسئله و مشکلی که برایم پیش می‌آمد دوباره مصرف را شروع می‌کردم. وقتی‌که وارد کنگره شدم و آموزش دیدم، تازه فهمیدم که سیگار چه تأثیر مخربی روی سیستم عصبی، تنفسی، تمرکز و حتی روحیه‌‌ام دارد. سیگار مثل یه تیر پنهان در ذهنم بود که نمی‌گذاشت آزادانه فکر کنم.

آرامشی الکی به من می‌داد؛ ولی درواقع باعث بی‌قراری بیشتر می‌شد. زمانی‌که سفرم را شروع کردم و آموزش‌های کنگره را جدی گرفتم، کم‌کم یاد گرفتم که هیچ وابستگی؛ حتی به‌ظاهر کوچک، نباید نادیده گرفته شود‌. تصمیم گرفتم سیگار را کنار بگذارم. درمان سیگار برای من یک تجربه‌ مهم بود؛ چون نشان داد می‌توانم از بند وابستگی‌های ریشه‌دار هم آزاد شوم؛ البته اگر آموزش ببینم، صبر داشته باشم و عمل کنم. هم‌زمان که وارد لژیون ویلیام شدم با ورزش تیروکمان آشنا شدم. این ورزش برای من فقط یک سرگرمی نبود؛ بلکه یک تمرین بود برای تمرکز، صبوری، نفس کشیدن درست و برای رها کردن تیر و توکل کردن. خیلی جاها دیدم که وقتی ذهنم درگیر بود، نمی‌توانستم خوب تیر بزنم.

ولی وقتی ذهنم را از دود و شلوغی خالی می‌کردم تیرم درست می‌نشست روی هدف. تیروکمان به من یاد داد که زندگی هم مثل همین ورزش است؛ باید تمرکز کنیم، زاویه درست را پیدا کنیم و با آرامش تیر بزنیم. اگه عجله کنید یا استرس داشته باشید، تیر به بیرون از هدف می‌رود. اگه ریه‌‌ات پر از دود باشد، نمی‌توانی درست نفس بکشی و تمرکز کنی. من هر روز که تمرین می‌‌کردم حس می‌کردم دارم تیر دیگری به سمت آرامش و تعادل می‌زنم و یک قدم از وابستگی به سیگار فاصله می‌گیرم. هر نفس عمیقی که قبل از پرتاب تیر می‌کشم، یادآور روزهایی است که دنبال یه پک سیگار بودم؛ ولی امروز دنبال نفس سالم، نشانه‌گیری دقیق‌تر و دنبال زندگی روشن‌تر هستم. از کنگره ممنونم که با آموزش‌هایش و با باز کردن مسیر ورزش، باعث شد بتوانم خودم را پیدا کنم؛ سیگار را کنار بگذارم و با هر تیری که می‌زنم، قلب خودم را برای بهتر شدنم هدف بگیرم.

نویسنده: راهنمای ویلیام همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر فخری (لژیون چهارم)
ویراستاری: همسفر لیلا رهجو راهنما همسفر فخری (لژیون چهارم)
ارسال: همسفر طاهره رهجوی راهنما همسفر فخری (لژیون چهارم) نگهبان سایت

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .