English Version
This Site Is Available In English

. هر ساختاری برای ماندگاری نیاز به نیروی انسانی، تأمین مالی و دانش دارد

. هر ساختاری برای ماندگاری نیاز به نیروی انسانی، تأمین مالی و دانش دارد

یازدهمین جلسه از چهلمین دوره کارگاه‌های آموزش خصوصی کنگره ۶۰ شعبه نیمایوشیج بهشهر به استادی مسافر اسماعیل و نگهبانی مسافر روح‌الله و دبیری مسافر علی با دستور جلسه در استحکام پایه های مالی و علمی کنگره ۶۰ من چه کرده ام در روز سه شنبه مورخ ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ راس ساعت ۱۷ آغاز به کار کرد
خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان اسماعیل هستم یک مسافر. خداوند را شاکرم که امروز این اذن را صادر کردن که در جمع شما خوبان قرار بگیرم و خدمت کنم و از خدمت کردن آموزش بگیرم. از مهندس دژاکام، استاد امین استاد جهان‌بینی و خانواده محترم ایشان سپاس‌گزارم و همین‌طور از راهنمایان خودم در سفر مواد آقا بهرنگ و سفر سیگار آقا رجب تشکر می‌کنم. از راهنمای لژیون یکم آقا جعفر لژیون خدمتگزار که امروز این جایگاه را در اختیار من گذاشتند تشکر می‌کنم.
خب در مورد دستور جلسه که آقای مهندس تأکیددارند که هرکسی از طرف خودش در مورد این دستور جلسه صحبت به کنه. هر ساختاری برای ماندگاری نیاز به نیروی انسانی، تأمین مالی و دانش دارد. نیروی انسانی تمام کسانی هستند که در کنگره به درمان رسیده‌اند که شامل همه سفر اولی‌ها و سفر دومی‌ها و هم‌سفرها می‌شود. در قسمت دانش هم مادانشی که آقای مهندس قطره‌قطره و به‌مرورزمان به ما می‌دهند را فرا درگذر زمانید می‌گیریم. در موضوع حمایت مالی در این قسمت شرایط از ابتدا با حمایت از سبد پول شروع‌شده و در ادامه پس از ۶ ماه پس از رسیدن به بینش و آگاهی که شخص به دست می‌آورد شرایط حضور در لژیون سردار را به‌عنوان مهمان پیدا می‌کند که آنجا هم هیچ اجباری در کار نیست و مدت‌زمان زیادی است که آقای مهندس مبلغ ورود به لژیون سردار را تغییر نداده‌اند تا همگان بتوانند از این نعمت استفاده کنند. خب به قول آقای مهندس از طرف خودتان بگویید که چه‌کار کرده‌اید. من بادانشی که در کنگره به دست آورده‌ام سعی کردم زکات اون رو پرداخت کنم و بعد از ۲ سال حضور در امتحانات امسال به‌عنوان راهنمای DST قبول شدم و هر موقع اجازه دهند آماده خدمت کردن هستم. در مورد بخش مالی من اکثر اوقات پول زیادی در حساب خودم نداشتم و با اصرار یکی از دوستان خودم در لژیون مالی عضو شدم و خب شکر خداوند تعهد خودم را انجام دادم و.متشکرم از اینکه به صحبت‌های من گوش کردید سپاس گذارم.

تایپ:مسافر علی لژیون یکم

بارگذاری:مسافر مقداد لژیون پانزدهم

عکس:مسافر محمد رضا لژیون ششم

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .